reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
aa........ mam do was pytanko, na butelkowych mamach zapytałam, ale tam rzadziej bywacie, więc pozwoliłam sobie tutaj zapytac: jakie mleko jedzA - piją wasze dzieci? Co jakiś czas próbuję przemycic Gabi Bebiko, ale niestety pluje nim dalej niż widzi, sojowe z kartonu waniliowe uwielbia, ale to majątek na nie trzeba wydawc.............i tak szukam nowych pomysłó na mleko................

ja piore w zwyklym proszku juz dawno dawno
ale teraz mam mega problem z Weronika
na raczkach , glownie na przedramionkach miala taka skorke szorstka jakby grysik i to raz bylo raz znikalo a od pewnego czasu na jednej raczce nad nadgarstkiem i nad lokciem pojawily sie dwa takie jakby liszaje suche strasznie i czerwone. maja srednice okolo 1 cm
nie bola chyba bo mala daje spoko je dotykac
do tego te ciagle czerwone policzki i szorstkie, niby ma ten zyrtec ale na kaszel i tak sobie mysle czy to nie skaza bialkowa? a zyrtec lagodzi objawy i dlatego nie jest to takie silne
dzisiaj tez byla jedna kupka ze sluzem, podobna do tych kiedy to zaczynala sie ta grypa jelitowa. Moze to nie byla grypa w pryzpadku Weroniki a jedynie nasilenie objawow alergii na bialko?
nie wiem co robic.... jak pojde do lekarza zwyklego pediatry to kaze na bank odstawic nabial i´co? bez mkeka i serkow u nas bedzie cyrk i zero innego jedzenia
a lekarka i tak nie bedzie miala pewnosci bo sie do konca nie zna
alergolog nas zapisal na koniec marca :wściekła/y: a prywatnie nie przyjmuje

zaraz padnę :-D :-D
łoś właśnie powiedział, że trzeba iśc z Darią do fryzjera, bo ma odrosty
ja: jakie odrosty????
łoś: nie wiem, ale Ty zawsze mówisz, że musisz iśc do fryzjera bo masz odrosty

:-D :-D :cool2: :cool2: :-p :-p :szok: :szok: :szok: :szok: :eek: :baffled: ;-) ;-)

aa........ mam do was pytanko, na butelkowych mamach zapytałam, ale tam rzadziej bywacie, więc pozwoliłam sobie tutaj zapytac: jakie mleko jedzA - piją wasze dzieci? Co jakiś czas próbuję przemycic Gabi Bebiko, ale niestety pluje nim dalej niż widzi, sojowe z kartonu waniliowe uwielbia, ale to majątek na nie trzeba wydawc.............i tak szukam nowych pomysłó na mleko................

BEBILON3 :tak: :tak:

U mnie identycznie....
Melllciu jeśli w awatarze to nowa ty to wyglądasz rewelacyjnie:tak::tak::tak::tak::tak::szok::szok::szok::szok::szok:

:szok: :szok: Melll- ale schudłaś:szok: :szok:
bardzo ładnie wyglądasz, miodzio :tak: :tak: :tak: :elvis:

Melll fajna nowa fotka:-)

ślicznie wyglądasz Martusiu :tak: :tak: :tak:

:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Ja też już od dawna ciuszki Oliwierka piorę razem z resztą

ja piore jak Julia miała 4 miesiące wszystko w pralce w normalnym proszku :tak:
wiem że niektóre dzieciaczki są bardziej wrażliwe

dla Martyni :elvis: :elvis: :elvis:

:baffled::baffled::baffled::baffled:Czy wasze łośki też siedzą przed tv i sie drą co chwilę: GOL!!!:confused::confused::confused::sick: i POLSKA-BIAłOCZERWONI:confused::confused::confused::confused: Wymiękam.:dry::baffled:
Do tego Adaśka uczy kibicowania już od małego....:baffled:

ja razem z łośkiem oglądałam i z buteleczką winka :cool2:

Hejka Elfik
Piękne nowe fotki widzę:-)

elfiko urocza jak zawsze - pięknie wyglądasz :elvis:

Julcia Melciowa taka sliczna panienka :tak: :tak: :tak:

:elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Babki sorrka ze tazni z gruszki ni z pietruszki tu wpadam :zawstydzona/y:
ostatnio straszne zawirowania w naszym zyciu i jakos tak ostatnio pod gorke no i czasu brak :zawstydzona/y:

ciagle mam nadzieje ze nadrobie i bedzie ok ale nie daje rady
maludy jakjedno wyjdzie z czegos to drugie wejdzie i tak w kolko

i juz ostatnio sobie pomyslalam ze fajne byloby sie z Wami spotkac ale bedzie mi strasznie lyso bo jakos tak...:baffled: Was zaniedbuje

Do góry