reklama
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Elen, Julcia jest prze..no brak mi słów Zajefajna:-)
A te oczy ....mmm....jak moje też brązowe ;-)
dziekuję
ja chcę tutajjjjjjj!!!!!!!! czy mogę sie do was dołączyc na te zwiedzanie nadmorza? hę? Edziu, Elfiku, Joasiu?????Proszzzzzzzzzzzz
Fotki z Helu
Aniu Szwarc - gratulacje w zwiazku z wygranym stanowiskiem!!!!
Anusia - ja tez myślę o korekcji wzroku ale sama nie wiem... koszty mnie przerażają
a tak w ogóle to hello baby
u nas leje a mi głowa pęka
Okazło się, ze Julka po 5 dniach u dziadków pokazała wczoraj Żanecie i innym dzieciom swoje drugie ja - tego diabełka, który rzuca zabawkami, wymusza wszystko płaczem, nie chce jeść ani spać i w ogole sie nie słucha. Nie wiem jak to będzie jak pójdzie do żłobka
kawa, kawa - pędze po wielki kubeł czarnej i gorzkiej!
nenius
Przyjaciółki 2008
To było jeszcze przed morelkami, a smaruję go cały czas Nivea Baby. To wygląda na coś pokarmowego jednak.
No to nie pomogę - niestety :-(
anusia_80
lipcowa mama 2005
Elen , mnie też przerażają koszty, ale chyba jeszcze bardziej fakt,żę mój wzrok się ciągle pogarsza, bo pracuję przed kompem, poza tym wiecznie zaparowane okulary w zimie, a w lecie to oślepiające słońce więc sprawa jest warta przemyslenia
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Hej
Dzien doberek z pracy.
Klaudia, u nas też się pojawił problem ze skórą. JUż w sezonie zimowym były problemy. Polegają one na powstawaniu plam - głównie na ramionach, czasem na udach, a ostatnio ma sporą plamę na pośladku. I ta pośladkowa jest gorsza od pozostałych, po raz pierwszy jest to coś swędzącego, głównie gdy mały siedzi w wannie to Mu ona doskwiera.
Acha, wcześniejsze plamy wyeliminowalam maścią jakąś na "e", kosztowala coś w okolicach 25 zł... eucerin? To chyba raczej kosmetyki dla kobiet a tamta byla silnie nawilżająca i od razu przynosila ulgę. Teraz musze znow kupić. Ja mam nadzieję, że to jednak nie alergia pokarmowa - Maciejek nigdy takiej nie miał. I mimo podejrzec to zazwyczaj okazywalo się że albo chodzi o kaloryfer albo o proszek do prania. Dodam, że ja od urodzenia niczym Go nie smaruję po kąpaniu, po krem czy balsam sięgam tylko w przypadku wysuszonej skóry.
Dzien doberek z pracy.
Klaudia, u nas też się pojawił problem ze skórą. JUż w sezonie zimowym były problemy. Polegają one na powstawaniu plam - głównie na ramionach, czasem na udach, a ostatnio ma sporą plamę na pośladku. I ta pośladkowa jest gorsza od pozostałych, po raz pierwszy jest to coś swędzącego, głównie gdy mały siedzi w wannie to Mu ona doskwiera.
Acha, wcześniejsze plamy wyeliminowalam maścią jakąś na "e", kosztowala coś w okolicach 25 zł... eucerin? To chyba raczej kosmetyki dla kobiet a tamta byla silnie nawilżająca i od razu przynosila ulgę. Teraz musze znow kupić. Ja mam nadzieję, że to jednak nie alergia pokarmowa - Maciejek nigdy takiej nie miał. I mimo podejrzec to zazwyczaj okazywalo się że albo chodzi o kaloryfer albo o proszek do prania. Dodam, że ja od urodzenia niczym Go nie smaruję po kąpaniu, po krem czy balsam sięgam tylko w przypadku wysuszonej skóry.
anusia_80
lipcowa mama 2005
Hejo Gazelaczku:-)
ja też Dawidka praktycznie nie smarowałam, jedynie paszki i szyję po kąpieli gdy się urodził, teraz niczym Jedynie do kąpieli płyn nawilżający i skórka jest miękka:-) też bym taką chciała, gładziutką, pachnącą i MŁODZIUTKĄ ;-)
ja też Dawidka praktycznie nie smarowałam, jedynie paszki i szyję po kąpieli gdy się urodził, teraz niczym Jedynie do kąpieli płyn nawilżający i skórka jest miękka:-) też bym taką chciała, gładziutką, pachnącą i MŁODZIUTKĄ ;-)
mania
Fanka BB :)
hello Babeczki
zakladam internet wiec moze znowu uda mi sie do Was kiknac
ps a tak w ogole to strasznie m Was brakuje
czas leci strasznie szybko my wciaz czekamy na duzego
gaba rozciele sobie brobe i miala miec szyta ale jakos sie udalo ..za to blizna jest
Tymul ma wysypke ..chyba po tych cholernych meszkach a ja ...mam 3kg na plusie po tym polskim jedzonku
dobra trzymajcie kciuki bo dzis sie okaze czy ten nieszczesny internet bedzie czy nie
buzka
zakladam internet wiec moze znowu uda mi sie do Was kiknac
ps a tak w ogole to strasznie m Was brakuje
czas leci strasznie szybko my wciaz czekamy na duzego
gaba rozciele sobie brobe i miala miec szyta ale jakos sie udalo ..za to blizna jest
Tymul ma wysypke ..chyba po tych cholernych meszkach a ja ...mam 3kg na plusie po tym polskim jedzonku
dobra trzymajcie kciuki bo dzis sie okaze czy ten nieszczesny internet bedzie czy nie
buzka
anusia_80
lipcowa mama 2005
Elen, z Twojej Julci wyszło drugie oblicze;-) a mój Dawid to chyba poszedł w jej śłady W sobote mieliśmy gości z 1,5 roczną Laurą:-) Dawid nei chciał jej dać ani jednej zabawki, taki zazdrośnik, wszystko wyrywał jej z rączek a na koniec Laura dostała 2 razy łopatką do piasku po głowie co z tego mojego dziecka wyrośnie to nie wiem
reklama