oliviaa
Fanka BB :)
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A chciałam napisać do Martusi, że cieszę się, że dołączyła do wątku Bob B. Gratuluję
Jestem jestem
Na chwilkę. Brzusio ok. Rośnie sobie - a do towarzystwa dupka i boczki i udziki też, ech.....
Dziewczyny, w ogóle nie czuję że jestem w ciąży. Tzn wieczorem jeszcze kiepsko się czuje, ale poza tym to kompletnie o tym zapominam Jakos tak bez emocji, az mi smutno, że dzidzia może czuć się samotna :-(
Gazelko, ale mi sie milo czyta. Ja tak sobie pomyslalam o tym jak ja bym przezywala ciaze na nowo i nie wiem. Pisalas kochana, ze jak idziesz na gimnastyke, to wszystko wraca, to jednak, nie moze byc tak zle. Dobrze, ze zapominasz czasem, ja pamietam, ze zapominalam przy Alku;-) dzieki temu ciaz szybciej zleci. Ponawiam prosbe o fotke
KOchane Kobiety ja wiem ze mnie tu teraz nie maa tak bardzo bym chciala by bylo tak jak dawniej i by ten czas tek szybko nie pedzil choc w pewnych chwilach lepiej by pedzil jak szalony...ale ale pamietam o Was i bardzo dziekuje ze niektore z Was o mnie jeszcze nie zapomnialy ;-)
bardzo dziekuje za pamiec o moich urodzinach
i bardzo przepraszam ze nie jestem juz w temacie nie wiem co u kogo i kto z kim
mam jednak nadzieje ze jak ktos z kim to w zgodzie i radosci a jesli chodzi co u kogo to mam nadzieje ze z gorki z wiatrem i bez streu itd
tak wiec z okazji Tych Swiat zycze Wam radosci i spokoju
smakolykow od zajaca i smacznego sniadania z jajkami kielbaskami i babami no i ja sobie zycze ostatnich takich swiat z dala od duzego :-(
tak wiec Wesolego Alleluja