reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ja też składam trochę spóźnione życzenia dla chłopaków lipcowych urodzonych tak jak Nati 28 lipca Michałku i Dawidku rośnijcie zdrowo:cool2::happy::blink:

reklama
Martusiu dla Ciebie buziaczki i całuski z okazji imienin
Coś dawno Cię tu u Nas nie było odezwij się:happy:

A moja Nati wczoraj jak przyszli goście to tak była zachwycona że z tego zachwytu 3 raz zlala się w gacie a nie zdarzało jej się to od bardzo dawna i się śmialiśmy że dziecko zaczyna się uwsteczniac i wieczorem jak zlała się na kanape to nie było nam do śmiechu bo do dzisiaj jeszcze jest poducha na balkonie i dalej mokra ale już dzisiaj od rana przypomniała sobie do czego służy kibelek i nocnik

Dzisiaj byliśmy na 6 urodzinach jej kuzyna Marcina i mogę powiedziec że na długo mam dosyc piszczących dzieci , balonów , tortów i innych dzieci

na_szczescie_d.jpg

Dla Natalki spóznione najlepsze zyczenia urodzinowe !!

reklama
Do góry