reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

To było jeszcze przed morelkami, a smaruję go cały czas Nivea Baby. To wygląda na coś pokarmowego jednak.

reklama
Elen, Julcia jest prze..no brak mi słów:tak: Zajefajna:-)
A te oczy ....mmm....jak moje też brązowe ;-)

dziekuję :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Proszzzzzzzzzzzz :-p:-p:-p:szok::-D
Fotki z Helu :cool2::-D:-D:-D

5y96eyx.jpg
ja chcę tutajjjjjjj!!!!!!!! czy mogę sie do was dołączyc na te zwiedzanie nadmorza? hę? Edziu, Elfiku, Joasiu?????

Aniu Szwarc - gratulacje w zwiazku z wygranym stanowiskiem!!!!

Anusia - ja tez myślę o korekcji wzroku ale sama nie wiem... koszty mnie przerażają :baffled:

a tak w ogóle to hello baby :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

u nas leje :baffled: a mi głowa pęka:baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

Okazło się, ze Julka po 5 dniach u dziadków pokazała wczoraj Żanecie i innym dzieciom swoje drugie ja:baffled: :baffled: :baffled: - tego diabełka, który rzuca zabawkami, wymusza wszystko płaczem, nie chce jeść ani spać i w ogole sie nie słucha. Nie wiem jak to będzie jak pójdzie do żłobka :dry: :dry: :dry: :dry:

kawa, kawa - pędze po wielki kubeł czarnej i gorzkiej!

Elen, robiliśmy z Maciusiem twoje ciasteczka cynamonowe. Wyszły pycha - uwielbiam takie kruche ciasteczka. No i miałaś rację, że to ciasto smakuje nawet przed upieczeniem :-) Maciek nie mógł się oprzeć :-D :-D

Elen , mnie też przerażają koszty, ale chyba jeszcze bardziej fakt,żę mój wzrok się ciągle pogarsza, bo pracuję przed kompem, poza tym wiecznie zaparowane okulary w zimie, a w lecie to oślepiające słońce:baffled: więc sprawa jest warta przemyslenia:tak:

Hej :)

Dzien doberek z pracy.

Klaudia, u nas też się pojawił problem ze skórą. JUż w sezonie zimowym były problemy. Polegają one na powstawaniu plam - głównie na ramionach, czasem na udach, a ostatnio ma sporą plamę na pośladku. I ta pośladkowa jest gorsza od pozostałych, po raz pierwszy jest to coś swędzącego, głównie gdy mały siedzi w wannie to Mu ona doskwiera.

Acha, wcześniejsze plamy wyeliminowalam maścią jakąś na "e", kosztowala coś w okolicach 25 zł... eucerin? To chyba raczej kosmetyki dla kobiet a tamta byla silnie nawilżająca i od razu przynosila ulgę. Teraz musze znow kupić. Ja mam nadzieję, że to jednak nie alergia pokarmowa - Maciejek nigdy takiej nie miał. I mimo podejrzec to zazwyczaj okazywalo się że albo chodzi o kaloryfer albo o proszek do prania. Dodam, że ja od urodzenia niczym Go nie smaruję po kąpaniu, po krem czy balsam sięgam tylko w przypadku wysuszonej skóry.

Hejo Gazelaczku:-)
ja też Dawidka praktycznie nie smarowałam, jedynie paszki i szyję po kąpieli gdy się urodził, teraz niczym:tak: Jedynie do kąpieli płyn nawilżający i skórka jest miękka:-) też bym taką chciała, gładziutką, pachnącą i MŁODZIUTKĄ :laugh2: :laugh2: ;-)

hello Babeczki :) :)

zakladam internet wiec moze znowu uda mi sie do Was kiknac :)

ps a tak w ogole to strasznie m Was brakuje :(

czas leci strasznie szybko my wciaz czekamy na duzego :(
gaba rozciele sobie brobe i miala miec szyta ale jakos sie udalo ..za to blizna jest :(

Tymul ma wysypke ..chyba po tych cholernych meszkach a ja ...mam 3kg na plusie :eek: :szok: :tak: po tym polskim jedzonku :tak: :tak:

dobra trzymajcie kciuki bo dzis sie okaze czy ten nieszczesny internet bedzie czy nie :baffled:

buzka

Elen, z Twojej Julci wyszło drugie oblicze;-) a mój Dawid to chyba poszedł w jej śłady:baffled: W sobote mieliśmy gości z 1,5 roczną Laurą:-) Dawid nei chciał jej dać ani jednej zabawki, taki zazdrośnik, wszystko wyrywał jej z rączek:eek: a na koniec Laura dostała 2 razy łopatką do piasku po głowie:szok: :szok: co z tego mojego dziecka wyrośnie to nie wiem:confused: :confused: :laugh2:

reklama
Do góry