kate332
lipcowe mamy'05
:-)witam witam
zaczynam dzien od bb czyli wszystko w normie
u nas też z warzywami nie rewelacja, mały zajada się pomidorami i owocami ale prawie nic innego nie chce a i mizeria ze świerzych ogórków jest ok, za to udaje się przemycic conieco w zupie czy w sosie, rozgniatam widelcem warzywa bo inaczej wypluje i jakoś leci
zmiksowana zupa też jest dobrym pomysłem
dużo żelaza ma też mieso ale to czerwone nie kurczak
zaczynam dzien od bb czyli wszystko w normie
dzięki może w końcu nie będę się z tym męczyćKate wystarczy odkliknac ponizej wiadomości to hasełko
Automatically retrieve titles from external links
prosze bardzo :-)
http://wiadomosci.wp.pl/gid,9124185,kat,32834,galeriazdjecie.html
Cześć Mi się wydaje, czy dawno Cie nie było?
Na warzywnego niejadka mogę polecić ciasteczka z pora kotlet z brokułami? A moze połóż Jej to na talerz, daj widelec i niech je na co ma ochotę?
A może jak Elfik - postaw na talerzyku zieleninkęw wpokoju i może tak w ciągu dnia, w czasie zabawy będzie sobie pojadać?
Probowalas zmiksowaną zupe warzywną? Taką z ryżem, albo z grzankami...
u nas też z warzywami nie rewelacja, mały zajada się pomidorami i owocami ale prawie nic innego nie chce a i mizeria ze świerzych ogórków jest ok, za to udaje się przemycic conieco w zupie czy w sosie, rozgniatam widelcem warzywa bo inaczej wypluje i jakoś leci
zmiksowana zupa też jest dobrym pomysłem
dużo żelaza ma też mieso ale to czerwone nie kurczak
zdarza się tak też u nas i wtedy mam doła i ochotę na założenie pampersaJa po raz setny wrocę do nocnika Maciek raz na jakiś czas ma taki dzień (np. wczoraj), że normalnie zapomina się i CAŁY dzień sika w majtki. I to nie chodzi o to, że się raz zapomniał. Po prostu cały dzień nie wołał, tylko lał gdzie popadnie (m.in. na sofę). Czy wasze maluchy też tak mają?