reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
A chciałam napisać do Martusi, że cieszę się, że dołączyła do wątku Bob B.:cool2: Gratuluję:tak: :tak:

Edziu dzieki wielkie:elvis: szczegolnie za pamiec:tak:

Jestem jestem :)

Na chwilkę. Brzusio ok. Rośnie sobie - a do towarzystwa dupka i boczki i udziki też, ech.....

Dziewczyny, w ogóle nie czuję że jestem w ciąży. Tzn wieczorem jeszcze kiepsko się czuje, ale poza tym to kompletnie o tym zapominam :szok: :szok: :szok: Jakos tak bez emocji, az mi smutno, że dzidzia może czuć się samotna :-( :eek:

Gazelko, ale mi sie milo czyta. Ja tak sobie pomyslalam o tym jak ja bym przezywala ciaze na nowo i nie wiem. Pisalas kochana, ze jak idziesz na gimnastyke, to wszystko wraca, to jednak, nie moze byc tak zle. Dobrze, ze zapominasz czasem, ja pamietam, ze zapominalam przy Alku;-) dzieki temu ciaz szybciej zleci. Ponawiam prosbe o fotke:tak:

Elficzku co do Twgo pytania. Alek wolal po paru dniach moze po tygodniu, ale nie tak, ze za kazdym razem, tylko z dwa razy na dzien. Teraz juz czesciej, ale ja i tak przypominam mu i zachecam do wysikania. Jak sama sobie zapomne, to on jak mu sie chce siku zaciska nozki i mowi siku. Wtedy zazwyczaj troszeczke mu sie popusci, bo to jest juz taki ostatni moment. Na kupe wola super i za kazdym razem praktycznei od poczatku.
Mysle, ze to przyjdzie z czasem. A spi Weronisia w dzien z pielucha? nie doczytalam.

Brunetce chcialam jeszcze podziekowac za otuche w sprawie smoczka :elvis: To wiele dla mnie znaczy. Mimo to to budzenei sie Alka w nocy doprowadza mnie do bialej goraczki:wściekła/y: :sick: Ma tego smoka na nowo i wcale to jakos wybitnei nei pomaga, ot mamy go czym przytkac :zawstydzona/y: Probowalam ostatnio nie brac go od razu do lozka tylko uspokoic w lozeczku i w ciagu 5 minut wstawalm 5 razy:no: Przy moim Slawku ktory wstaje o 5 rano do pracy nie moge walczyc do upadlego:sick: Poprostu nei wiem co robic w tej kwesti, czy wogole jakas rada na to jest?

I jeszcze

Zdrowych, radosnych, spedzonych z rodzina Świat Wielkiej Nocy oraz Blogosławieństwa od Zmartwychwstałego Jezusa,
życzy Marta z rodzina:-)

KOchane Kobiety ja wiem ze mnie tu teraz nie maa tak bardzo bym chciala by bylo tak jak dawniej i by ten czas tek szybko nie pedzil choc w pewnych chwilach lepiej by pedzil jak szalony...ale ale pamietam o Was i bardzo dziekuje ze niektore z Was o mnie jeszcze nie zapomnialy ;-)
bardzo dziekuje za pamiec o moich urodzinach :-p
i bardzo przepraszam ze nie jestem juz w temacie nie wiem co u kogo i kto z kim
mam jednak nadzieje ze jak ktos z kim to w zgodzie i radosci a jesli chodzi co u kogo to mam nadzieje ze z gorki z wiatrem i bez streu itd
tak wiec z okazji Tych Swiat zycze Wam radosci i spokoju
smakolykow od zajaca i smacznego sniadania z jajkami kielbaskami i babami no i ja sobie zycze ostatnich takich swiat z dala od duzego :-(

tak wiec Wesolego Alleluja :tak:

hej babeczki kochane!!!!

pochłonieta remontem i przygotowaniami do swiat dopiero teraz znalazłam chwilke i usiadłam do komputera!!!!

odrazu składam Wam najseredeczniejsze zyczenia swiateczne!!!
wielu łask Bozych,zdrowia , zdrowia i jeszcze raz zdowia!!!!!
wesołego alleluja!!!:elvis::elvis::elvis::elvis:

zajaczek_d.jpg

reklama
Hello :)

Siuuuuuuuuuuuuuuu.... Właśnie zostałyście przeze mnie oblane, hihi :-) :-) :-)

Gazelko, ale mi sie milo czyta. Ja tak sobie pomyslalam o tym jak ja bym przezywala ciaze na nowo i nie wiem. Pisalas kochana, ze jak idziesz na gimnastyke, to wszystko wraca, to jednak, nie moze byc tak zle. Dobrze, ze zapominasz czasem, ja pamietam, ze zapominalam przy Alku;-) dzieki temu ciaz szybciej zleci. Ponawiam prosbe o fotke:tak:

Martusiu, no nie mam czasu na zdjęcia, hihi Co jakiś czas mi się przypomina, że warto by było uwiecznić brzusio drugiego maluszka, ale potem mam tyle spraw na głowie hihi

Co do drugirgo razu to w ogóle szybciej leci Juz się tak nie niecierpliwię, co jest akurat tym przyjemniejszym aspektem ;-)

KOchane Kobiety ja wiem ze mnie tu teraz nie maa tak bardzo bym chciala by bylo tak jak dawniej i by ten czas tek szybko nie pedzil choc w pewnych chwilach lepiej by pedzil jak szalony...ale ale pamietam o Was i bardzo dziekuje ze niektore z Was o mnie jeszcze nie zapomnialy ;-)
bardzo dziekuje za pamiec o moich urodzinach :-p
i bardzo przepraszam ze nie jestem juz w temacie nie wiem co u kogo i kto z kim
mam jednak nadzieje ze jak ktos z kim to w zgodzie i radosci a jesli chodzi co u kogo to mam nadzieje ze z gorki z wiatrem i bez streu itd
tak wiec z okazji Tych Swiat zycze Wam radosci i spokoju
smakolykow od zajaca i smacznego sniadania z jajkami kielbaskami i babami no i ja sobie zycze ostatnich takich swiat z dala od duzego :-(

tak wiec Wesolego Alleluja :tak:

Maniu, pamiętamy o Was - możesz być pewna na bank ;-) :-) Szkoda że masz mało czasu, brakuje tu Ciebie bardzo. Mam nadzieję, ze szybko uda Ci się spotkać z Dużym i w końcu będzie Ci lżej, cieplej na serduchu i w plecki nocką pod kołderką :happy: I że będziesz miala więcej czasu na zajrzenie do nas, hihi

Do góry