reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
teraz myślę o szczepionce Bronchvaxom (chyba dobrze napisałam)
oli ma częste infekcje górnych dróg oddechowych od pażdziernika do kwietnia/maja a to podobno pomaga
Wiktoria brała tą szczepionkę 2 razy i teraz bardzo, bardzo rzadko coś jej jest

razem z martynią łykałyśmy bronchovaxon w tabletkach i bardzo nam pomogło:tak:
nie wiedziałam że są szczepionki:happy2: ale polecamy

Jezu, ja mam to samo :wściekła/y: Jak jest brudno, to od razu mnie wszystko wkurza :angry: I strasznie mnie to denerwuje, ze mnie to denerwuje :-)

To może jakiś klub założymy, hihi ????

myślę, że Elfik by na pewno dołączył:-)

to ja też chce do klubu :) nawet jak bardzo nie chce widziec brudu, to mi się nie udaje.... I chyba dlatego teraz mam już prawie deprechę, bo remont sie przeciaga, co jakis czas przez dom przealaja się chmary kurzu, i nie mogę powiesić firanek i urządzić się tak do końca :crazy: A na dodatek mam syndrom wicia gniazda :eek:

Elfika proponuję na szefa :tak:

:surprised::oo2::chief::angry:

Urażona nie jestem, sama się prosiłam o Wasze zdanie ;-),ale...nie przesadzacie troszkę? :sorry2: Przecież to ma być pościel dla dwulatka! Takiego rodzaju auta i shreki są moim skromnym zdaniem dobre dla starszych chłopców. A już spidermany czy supermany odpadają u mnie w przedbiegu :sorry2:Może za lat kilka dojrzeję do tego rodzaju klimatów :-p A pszczółkę Maję mój Gucio bardzo lubi :tak:

popieram - u nas spiderman nie wchodzi w grę, na razie Maciek ma pościelki które Mu sama uszyłam (motywy morskie) i śpiworek z ... motylkiem (kupowalam gdy już wiedzialam o Jagusi:-p)

A na nowe łóżko ma takie pościelki w samochody i z kosmosem, ale bardzo delikatne. Jak znajde fotki na necie to Wam pokażę. Rok temu mi odwaliło i razem z koleżanką (Niania, nie wiem czy Dianka się chwaliła ;-)) sprowadziłyśmy pościelki ze Stanów :szok::-p:eek: Wszystko dlatego, ż ja nie lubie poszewek i kołdry oddzielnie, a za granicą używają takich w stylu naszych narzut na łóżko. Teraz kombinuję coś takiego dla mnie i R jako kołdrę na lato, a na zimę jako narzutę. Jak wybiore wzorki to sie pochwalę :-)

myślę, że Elfik by na pewno dołączył:-)

Ja ja i ja!! :tak:

:surprised::oo2::chief::angry:

Urażona nie jestem, sama się prosiłam o Wasze zdanie ;-),ale...nie przesadzacie troszkę? :sorry2: Przecież to ma być pościel dla dwulatka! Takiego rodzaju auta i shreki są moim skromnym zdaniem dobre dla starszych chłopców. A już spidermany czy supermany odpadają u mnie w przedbiegu :sorry2:Może za lat kilka dojrzeję do tego rodzaju klimatów :-p A pszczółkę Maję mój Gucio bardzo lubi :tak:

No juz juz choć na buziaczka :elvis::tak::-p Też Cię kocham:rofl2: Ja teraz wyłapałam to ciśnienie bo kuplilismy to duze łożeczko i chcę dac pościel taką bardziej męską:sorry2:

Mam to samo! :tak: Nic tak we mnie nie wywołuje nerwicy-k.u.r.w.i.c.y, jak dwie rzeczy- syf dookoła i jak jestem niewyspana :eek::sorry2:

Taaaaa mam to samo <faja> - a to dwa nieodzowne elementy posiadania małego dziecka :sorry2::-D Jak my przeżyłysmy ostatnie dwa lata co ?:crazy:

co z gg ??:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A na dodatek mam syndrom wicia gniazda :eek:

Elfika proponuję na szefa :tak:

Heheh dobre zwłacza w połaczeniu z tą zieloną buźką. Leje :-D

Taaa Elfika na szefa :-p:tak:

popieram - u nas spiderman nie wchodzi w grę, na razie Maciek ma pościelki które Mu sama uszyłam (motywy morskie) i śpiworek z ... motylkiem (kupowalam gdy już wiedzialam o Jagusi:-p)

A na nowe łóżko ma takie pościelki w samochody i z kosmosem, ale bardzo delikatne. Jak znajde fotki na necie to Wam pokażę. Rok temu mi odwaliło i razem z koleżanką (Niania, nie wiem czy Dianka się chwaliła ;-)) sprowadziłyśmy pościelki ze Stanów :szok::-p:eek: Wszystko dlatego, ż ja nie lubie poszewek i kołdry oddzielnie, a za granicą używają takich w stylu naszych narzut na łóżko. Teraz kombinuję coś takiego dla mnie i R jako kołdrę na lato, a na zimę jako narzutę. Jak wybiore wzorki to sie pochwalę :-)

Gazela o co kaman z tym morzem u ciebie ?:-D:-D:-p:sorry2:

Dianka phi:nerd:

A co do pościeli tej amerykańskiej ,ja mam taką :baffled: Wszyskie komplety w tym klimacie. Tesciowa ma parcie na tą pościel i ciągle mi nadysła. Ale wcale nie wiem czy to takie fajne ;-)

Łoś złożył łożeczko :szok::szok::szok::szok:Ide zobaczyć :-p

oortopeda zaliczony
mała ma płaskostopie i troszkę stawia nóżki do środka
tyle że to normalne:tak: i do 3 lat trzeba dać dziecku spokojnie się rozwijać

taki jest właśnie efekt nowego pediatry:wściekła/y:jakieś niepotrzebne zawracanie

ale niech lepiej już daje za dużo niż za mało skierowań:sorry2:

za rok kontrola:-)

Gazela o co kaman z tym morzem u ciebie ?:-D:-D:-p:sorry2:

Dianka phi:nerd:

A co do pościeli tej amerykańskiej ,ja mam taką :baffled: Wszyskie komplety w tym klimacie. Tesciowa ma parcie na tą pościel i ciągle mi nadysła. Ale wcale nie wiem czy to takie fajne ;-)

Łoś złożył łożeczko :szok::szok::szok::szok:Ide zobaczyć :-p

1. No wlasnie teraz kombinuję morskie mebelki dla M. Jak na razie R nie protestuje, więc chyba spoko, nie? :ninja2:

2. Co do pościelek - często mam ochotę wyprać całą, łącznie z "wnętrznościami", co w przypadku naszych tradycyjnych oznacza zazwyczaj wyrzucenie do kosza. Takie pikowane mają poza tym jeszcze jedną zaletę - sa pikowane :-p A ja lubię takie rzeczy :sorry2:

Nianiu, to może zanim znów zacznę szaleć na amazonie, to przejrzę Twoje pościelkowe zasoby i zrobimy biznessss? :rofl2:

reklama
Do góry