reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
te srodkowe tez brałam pod uwage, ale jakos staneło na tamtych
musze poprzedadzac mojego fiołka, chyba mu juz za ciasno!!!!
ale to dopiero w nastepnym tygodniu!
musze poprzedadzac mojego fiołka, chyba mu juz za ciasno!!!!
ale to dopiero w nastepnym tygodniu!
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Czesc kobialki,
witam sie porannie, zeby tu jeszcze dzisiaj wrocic.
Elen jeszcze Klaudia leci do Grecji Niani najfajniej, bo leci najwczesniej ja z Klaudia ciut pozniej i zamierzamy sie spotkac.
A Joanna wiem, ze fajne imie
Alek mi tu siedzi na kolanach i wola "Pokaź mamusia dzieciii!!!"
No i mu pokazalam, ale na opisy w tej chwili nie ma szans.
Mnie bb wczoraj nie chcialo sie przewijac i dzisiaj po jednej nadrobionej stronie, teraz wydaje sie ok
Nie ma nie tylko Tusi ale tez Kate. Tusi to trzeba wlac na tylek i posolic
ok spadamy do kuchni, Alek od samego rana wola jody, jody (lody, lody) dziecko ie nauczylo, ze prawie codziennie loda dostaje, no :sick:
witam sie porannie, zeby tu jeszcze dzisiaj wrocic.
Elen jeszcze Klaudia leci do Grecji Niani najfajniej, bo leci najwczesniej ja z Klaudia ciut pozniej i zamierzamy sie spotkac.
A Joanna wiem, ze fajne imie
Alek mi tu siedzi na kolanach i wola "Pokaź mamusia dzieciii!!!"
No i mu pokazalam, ale na opisy w tej chwili nie ma szans.
Mnie bb wczoraj nie chcialo sie przewijac i dzisiaj po jednej nadrobionej stronie, teraz wydaje sie ok
Nie ma nie tylko Tusi ale tez Kate. Tusi to trzeba wlac na tylek i posolic
ok spadamy do kuchni, Alek od samego rana wola jody, jody (lody, lody) dziecko ie nauczylo, ze prawie codziennie loda dostaje, no :sick:
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Doniczki fajowskie.
Ja mam dwa fioleczki jedynie Asiu. Anglia jakos mnie nie nastaraja do kwiatkow. Samo to, ze wynajmujemy ta norke i jakos tak czlowiekowi nie zalezy. Fiolki mi jednak bujnie rosna tfu tfu i kwitna pieknie na taki biskupi kolorek Wyhodowalam je z dwoch listeczkow i w jednej doniczce mam 3 zawiazki a w drugiej dwie Takie rodzinki:-)
Ok nie ma mnie
Ja mam dwa fioleczki jedynie Asiu. Anglia jakos mnie nie nastaraja do kwiatkow. Samo to, ze wynajmujemy ta norke i jakos tak czlowiekowi nie zalezy. Fiolki mi jednak bujnie rosna tfu tfu i kwitna pieknie na taki biskupi kolorek Wyhodowalam je z dwoch listeczkow i w jednej doniczce mam 3 zawiazki a w drugiej dwie Takie rodzinki:-)
Ok nie ma mnie
tusia25
Fanka BB :)
Dziewczyny sorry nie mam czasu, bede wpadac raz na jakis czas, bo - no nie mam czasu. Przyjechala moja siostra i teraz non stop razem, ładna pogoda u nas i ciagle poza domem, no i teraz jeszcze bede wiecej pracowac. otworzylismy firme i bede na wieksza skale sprzeawac, czyli wiecej czasu bedzie mi i to pochłaniac.
No ale mamy sie dobrze, Maja bardzo duzo zaczęła mówic, najgorsze tylko to, że gdzie nie jesteśmy to woła "cipa, pipa, cipa, pipa" no kicha jak nic - u lekarza w poczekalni, na poczcie, w tramwaju itp. ja do niej zawsze tak mowilam po kapaniu, ze pipa umyta, lub gdy robila siku ze cipa aa robi, lub do niej pipko moja to nie wiem czy to od tego tak?
No ale mamy sie dobrze, Maja bardzo duzo zaczęła mówic, najgorsze tylko to, że gdzie nie jesteśmy to woła "cipa, pipa, cipa, pipa" no kicha jak nic - u lekarza w poczekalni, na poczcie, w tramwaju itp. ja do niej zawsze tak mowilam po kapaniu, ze pipa umyta, lub gdy robila siku ze cipa aa robi, lub do niej pipko moja to nie wiem czy to od tego tak?
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
miłego weekendu dziewczyny :-) :-) :-)
a w poniedziałek to wam pokażę tzn. może się wam pokażę, hahhahhhaaaaahhhahahahaa bo licze na to, ze przejdę przez te magiczną bramkę i dostanę wery important and hapi niuz :-) :-) :-) :-) :-) :-)
dobrej pogody :-)
a w poniedziałek to wam pokażę tzn. może się wam pokażę, hahhahhhaaaaahhhahahahaa bo licze na to, ze przejdę przez te magiczną bramkę i dostanę wery important and hapi niuz :-) :-) :-) :-) :-) :-)
dobrej pogody :-)
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Świetne te doniczki z Ikeii, wszystkie mi się bardzo podobają
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Cześć Tusia:-) , zaglądaj częściej
reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Wpadam, widze, ze pusteczki, tak juz czuc weekendem, co?
Dziewczyny szykuja sie do spotkania, ale im fajnie
Ja sciagam Pasje nie widzialam jeszcze a czas teraz taki w sam raz na ogladniecie.
Ide poodkurzac i kurze poscierac co by jutro juz sie moc lenic.
Potem Alek w kimono a ja obiadek. Dziasiaj mamy plaszczke w sosie cebulowo-cytrynowym
Tusia nawet bez nadrabiania napisz choc raz na tydzien posta;-) Jak tam siostra??? Jak jej zdrowie? A Maja aparatka z ta cipa pipa Chyba trzeba uwagi nie zwracac, ja mojemu Alkowi zwracam , bo nauczyl sie jednego brzydkiego slowa od tatusia:-( i dziala w odwrotna strone Grunt to dobry przyklad, tak Slawkowi powtarzam:sick:
Dziewczyny szykuja sie do spotkania, ale im fajnie
Ja sciagam Pasje nie widzialam jeszcze a czas teraz taki w sam raz na ogladniecie.
Ide poodkurzac i kurze poscierac co by jutro juz sie moc lenic.
Potem Alek w kimono a ja obiadek. Dziasiaj mamy plaszczke w sosie cebulowo-cytrynowym
Tusia nawet bez nadrabiania napisz choc raz na tydzien posta;-) Jak tam siostra??? Jak jej zdrowie? A Maja aparatka z ta cipa pipa Chyba trzeba uwagi nie zwracac, ja mojemu Alkowi zwracam , bo nauczyl sie jednego brzydkiego slowa od tatusia:-( i dziala w odwrotna strone Grunt to dobry przyklad, tak Slawkowi powtarzam:sick: