reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Asiu jestem pelna podziwu dla Twojej pracy z szafkami kuchennymi:tak:

Co do imion dla dziewczynki to u mnie na pierwszym miejscu jest Joanna.

Martusiu kochana dziekuje za uznanie!!!
no i imie Joanna dla dziewczynki mmmm miodzio!!!!

Hej :-)

Asia, a jakie to panele? Ja mam podobne, też taki ciepły odcien, dąb virginia :-)

to jakis dab.........chyba sutter :-):-):-)

czesc babeczki!!!:-):-)

reklama
Witam z rana. Maciuś się dzisiaj obudził o 6.30. Kurna zaczyna wstawać coraz wcześniej :baffled:
Gazelka u mnie przez ostatnie 2-3 dni bb chodziło tragicznie. Albo się nie otwierało, albo strona się przewijała godzinę. W związku z tym w ogóle nie wiem, co się tu dzieje, ale mam teraz całe 20 minut więc może coś nadrobię :-) Dzisiaj na szczęście jest ok.

smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif

smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif

smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif

smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif

smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif

smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif
smile10.gif

smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif

smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
Ależ koleżance wesoło kiedyś było. :-) Śmiem nawet twierdzić, że chyba wiem dlaczego :-D

hej klaudus!!!!

ide zaraz włoski farbnac, miałam na to cały tydzien, ale jakos nie było czasu..........
trza jakos wygladac jak babeczki przyjada!!!!:cool2::cool2::cool2::cool2:

Cześć Dziewczyny!!!!

Wpadłam na chwilę, bo mi szef suszy głowę :dry: :dry: :dry: i każe jakieś protokoły przygotowywać :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: prawie jakbym w pracy była, czy cuś :sick: :sick: :sick: :sick: upssssssssss.......

Lileczko - bezpiecznej i szczęśliwej podróży!

Joasiu - ja mam całkiem podobne panele na podłogach :-)

Gazelko - u mnie BB chodzi POTWORNIE. Zminiejszyłam ilosć postów na stronie i jest nieco lepiej.:tak: :tak: :tak:

Kredziu - raz jeszcze gratuluję nocnikowania :tak: :tak: :tak:

Martusiu - Joanna jest super :tak: :tak: :tak: Julia miała być : Julia Joanna :-)

Nianiu, Martusiu - ale wam zazdroszcze tej grecji :baffled: :baffled: :baffled: sama tęsknie spogldam na zdjęcia Korfu :-p :-p :-p :-p

I jeszcze mam pytanie: czy zakupione ELMO dotarło i jakie wywołało reakcje??:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

no właśnie - milego spotkania :tak: :tak: :tak:

mnie w sobotę czeka mycie okien z Julencją (ciekawe czy będzie pomagała :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: ) i może wybierzemy sie do Ikeii, tylko nie wiem czy same we dwie damy radę :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
ale co ja mam stresa jechac do Katek pociagiem i potem busem pod Ikeę?? a co ma powiedziec LILA??? chyba damy sobie radę i kupię sobie piękne, wypadione doniczki :tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
no właśnie - milego spotkania :tak: :tak: :tak:

mnie w sobotę czeka mycie okien z Julencją (ciekawe czy będzie pomagała :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: ) i może wybierzemy sie do Ikeii, tylko nie wiem czy same we dwie damy radę :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
ale co ja mam stresa jechac do Katek pociagiem i potem busem pod Ikeę?? a co ma powiedziec LILA??? chyba damy sobie radę i kupię sobie piękne, wypadione doniczki :tak: :tak: :tak: :tak:

hehehe elen, dasz rade!!!
fajnie, ze mozesz sobie pojechac do ikeii, qrcze jeszcze tyle rzeczy do kuchni mi jest potrzebnych stamtad!!!!

a co do doniczek, kolezanka była miesiac temy w ikeii i zakupiła mi 3 kremowe do nowej kuchni, bede miała na bazylie, tymianek i rozmaryn hehe

oto one:
29147_PE116062_S3.jpg

Do góry