reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hejooo:-)

pogoda piekna, ja od 6 na nogach i juz zaliczam druga kawę...mmm...
trzeba jakos funkcjonować:baffled: remontu ciag dalszy, a raczej walki z wyrównywaniem ścian:szok: na długości 8 metrów ściana nam uciekła 8 cm:eek::szok: tzn, nie nam, taka była od początku ;-)niech sie już to kończy, bo przez ten remont Dawid nabrał uczulenia na kurz, rano tak kaszle, że aż czasami zdarza mu sie wymiotować:-(

reklama
Czołem :-)

Iwon fajny t-shirt,no i kolczyki,
czekamy na prezentację

super zakupy Iwon, podobają mi się :-)

Iwon, fajny ten T-shircik.

Dzięks :cool2:

bo na pewno będe potrzebować
emocjonalnego wsparcia i spojrzenia na zagadnienie
bez emocji

Dawaj na zwierzaki, nie żałuj sobie ;-)

Od wczoraj chodzą na 3 godziny:tak:.Wczoraj byli zachwyceni:tak::-).Taniczyli,śpiewali,robili wyklejanki-do domu wracac nie chcieli:-p:baffled:;-):-).

No i mamy kolejne małe- duże dzieci na BB ;-) Trzymam Aga kciuki, aby dobra passsa i umiłowanie przedszkola trwała :-)

Cześć kobitki:happy:

Tylko tyle? :oo2::unsure:

4. A potem nie myję zębów i idę spać :cool2:....

Umyła, umyła..:-p:rofl2::ninja:

Iwon - bluzka git, jestem pewna ze wyglądasz w niej oszałamiajco... na pewno bardzo podkreslają Twój mocny charakter :tak:

Dzięki :cool2: Jeszcze nie wiem, jak w niej wyglądam, bo cały czas czekam na paczkę :rolleyes2:

Czesc Babulce :cool2:

mam internet od prawie tygodnia i grzechem byloby gdybym tu nie wpadla
i tak mam zgryz ze dopiero teraz sie odzywam ale ...ciagle czasu brakuje :eek:

no nic jestem... w koncu hehe

Cześć Maniu, wczoraj myślałam o Tobie :tak: Zastanawiałam się, dlaczego znaku życia nie dajesz ;-) Popraw się, każdej z nas brakuje czasu i ten argument za długo nie przejdzie:-p Fajnie, że jesteś :elvis:

Jeśli chodzi o agresję w piaskownicy- Kornel nie jest ani typem 'napastnika', ani też specjalnie od razu się nie otwiera. Lubi dzieci, ale jest raczej prowodyrem w grupie. Niestety bycie liderem ma też swoje złe strony- Kornel nie lubi, kiedy dziecko zabiera mu zabawki wbrew jego woli :rolleyes2: Nawet, jeśli są to zabawki tego dziecka :-p;-) Osobiście również mnie wnerwia, kiedy rodzic nie reaguje na niestosowne zachowania swojego malca. Wprawdzie mówi się, aby rodzice przesadnie nie wtrącali się w sprawy dzieci i pozwolili im na dziecięcą 'wymianę zdań' :-p. Myślę jednak, że chodzi tu właśnie o jakieś drobne przepychanki o zabawki (pod warunkiem, że nie dochodzi do płaczu), a nie o ignorancję przemocy.

Hejooo z rańca :)

czy u Was też zaczyna się ten wspaniały upał????????

Osobiście również mnie wnerwia, kiedy rodzic nie reaguje na niestosowne zachowania swojego malca. Wprawdzie mówi się, aby rodzice przesadnie nie wtrącali się w sprawy dzieci i pozwolili im na dziecięcą 'wymianę zdań' :-p. Myślę jednak, że chodzi tu właśnie o jakieś drobne przepychanki o zabawki (pod warunkiem, że nie dochodzi do płaczu), a nie o ignorancję przemocy.

Dzięks, od razu mi lepiej ;-)

Hejooo :cool2: Jestem i ja :rofl: Narazie jade na pierwszej kawie :cool:

Mechate laski łączmy się w bolu :-p:wink::ninja:

Niania, masz identyczne plany na wieczór jak ja, tez będę wyć na Magdzie M.:baffled:
Ale jakbym czasami dorwała tą babę w swoje ręce, to nie wiem, nie rozumiem niektórych jej zachowań, olewać takiego faceta...no ja bym nie potrafiła:laugh2:
szkoda tylko, że to ostatni odcinek, ale liczę na to, że nakręcą kolejną serję...;-)
Poza tym, nie elviski pocieszki :elvis::elvis: tez jestem mechata, a na woskowanie się nie wybieram:laugh2::-D ale dzis ogowiązkowo golenie, bo :szok::szok: jak można chodzić taka zarośnięta:baffled::confused::laugh2::wściekła/y:
Na dodatek mam @. więc wszystko na raz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja mam za to PMS :angry: - o tak wyglada moja dusza :oo2: Jeju jak ja tego nie lubię :sorry: Nawet spojrzenie mam takie "przypierda.....lające się":confused2::frown::errr:

a miałam jeszcze napisać

Niania hotel jest boski,
ja też tak chcę...........wybaw się kochana i za mnie,
to może wreszcie poczuję się odprężona:-p;-):elvis:

Juz widzę to moją zabawę :rolleyes:
1. PMS :confused2:
2. Maks , który ostatnio się mnie nei słucha i doprowadza mnie do wrzenia :growl:
3. Oczy dokokoła glowy, zeby to moje dziecie gdzies nie polazło :baffled:
Mam nadzieje, ze w końcu przestestujemy ta nianię elektroniczną i bede spokojniejsza na tyle zeby chociaz z pokoju wyleźć podczas gdy młod śpi :dull:

Ale mimo tego wszytskiego bede sie starała Hanti :unsure: dla Ciebie :rofl:

Niania i jak po ostatnim odcinku:confused:;-):cool2:
Uprościli go aż za bardzo a ja się oczywiście na końcy poryczałam jak łosica:baffled::laugh2::laugh2::laugh2::-p
1. Ryczałam :-p
2. Generalnie kaszana :cool2: za bardzo urpościli i przysłodzili
3. Podobało mi się jak ją podciągnął do siebie tak gwaltownie zeby ja pocalować:-p... nie ukrywam, ze wydawało mi się ze to mnie tak ciagnie :sorry2::rolleyes::ninja2::rofl:
Wnioski:
1. brodzikowa spasiona :cool2::zawstydzona/y:
2. mam jej dosc do końca jej kariery :cool2::-p
3. Piotrek (Paweł M) to fajne nadal mięso :ninja::rofl:

Mam jeszcze pytanko dotyczące spania. Jak śpią Wasze maluchy? Bo ja jakoś żyłam nadzieją, że gdy Maciek skończy rok, to w końcu się wyśpię. Potem, gdy się okazało, że to tylko złudzenia, uznałam że gdy się wyząbkuje, to się wyśpię. No i odkąd Maciek ma wszystkie ząbki i dalej nie śpi czuję się strasznie bezradna :sick:

Mama wrażenie, że On się czegoś boi. Od dwóch tygodni krzyczy w nocy, a gdzies od 5-tej rano jęczy. Wszystko przez sen. Nie chce pić, nie chce smoczka. I dziś po raz pierwszy wzięłam Go na fotel, przytuliłam i maluch wtulił się we mnie i po prostu usnął. I spał do rana.

Teraz jestemw kropce, bo z jednej strony nie chce Go zostawiać skoro potrzebuje porannego przytulenia, ale z drugiej to takie bardzo nie po myśli Tracy chyba. Nie chcę sobie fundować codziennego wstawania na przytulanki o piątej rano, w końcu muszę się wyspać do pracy ! Macie jakieś pomysły, bo juz zaczynam się tym dołować.

1. Ryczałam :-p
2. Generalnie kaszana :cool2: za bardzo urpościli i przysłodzili
3. Podobało mi się jak ją podciągnął do siebie tak gwaltownie zeby ja pocalować:-p... nie ukrywam, ze wydawało mi się ze to mnie tak ciagnie :sorry2::rolleyes::ninja2::rofl:
Wnioski:
1. brodzikowa spasiona :cool2::zawstydzona/y:
2. mam jej dosc do końca jej kariery :cool2::-p
3. Piotrek (Paweł M) to fajne nadal mięso :ninja::rofl:

To ryczałysmy obie:-p:laugh2::-D
Co do Pawła M. to zgadzam się w 100% niezły kąsek...posmakowałoby się:cool2::laugh2:
Ty chociaz gdzies w Warszawce masz możliwośc , żeby na niego wpaść, a ja.....:baffled::sick::wściekła/y: pozostaja mi Magda m....hehe...:-D:laugh2::-D:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry