reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

lecę babulce.............bo pół dnia przesiedziałam
przed kompem.........w chatce nic nie zrobione:baffled:

a co mi tam czasem chyba tak można,
ale zaraz mnie to zacznie razić,
a wtedy mam zły chumor,bo mnie brud przygnębia,
odwaliło mi przez te siedzenie w domu:crazy::crazy::crazy:

reklama
Nianiu, tylko pamiętajcie, że to łóżko dla Maksa :-p
:-p:-p:-p

lecę babulce.............bo pół dnia przesiedziałam
przed kompem.........w chatce nic nie zrobione:baffled:

a co mi tam czasem chyba tak można,
ale zaraz mnie to zacznie razić,
a wtedy mam zły chumor,bo mnie brud przygnębia,
odwaliło mi przez te siedzenie w domu:
crazy::crazy::crazy:

Hanit kochana nalezy ci sie coś od zycia :tak::tak: Myslę, ze to dobrze Ci zrobi jak troche z nami pobędziesz:-)

A tekst zaznaczony wrzucam do worka z moimi ulubionymi :rofl2:

nawiązując do postu Klaudii - jakie mleko piją wasze dzieci? bo Julka kategorycznie odmawia prawie wszystkich mlek modyfikowanych i Juniora i nawet kręci nochalem na smakowe mleka w kartonikach z np. mlekovity. jednynie NAN jeszcze uchodzi i kaszki do picia z nestle :sick::sick::sick::sick::sick:
dajecie maluchom zwykłe mleko z kartonu?
Maciek pije odkąd skończył 1,5 roku Junior Bebiko albo Nestle z kartonu. Tego w proszku nie chciał pić. Nie pije z butli, tylko rano je z płatkami kukurydzianymi, Cheerios itp, a wieczorem jeszcze zawsze pije kubek do kolacji. Więc wychodzi gdzieś dwa kubki dziennie.

Dziewczyny, te które kupiły takie pamiątkowe albumy dla dzieci: "Moje pierwsze 5 lat", czy wypełniacie je systematycznie?? Bo ja miałam zryw zaraz po zakupie i trochę uzupełniłam ale zatrzymałam się na ząbkach nr 4 i kuniec;-);-);-):sorry2::sorry2::sorry2:
Nie wkleiłam żadnych fotek, no bo do tej pory nie zrobiłam w wersji papierowej:zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Ja do tej pory nie uzupełniłam albumu "Mój pierwszy rok" :eek::baffled::zawstydzona/y:

Ale za to:
Julka pięknie zasypia sama w łóżeczku, nie budzi się w nocy a rano jak woła mamo to ją chyba słychać w Tarnowie:szok::-D:-D:-D
Aaaaaaa, to dlatego Maciek tak wcześnie wstaje ostatnio :-)

Rany, moje zdjęcie w avatarze woła o pomstę do nieba. Maciek w czapce, a ja w płaszczu zimowym :-) Ale w sumie niedługo juz będzie aktualne :-)

Co takie pedlaskie wybierasz misiu ?:sorry2:

:surprised::oo2::chief::angry:

Iwon,a coś bardziej chłopięcego???
nie pasuje mi pszczółka Maja dla chłopca.....sorry jeśli uraziłam

no i Kubus Puchatek jest super
ta jest rewelacja.........ale nie pasuje kolorystycznie Iwon
oraz te dwie ,jak dla mnie bomba
z tym ,że spiderman dla troszke starszych

Urażona nie jestem, sama się prosiłam o Wasze zdanie ;-),ale...nie przesadzacie troszkę? :sorry2: Przecież to ma być pościel dla dwulatka! Takiego rodzaju auta i shreki są moim skromnym zdaniem dobre dla starszych chłopców. A już spidermany czy supermany odpadają u mnie w przedbiegu :sorry2:Może za lat kilka dojrzeję do tego rodzaju klimatów :-p A pszczółkę Maję mój Gucio bardzo lubi :tak:

reklama
Do góry