reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

AAAA i jako dumna ciocia melduje,że Laurka ma skończone 7 miesiecy- od zeszłego tygodnia raczkuje a wczoraj stanęła sama w łózeczku na nózkach :tak::tak::tak::-)

reklama
Kurcze dziewczyny Weronika od kilku dni ma straszna chrypke jak rano wstanie
Normalnie głos jej zanika chwilami
Macie jakies pomysły na to co mogłabym jej podac?
jak pytam czy boli ja gardlo to mówi że nie wiec raczej tylko chrypka jej dokucza
Nie ma gorączki, kataru tez nie więc chyba tak znowu strasznie chora nie jest,zeby do lekarza zaraz iśc ?
Daje jej Bioaron C i nie wiem czy to wystarczy?

ja do lekarza chodzę dopiero jak jest gorączka a tak to sama cosik podaję
może zapytaj po prostu w aptece może jakiś syropek ci polecą, ja tak czasem robię

Kurcze dziewczyny Weronika od kilku dni ma straszna chrypke jak rano wstanie
Normalnie głos jej zanika chwilami
Macie jakies pomysły na to co mogłabym jej podac?
jak pytam czy boli ja gardlo to mówi że nie wiec raczej tylko chrypka jej dokucza
Nie ma gorączki, kataru tez nie więc chyba tak znowu strasznie chora nie jest,zeby do lekarza zaraz iśc ?
Daje jej Bioaron C i nie wiem czy to wystarczy?

przeciwzapalnie łyzeczke ibumu przez jakies 3 dni i sie zobaczy....

a ja zaraz dzwonie do przychodni, Kuba kaszle od naszego powrotu znad morza ale teraz tylko w nocy....trzeba zobaczyc co sie dzieje

aaa i czesc kochane moje :-):-):-)

reklama
Do góry