reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Najpierw składam zaległe życzenia urodzinowo-imieninowe dla Dawidka, Michałka, Natalki, Adasia, Niny, Otylki, Martusi i wszystkich, o których zapomniałam :elvis::elvis::elvis:

Mówię teraz do M: Kochanie posłucham sobie muzyki, co?
M: Oczywiście, słuchaj sobie.
JA: Ale zareagujesz jak Mich by się obudził i płakał?
M: oczywiście kochanie. Natychmiast zdejmę Ci słuchawki :-D:-D:-D:-D
Uwielbiam mojego męża :-p:-p:-p
lol
Hi hi dobre :-)
A co do zachowań Twojego syna. Wnikliwie przeczytałam opis przemian w Jego życiu od momentu odstawienia od piersi i bardzo się dziwię, że nie potrafisz zauważyć pewnych zależności przyczynowo-skutkowych. Dla mnie jest oczywiste, że problemy przy odpieluchowaniu i z zakupami w sklepach są wynikiem picia od ponad roku krowiego mleka. A skąd masz pewność, czy to mleko nie jest od szalonych krów?

Moje dziecko pije bebiko 3 i nie mam z Nim takich kłopotów jak te przez Ciebie opisane :-p
Nareszcie ktoś odważył się wygarnąć Alce tę bezmyślność :-):-D:tak:;-)

Przy okazji witam Anikę po dłuuugiej przerwie. Pisz co u ciebie i twojego Brzdąca!!! Myślałyśmy, że już całkiem o nas zapomniałaś. :-)

reklama
hejo :confused2:
u was tez tak leje?
najgorsze jest to,że mam za oknem tylko 11 stopni :szok: a jest lato podobno :szok:
brrrrrrr czuje jak mnie dopada zły humor :wściekła/y::dry:

super jest:wściekła/y: jakieś 10 stopni i leje:wściekła/y::wściekła/y::no:
jutro mamy jechać na tydzień nad morze:sorry::sorry::sorry::sorry: na agro wczasy:confused2:
no to użyjemy:wściekła/y: fak!!!

super jest:wściekła/y: jakieś 10 stopni i leje:wściekła/y::wściekła/y::no:
jutro mamy jechać na tydzień nad morze:sorry::sorry::sorry::sorry: na agro wczasy:confused2:
no to użyjemy:wściekła/y: fak!!!
ale ma sie poprawiac od jutra w całej PL
ale od soboty znowu ma lać :sorry:
Dostałam własnie smska od G - u niego jest teraz 27 stopni :-:)sad::errr: załamka

zaległe STOlaty dla wczorajszych i przedwczorajszych i przedprzedwczorajszych jubilatów, a że sporo ich było więc jednoczesne 100 lat dzieciaki:-D

reklama
Do góry