reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

To było jeszcze przed morelkami, a smaruję go cały czas Nivea Baby. To wygląda na coś pokarmowego jednak.

reklama
Elen, Julcia jest prze..no brak mi słów:tak: Zajefajna:-)
A te oczy ....mmm....jak moje też brązowe ;-)

dziekuję :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Proszzzzzzzzzzzz :-p:-p:-p:szok::-D
Fotki z Helu :cool2::-D:-D:-D

5y96eyx.jpg
ja chcę tutajjjjjjj!!!!!!!! czy mogę sie do was dołączyc na te zwiedzanie nadmorza? hę? Edziu, Elfiku, Joasiu?????

Aniu Szwarc - gratulacje w zwiazku z wygranym stanowiskiem!!!!

Anusia - ja tez myślę o korekcji wzroku ale sama nie wiem... koszty mnie przerażają :baffled:

a tak w ogóle to hello baby :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

u nas leje :baffled: a mi głowa pęka:baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

Okazło się, ze Julka po 5 dniach u dziadków pokazała wczoraj Żanecie i innym dzieciom swoje drugie ja:baffled: :baffled: :baffled: - tego diabełka, który rzuca zabawkami, wymusza wszystko płaczem, nie chce jeść ani spać i w ogole sie nie słucha. Nie wiem jak to będzie jak pójdzie do żłobka :dry: :dry: :dry: :dry:

kawa, kawa - pędze po wielki kubeł czarnej i gorzkiej!

Elen, robiliśmy z Maciusiem twoje ciasteczka cynamonowe. Wyszły pycha - uwielbiam takie kruche ciasteczka. No i miałaś rację, że to ciasto smakuje nawet przed upieczeniem :-) Maciek nie mógł się oprzeć :-D :-D

Elen , mnie też przerażają koszty, ale chyba jeszcze bardziej fakt,żę mój wzrok się ciągle pogarsza, bo pracuję przed kompem, poza tym wiecznie zaparowane okulary w zimie, a w lecie to oślepiające słońce:baffled: więc sprawa jest warta przemyslenia:tak:

Hej :)

Dzien doberek z pracy.

Klaudia, u nas też się pojawił problem ze skórą. JUż w sezonie zimowym były problemy. Polegają one na powstawaniu plam - głównie na ramionach, czasem na udach, a ostatnio ma sporą plamę na pośladku. I ta pośladkowa jest gorsza od pozostałych, po raz pierwszy jest to coś swędzącego, głównie gdy mały siedzi w wannie to Mu ona doskwiera.

Acha, wcześniejsze plamy wyeliminowalam maścią jakąś na "e", kosztowala coś w okolicach 25 zł... eucerin? To chyba raczej kosmetyki dla kobiet a tamta byla silnie nawilżająca i od razu przynosila ulgę. Teraz musze znow kupić. Ja mam nadzieję, że to jednak nie alergia pokarmowa - Maciejek nigdy takiej nie miał. I mimo podejrzec to zazwyczaj okazywalo się że albo chodzi o kaloryfer albo o proszek do prania. Dodam, że ja od urodzenia niczym Go nie smaruję po kąpaniu, po krem czy balsam sięgam tylko w przypadku wysuszonej skóry.

Hejo Gazelaczku:-)
ja też Dawidka praktycznie nie smarowałam, jedynie paszki i szyję po kąpieli gdy się urodził, teraz niczym:tak: Jedynie do kąpieli płyn nawilżający i skórka jest miękka:-) też bym taką chciała, gładziutką, pachnącą i MŁODZIUTKĄ :laugh2: :laugh2: ;-)

hello Babeczki :) :)

zakladam internet wiec moze znowu uda mi sie do Was kiknac :)

ps a tak w ogole to strasznie m Was brakuje :(

czas leci strasznie szybko my wciaz czekamy na duzego :(
gaba rozciele sobie brobe i miala miec szyta ale jakos sie udalo ..za to blizna jest :(

Tymul ma wysypke ..chyba po tych cholernych meszkach a ja ...mam 3kg na plusie :eek: :szok: :tak: po tym polskim jedzonku :tak: :tak:

dobra trzymajcie kciuki bo dzis sie okaze czy ten nieszczesny internet bedzie czy nie :baffled:

buzka

Elen, z Twojej Julci wyszło drugie oblicze;-) a mój Dawid to chyba poszedł w jej śłady:baffled: W sobote mieliśmy gości z 1,5 roczną Laurą:-) Dawid nei chciał jej dać ani jednej zabawki, taki zazdrośnik, wszystko wyrywał jej z rączek:eek: a na koniec Laura dostała 2 razy łopatką do piasku po głowie:szok: :szok: co z tego mojego dziecka wyrośnie to nie wiem:confused: :confused: :laugh2:

reklama
Do góry