anusia_80
lipcowa mama 2005
Elen, widzisz Julcia zadowolona, a tak się martwiłaś Z dnia na dzień będzie lepiej, a Ty także sie przyzwyczaisz Zuch dziewczyna;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niania, masz identyczne plany na wieczór jak ja, tez będę wyć na Magdzie M.Plan na wieczór :
1 Wracam zrealasowana na po peelingu z pareo , które kupiła mi bartowa
Nakładam maskę na buzię
2. Robie miche popcornu , biorę z lodówki dwa browary , chusteczki(bo podobno bedzie płacz)na Magdzie M
3. Odpalam TVN i ogaladam Magdę M (ostatni odcinek, który podobno skończy się dobrze, ale dopiero w ostatnich minutach filmu)
4. A potem nie myję zębów i idę spać ....
To sie nazywa pełen "chilout" bez łosia
Czesc babulce:-)
Ja tylko na chwile ale Gazelka mnie zmusila do napisania dwoch zdan;-).
otoz moj Jasio dzieli sie z innymi chetnie - zreszta wszystkie inne zabawki sa lepsze niz zabrane z domu - tak jak u Klaudii.
Natomiast my nalezymy do grupy agresorow. Jasio bez powodu podchodzi do dziewczynki i ciagnie ja za wlosy; lub podchodzi do kogos i go popchnie. Walcze z tym ale uwierzcie mi to nie takie proste. Ciagle nie wolno to boli jakos nie dziala.