reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ja też składam trochę spóźnione życzenia dla chłopaków lipcowych urodzonych tak jak Nati 28 lipca Michałku i Dawidku rośnijcie zdrowo:cool2::happy::blink:

reklama
Martusiu dla Ciebie buziaczki i całuski z okazji imienin
Coś dawno Cię tu u Nas nie było odezwij się:happy:

A moja Nati wczoraj jak przyszli goście to tak była zachwycona że z tego zachwytu 3 raz zlala się w gacie a nie zdarzało jej się to od bardzo dawna i się śmialiśmy że dziecko zaczyna się uwsteczniac i wieczorem jak zlała się na kanape to nie było nam do śmiechu bo do dzisiaj jeszcze jest poducha na balkonie i dalej mokra ale już dzisiaj od rana przypomniała sobie do czego służy kibelek i nocnik

Dzisiaj byliśmy na 6 urodzinach jej kuzyna Marcina i mogę powiedziec że na długo mam dosyc piszczących dzieci , balonów , tortów i innych dzieci

na_szczescie_d.jpg

Dla Natalki spóznione najlepsze zyczenia urodzinowe !!

reklama
Do góry