reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

deszcz :cool2:
kawa :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
cynamonówka :cool2:
raport kwartalny :confused2::confused2::confused2:

i dla: Dawidka, Michałka, Natalki, Adasia, Niny, Otylki, Martusi najlepszejsze życzenia urodzinowe/imieninowe stu lat w słońcu i radości!!!!
:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

reklama
najgorsze w tej pogodzie jest to,że kręcą mi sie włosy ( grzywka też) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::chief::growl::oo2::unibrow:

:-D:-D:-D:-D:-D
Dp worka z najlepszymi tekstami:tak:

Dziewczyny czy któreś dziecko (oprócz mojego :cool2: ) pije w nocy mleko ? i to dwie butelki(kubki niekapki) :shocked2:
Kurde chyba niechcący przez wyjazd do Grecji przyzwyczaiłam maksa do pobudek nocnych na mleko :szok::szok::szok: Jezu co tu robić...jak to było bo juz zapomniałam :confused::-:)confused2::shocked2: Przestać dawać w nocy kiedy prosi, odwaracać uwagę, przeczekać ...?:szok::confused2: Ratunku..:shocked2:

Edzia, to chyba umawiamy sie na wspólne drinkowanie, bo ja mam jechac w środe lub czwartek, ale jeśłi taka ma byc pogoda, to ja wymiękam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)dry:

my chyba odpuścimy:no:
To byłby nasz 3 wyjazd z fatalną pogodą. Wydaje mi się, że bez sensu jest się pchać na wieś z małym dzieckiem i to jeszcze jak jedyną atrakcją ma być deszcz:sorry:
Ale jestem wkkkkkkkkk@#%^@&

Smutno mi...

2 kawa, ech:sorry:

Niania, mój w nagłych przypadkach pije herbatke, sok....cokolwiek...
ale ostatnio wstał z płaczem,że chce "tutu" no więc wjurzona wstałam, dreptam do kuchni w poszukiwaniu czegokolwiek do picia, wracam, a on:confused: ŚPI :dry: i cały mój wysiłek na darmo:-D pewnie cos mu sie śniło, że pije i wołała przez sen:happy:

Zreszta moje dziecko gada przez sen, wczoraj siedze na necie wieczorkiem, a że kompa mam w sypialni, to słyszę" nie chciem na pole ":-D i tak co chwilke cos tam mamrotał przez sen, zdarza mu sie to coraz częściej, czyli zaczyna śnić:rofl2::rofl2:

my chyba odpuścimy:no:
To byłby nasz 3 wyjazd z fatalną pogodą. Wydaje mi się, że bez sensu jest się pchać na wieś z małym dzieckiem i to jeszcze jak jedyną atrakcją ma być deszcz:sorry:
Ale jestem wkkkkkkkkk@#%^@&

Smutno mi...

2 kawa, ech:sorry:
dokładnie, my tez pewnie odpóścimy, bo przejechac całą polskę tylko dla deszczu i zimna nie ma sensu, łos my mnie zatłukł:wściekła/y:bo to głównie ja naciskam na wyjazd:cool2: chociaz gdy patrze na te mapki z pogoda na interii, to nie wyglada to najgorzej:confused: no zobaczymy, najwyzej spakujemy sie z dnia na dzień, bo jakoś nie cieszy mnie perspektywa spędzenia urlopu w domu:confused2:

hej :)

Dziewczyny czy któreś dziecko (oprócz mojego :cool2: ) pije w nocy mleko ? i to dwie butelki(kubki niekapki) :shocked2:
Kurde chyba niechcący przez wyjazd do Grecji przyzwyczaiłam maksa do pobudek nocnych na mleko :szok::szok::szok: Jezu co tu robić...jak to było bo juz zapomniałam :confused::-:)confused2::shocked2: Przestać dawać w nocy kiedy prosi, odwaracać uwagę, przeczekać ...?:szok::confused2: Ratunku..:shocked2:

ja bym sprobowala wzbogacić diete w dzień (np. więcej mleka przed spaniem, sera czy danonków w ciągu dnia i obfitszy deser), a w nocy starą metodą - przejść na wodę i podawać coraz mniej. I nie zrażać się od razu :blink: Ale wiem że to nie tak prosto...

Zreszta moje dziecko gada przez sen, wczoraj siedze na necie wieczorkiem, a że kompa mam w sypialni, to słyszę" nie chciem na pole ":-D i tak co chwilke cos tam mamrotał przez sen, zdarza mu sie to coraz częściej, czyli zaczyna śnić:rofl2::rofl2:

Maciek dzis w nocy wołał skarpetki :blink: A jak Go R wziął na ręce, to się okazało że mały śpi :-)

hej :)

ja bym sprobowala wzbogacić diete w dzień (np. więcej mleka przed spaniem, sera czy danonków w ciągu dnia i obfitszy deser), a w nocy starą metodą - przejść na wodę i podawać coraz mniej. I nie zrażać się od razu :blink: Ale wiem że to nie tak prosto...

Tylko, ze on w dzień je :
- Kaszkę mannę (gęstą) z dwóch szklanek mleka:szok: I to na śniadanie i kolację (najczesciej)
- Danio, Danonki
- czasem tez pije mleczko np. kiedy je ciastka

Do tego z innych rzeczy:
- zupkę na mięsie
- mięsko w postaci kotleta etc.
- kanapki, tosty

Wiec chyba sporo w ogole i sporo w tym nabiału:blink:

Tu chyba raczej chodzi o przyzwyczajenie :tak:

No ale opcja z wodą chyba jedyna jaka mi zostala. Woda i to nie w niekapku tylko w normalnym kubeczku:tak: Zaczynam od dziś :cool2: Przez kolejne 3 noce bede chodzic na rzesach :confused2:
Ale wolę tak niz wstawać po kilka razy w nocy:sorry:

reklama
Jeju Gazelka własnie spojrzałam na Twój suwaczek:szok: juz tak mało Ci zostało do końca :cool2: ale czad!

Kiedy pokazesz zdjęcia mieszkanka ? Pokaz plissssssss choć troszkę :cool::-p

Do góry