reklama
A moja Nati wczoraj jak przyszli goście to tak była zachwycona że z tego zachwytu 3 raz zlala się w gacie a nie zdarzało jej się to od bardzo dawna i się śmialiśmy że dziecko zaczyna się uwsteczniac i wieczorem jak zlała się na kanape to nie było nam do śmiechu bo do dzisiaj jeszcze jest poducha na balkonie i dalej mokra ale już dzisiaj od rana przypomniała sobie do czego służy kibelek i nocnik
Dzisiaj byliśmy na 6 urodzinach jej kuzyna Marcina i mogę powiedziec że na długo mam dosyc piszczących dzieci , balonów , tortów i innych dzieci
Dzisiaj byliśmy na 6 urodzinach jej kuzyna Marcina i mogę powiedziec że na długo mam dosyc piszczących dzieci , balonów , tortów i innych dzieci
kaśka k
Fanka BB :)
ja lubię takie imprezki z wrzeszczącymi dzieciaczkami i tortami itd..
oczywiście nie codziennie;-)
pierwsza godzina niedźwiedź śpi ....
jest 01.01 idę spać
oczywiście nie codziennie;-)
pierwsza godzina niedźwiedź śpi ....
jest 01.01 idę spać
anusia_80
lipcowa mama 2005
Dla Natalki spóznione najlepsze zyczenia urodzinowe !!
anusia_80
lipcowa mama 2005
cześć laski
ale leje chce do wyrkałłłaaaaaaaaaa............tylko ziewam, a dzisiaj zapowiada sie zwariowany dzień w pracy - wymiana turnusu,wyjazdu, wjazdy i wszystko do kupy
ale leje chce do wyrkałłłaaaaaaaaaa............tylko ziewam, a dzisiaj zapowiada sie zwariowany dzień w pracy - wymiana turnusu,wyjazdu, wjazdy i wszystko do kupy
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Martusiu sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
u nas też leje
Joasia już wróciła?
Joasia już wróciła?
reklama
anusia_80
lipcowa mama 2005
ciekawe jak u Joasi z pogodą, a wogóle to w jakiej miejscowości ona byłau nas też leje
Joasia już wróciła?