reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Co myślicie? :sorry2: (Kornel będzie miał zielone ściany, więc kolorystyka też jest ważna)

Iwon,a coś bardziej chłopięcego???
nie pasuje mi pszczółka Maja dla chłopca.....sorry jeśli uraziłam
b85d7a5eac9d2a51tb5.jpg

3e1964bd26127273uu1.jpg

d96bb52bf85468c71c3ff60mu9.jpg

no i Kubus Puchatek jest super

ta jest rewelacja.........ale nie pasuje kolorystycznie Iwon
218869379po7.jpg

oraz te dwie ,jak dla mnie bomba
z tym ,że spiderman dla troszke starszych
1c1e1852dd545ed2768a4efaz7.jpg

f72fddc04da50e5815986b6hv5.jpg

Dawidek także spi w łóżeczku szczebelkowym, a pościel ma w misie...:-D
narazie nie będę go przenosić do samodzielnego łóżeczka, bo w szczelbelkowym chociaż ładnie zasypia ( pomimo tego iż potem sie budzi i przychodzi do mojego łóżka ):-p
a pościel cudna.....napewno taka zakupimy gdy już będzie spał w swoim łóżeczku, narazie niech królują misie, króliczki i inne zwierzaki:rofl2:

Co do mleka, młody pije zarówno zwykłe krowie, jak i bebilon. Ten drugi daję mu często wieczorkiem oprócz kolacji, najczęściej podczas wieczornej bajki. I tutaj mam do Was pytanie- czy Wasze robaczki piją mleko z butli? Ja daję młodemu modyfikowane z butelki właśnie. Robię to z czystego przyzwyczajenia, ale ostatnio zaczęłam się zastanawiać, czy Kornel nie jest już na to trochę za duży? :unsure: Tym bardziej, ze napoje pije normalnie z kubka, niekapka nie mamy już od dawna...

Maciek pije rano z butli, a wieczorem ma gęstą kaszę z miski

ja już sobie odpuścilam stresy z tytułu smoczka, butelki i pieluch... a co ;-)

reklama
Do góry