Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Joasia, Dasaria nie smutkować
na pocieszkę
A gdzie Hanti?
na pocieszkę
A gdzie Hanti?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
slodki listopad w pelni a Dasaria on line?? nie ogladasz ???? ja nagrywam :-)
Edytko pokazalam Twoja Julcie w suwaczku mojemu G i tak go nakrecilo to zdjecie i te kolory , ze dzisiaj szukalismy kolorowej czapki dla naszego potwora
kupilismy w h&m podobna
zaraz fota
jestem i ja.....
ale niestety nie w tak dobtym humorze jak na poczatku wieczoru.........
beznadzieja!!!!!!
nagrywam, dziś nie mam nastroju
czapa Weroniki
i slicznosci jakie w suwaczkach widze hooho
JUlcia Edziowa taka kolorowa i buzka jaka radosna
Julcia Melciowa taka sliczna panienka
a Weronisia jak krasnalek wyglada
i jeszcze Martynka taka cudna nam sie pokazala
dzieki kochanamy już po kolacji
witam piękne panie Elfiko wraz z Weroniką
Joasiu w h&m byly identyczne czapy w kolorkach niebiesko granatowych albo w roznych odcieniach zieleni, takie dla chlopcowelfik czapa super, musze Kubie tez cos takiego sprawić!
tak jest taka cienszafajowska , a ona też jest taka cieniutka? na takim delikatnym polarku tylko?
bo ja się boję, że w tej naszej czapce to jest młodej za zimno
mamy do tej pory taka gruba i zawsze jak wracamy ze spaceru to Weronika ma spocona glowe wiec chyba jest jej za cieplo w tej czapietak jest taka ciensza
mysle ze zimno w niej nie ma,ten polar zawsze cos grzeje
no jak bylyby mrozy po - 15 stopni to wtedy ale przeciez w takie zimnice nie wychodzimy z dzieciaczkami