reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

wpadlam na sekundke to sobie znow sama do siebie pogadam:confused::eek:
(chyba o mnie lipcowkli zapomnialy:-()
Elfik glowka do gory,Gazelka i Joasia i Kubus i Macius tez sliczne zdjecia!:tak::-)
Lila wybieraj Maxa-fajne imie!:-) Tusia gratulacje dla siostry:-) Iwon normalnie talent kucharski!:tak: Nenius dzieki za mile slowa:tak::elvis: Niesia i Oliwka badzcie dzielne!zycze zdrowka!:elvis::elvis: a reszty nie doczytalam, sorry...

reklama
Elfik glowka do gory,Gazelka i Joasia i Kubus i Macius tez sliczne zdjecia!:tak::-)
Lila wybieraj Maxa-fajne imie!:-) Tusia gratulacje dla siostry:-) Iwon normalnie talent kucharski!:tak: Nenius dzieki za mile slowa:tak::elvis: Niesia i Oliwka badzcie dzielne!zycze zdrowka!:elvis::elvis: a reszty nie doczytalam, sorry...

czesc Olivia
super podsumowanie
takie szybkie :-D

a my nie dawno wrocilismy
mała juz spi

bylismy u znajomych i...zarezerwowalismy mi bilet do PL
5-ego wrzesnia kolo 23.00 ląduje w Warszawie :-)
8-ego wracam spowrotem
przylatuje tylko ze wzgledu na sprawy urzedowe...ale ciesze sie bo pojde zrobic sobie usg 3D i pokupuje ciuszki dla maluszka bo tutaj jednak jest drozej
ale sie ciesze :-) i wreszcie zjem sobie porzadnego hot-doga :-D:-D
kwasna ogorkową :-D:-D:-D hihihiiiii

no nic lece nynki
papaaaa

Cześć piczki :-p

Taaa chetnie bym go zmieniła gdybym miała jakieś informacje na temat przyblizonego spotkania z moim męzem.
narazie wszystkie terminy stały sie nieaktualne :-(

Jak to, czyli październik nieaktualny? :confused:

i co?? Byłas???
stawiam piwo,ze nie :-p:-p:-p

Byłaś, byłaś? :rofl2: tup, tup, tup, tupię z niecierpliwości ;-)

Jak zdrówko chorowitku?

bylismy u znajomych i...zarezerwowalismy mi bilet do PL
5-ego wrzesnia kolo 23.00 ląduje w Warszawie :-)

Super, nawet, jeśli to tylko kilka dni, warto przyjechać chociażby na tą ogórkową ;-) (którą notabene również uwielbiam:-p)

Jeju, to dopiero początek pourlopowy, a ja już mam zasypany cały pierwszy miesiąc :sick: W przyszły weekend czeka mnie trzydniowy wyjazd integracyjno- szkoleniowy, potem trzydniowy wyjazd na naradę oddziałów, jeszcze w tym samym miesiącu mamy ważny koncert, na który muszę się jakoś przygotować :eek: No i finalna przeprowadzka :szok: Z miłych rzeczy: we wrześniu jest nasza rocznica ślubu :happy2: i jedziemy do Łodzi na koncert mojej ulubionej kapeli :rofl2:

Jeju, to dopiero początek pourlopowy, a ja już mam zasypany cały pierwszy miesiąc :sick: W przyszły weekend czeka mnie trzydniowy wyjazd integracyjno- szkoleniowy, potem trzydniowy wyjazd na naradę oddziałów, jeszcze w tym samym miesiącu mamy ważny koncert, na który muszę się jakoś przygotować :eek: No i finalna przeprowadzka :szok: Z miłych rzeczy: we wrześniu jest nasza rocznica ślubu :happy2: i jedziemy do Łodzi na koncert mojej ulubionej kapeli :rofl2:
O rany Iwon, niezły masz start pourlopowy. :-)Sama nie wiem co lepsze, wdrażać się powoli czy od razu mieć taki kołowrotek, coby się za bardzo nie rozczulać po urlopie.
Mi powoli tez kończą się wakacje, moje "orły" zaczynają dzwonić i umawiać się na lekcje i BARDZO się z tego cieszę, bo już mi się strasznie chce pracować. :-)

Cześć :)

Iwon - przed Tobą pracowity miesiąc :-) Trochę Ci zazdroszczę :-p bo ja od września idę na zwolnienie i właśnie się zastanawiam jak spozytkować czas przed rewolucją w naszym życiu. Może przeczyttać ostatnią w życiu książkę? Po raz ostatni posprzątać na błysk mieszkanie? Iść na całodzienny spacer z Mackiem, bez obaw że dzidzia głódna i muszę wracać na karmienie? Co by tu jeszcze ciekawego porobić? :eek:

Lilka, fajnie że przyjeżdżasz. Weź słoiki i zawieź ogórkową do Norway :tak: Szkoda że nie znasz płci, jednak w PL chociaż z tym fajnie, że mozna dość często pooglądać dzidziusia. Wiesz juz gdzie rodzisz i jak to będzie wyglądać?

Olivia - jak ręka? Nie smutkuj, że nie pamiętamy. My mamy dzieci, rodziny na głowach :-p Lepiej podeslij nam jakieś zdjęcia fajnych chłopaków :rofl2:

Tusia - zaglądaj częściej łobuziaku! Co u Majki? Jak idą prace nad rodzeństwem?????? No i poprosimy o zdjęcia :elvis:

Iwon - przed Tobą pracowity miesiąc :-) Trochę Ci zazdroszczę :-p bo ja od września idę na zwolnienie i właśnie się zastanawiam jak spozytkować czas przed rewolucją w naszym życiu. Może przeczyttać ostatnią w życiu książkę? Po raz ostatni posprzątać na błysk mieszkanie? Iść na całodzienny spacer z Mackiem, bez obaw że dzidzia głódna i muszę wracać na karmienie? Co by tu jeszcze ciekawego porobić? :eek:
Możesz stanąć przed lustrem i nacieszyć się widokiem pięknego dużego biustu, bo cholera wie, co z niego zostanie po wykarmieniu Jagodki :-)

reklama
Do góry