reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Plan na wieczór :

1 Wracam zrealasowana na po peelingu :cool2: z pareo , które kupiła mi bartowa :cool2:
Nakładam maskę na buzię:cool2:
2. Robie miche popcornu :cool2:, biorę z lodówki dwa browary :cool2:, chusteczki(bo podobno bedzie płacz)na Magdzie M :cool2:
3. Odpalam TVN i ogaladam Magdę M :cool2:(ostatni odcinek, który podobno skończy się dobrze, ale dopiero w ostatnich minutach filmu:cool2:)

4. A potem nie myję zębów i idę spać :cool2:....

To sie nazywa pełen "chilout" bez łosia :-p:rofl::wink:
Niania, masz identyczne plany na wieczór jak ja, tez będę wyć na Magdzie M.:baffled:
Ale jakbym czasami dorwała tą babę w swoje ręce, to nie wiem, nie rozumiem niektórych jej zachowań, olewać takiego faceta...no ja bym nie potrafiła:laugh2:
szkoda tylko, że to ostatni odcinek, ale liczę na to, że nakręcą kolejną serję...;-)
Poza tym, nie elviski pocieszki :elvis::elvis: tez jestem mechata, a na woskowanie się nie wybieram:laugh2::-D ale dzis ogowiązkowo golenie, bo :szok::szok: jak można chodzić taka zarośnięta:baffled::confused::laugh2::wściekła/y:
Na dodatek mam @. więc wszystko na raz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czesc babulce:-)
Ja tylko na chwile ale Gazelka mnie zmusila do napisania dwoch zdan;-).
otoz moj Jasio dzieli sie z innymi chetnie - zreszta wszystkie inne zabawki sa lepsze niz zabrane z domu - tak jak u Klaudii.
Natomiast my nalezymy do grupy agresorow. Jasio bez powodu podchodzi do dziewczynki i ciagnie ja za wlosy; lub podchodzi do kogos i go popchnie. Walcze z tym ale uwierzcie mi to nie takie proste. Ciagle nie wolno to boli jakos nie dziala.
Myslalam ze duzo tak dzieci sie zachowuje, a tu piszecie ze na bb same aniolki - nie dobrze, nie dobrze. Jas to chyba najwiekszy psotnik w takim ukladzie....

Nie ma TV nie ma Magdy M:-p

Dobranoc:elvis:

Czesc babulce:-)
Ja tylko na chwile ale Gazelka mnie zmusila do napisania dwoch zdan;-).
otoz moj Jasio dzieli sie z innymi chetnie - zreszta wszystkie inne zabawki sa lepsze niz zabrane z domu - tak jak u Klaudii.
Natomiast my nalezymy do grupy agresorow. Jasio bez powodu podchodzi do dziewczynki i ciagnie ja za wlosy; lub podchodzi do kogos i go popchnie. Walcze z tym ale uwierzcie mi to nie takie proste. Ciagle nie wolno to boli jakos nie dziala.

No własnie, Ty Aniu coś z tym robisz. A ja rzadko widzę reakcje rodziców, najczęściej albo w ogóle nie pilnują dzieciaków bo sa już starsze i samodzielne, albo się zachowują jakby nic się nie stało. Tymczasem głupio mi zwracać uwagę innym dzieciom, ale nie zamierzam tez pakować zabawek i zabierać dziecka z piaskownicy.

W każdym razie po tym incydencie gdy chłopiec pogryzł Macka w buzię (uwierzcie mi, to była max agresja, ten dzieciak się rzucił na małego jak jakiś Hannibal Lecter :szok:) jestem dość uważna. Aczlowiek tamci rodzice akurat zareagowali, to dziecko było chyba jakoś uposledzone i szczególnie agresywne. Tak czy siak, nie życzę takich przeżyć :-(

przyszłam a tu puchy,
no to idę

AniuG nie martw się moja Otylka też potrafi
innemu dziecku przyłożyć,o czym juz kilka razy przekonał się
Tym Kredzi............ale ja również na takie zachowanie
nie pozwalam...........i mogę powiedzieć dzisiaj,
że dzieciaki z tego wyrastają(przykład Damian):elvis::-):tak:;-)

a miałam jeszcze napisać

Niania hotel jest boski,
ja też tak chcę...........wybaw się kochana i za mnie,
to może wreszcie poczuję się odprężona:-p;-):elvis:

Witam Panie wieczorową porą :-)!!!

zacznę od tego, że macie gorące pozdrowienia od wylegującej się na Mazurach Brunetki.
Muszę się Wam pochwalic, ze jak Bóg da i partia pozwoli to zobaczę się z Edytką w sobotę bo raczej bedą jechac do domu przez moje miato...chyba nie musze pisac jak się ciesze :-p

Anusia piąteczka - mam dzis @ i tez bedzie dzis u mnie strzyrzenie owiec :-p

ale bez Magdy M. bo jakos nie przemawia do mnie ten serial...

poza tym to Kuku nalezy do grupy agresorów i czestymi przebłyskami uczuc... czasem potrafi ugryźc a za chwile podchodzi i daje buziaka... ale takie zachowanie nie jest tylko w stosunku do dzieci... ja np. czesto dostaję od młodego w łeb (czasem nawet mnie informuje ze to "ała" ) a potem całuje na przepraszam :eek::baffled:

no i jeszcze tylko napiszę ,z e gratuluje mamom dzielnych przedszkolako-żłobkowców -trzymam kicuki za brak kryzysów :tak:

Iwon - bluzka git, jestem pewna ze wyglądasz w niej oszałamiajco... na pewno bardzo podkreslają Twój mocny charakter :tak:

Czesc Babulce :cool2:

mam internet od prawie tygodnia i grzechem byloby gdybym tu nie wpadla
i tak mam zgryz ze dopiero teraz sie odzywam ale ...ciagle czasu brakuje :eek:

no nic jestem... w koncu hehe

reklama
kuchnia patrze na te moje starocie tzn zdjecia i odkurzyc by sie tez zdalo co nie co :-p

no tak...jak za starych dobrych czasow...jak ja jestem to nikogo juz tu nie ma :-p

Do góry