reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
czapa Weroniki
czhk5.jpg

slodki listopad w pelni a Dasaria on line?? nie ogladasz ???? ja nagrywam :-)

Edytko pokazalam Twoja Julcie w suwaczku mojemu G i tak go nakrecilo to zdjecie i te kolory , ze dzisiaj szukalismy kolorowej czapki dla naszego potwora
kupilismy w h&m podobna
zaraz fota

dziękuję !! :tak: i czekam na foto:cool2:

jestem i ja.....
ale niestety nie w tak dobtym humorze jak na poczatku wieczoru.........

beznadzieja!!!!!!

heh, a ja się czuję podobnie... aż mi się smiać chce z siebie, ale śmiać przez łzy :szok:

nagrywam, dziś nie mam nastroju :baffled: :baffled:

witaj w klubie

elfik czapa super, musze Kubie tez cos takiego sprawić!

wiecie co??? trace cierpliwosc do R...........
albo ja jestem jakas dziwna albo On, jesli go kiedys w nocy nie udusze poduszką to bedzie cud!!!

i slicznosci jakie w suwaczkach widze hooho

JUlcia Edziowa taka kolorowa :tak: :szok: :tak: i buzka jaka radosna :tak:
Julcia Melciowa taka sliczna panienka :tak: :tak: :tak:

a Weronisia jak krasnalek wyglada :tak: :tak:

i jeszcze Martynka taka cudna nam sie pokazala :tak: :tak:

i slicznosci jakie w suwaczkach widze hooho

JUlcia Edziowa taka kolorowa :tak: :szok: :tak: i buzka jaka radosna :tak:
Julcia Melciowa taka sliczna panienka :tak: :tak: :tak:

a Weronisia jak krasnalek wyglada :tak: :tak:

i jeszcze Martynka taka cudna nam sie pokazala :tak: :tak:

:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Jak Gabcia wyzdrowiała???

my już po kolacji :tak: :tak:
witam piękne panie Elfiko wraz z Weroniką
dzieki kochana :elvis: :elvis: :elvis:

elfik czapa super, musze Kubie tez cos takiego sprawić!
Joasiu w h&m byly identyczne czapy w kolorkach niebiesko granatowych albo w roznych odcieniach zieleni, takie dla chlopcow
fajowska:tak: :tak:, a ona też jest taka cieniutka? na takim delikatnym polarku tylko?
bo ja się boję, że w tej naszej czapce to jest młodej za zimno :baffled:
:tak: tak jest taka ciensza
mysle ze zimno w niej nie ma,ten polar zawsze cos grzeje
no jak bylyby mrozy po - 15 stopni to wtedy ale przeciez w takie zimnice nie wychodzimy z dzieciaczkami

reklama
:tak: tak jest taka ciensza
mysle ze zimno w niej nie ma,ten polar zawsze cos grzeje
no jak bylyby mrozy po - 15 stopni to wtedy ale przeciez w takie zimnice nie wychodzimy z dzieciaczkami
mamy do tej pory taka gruba i zawsze jak wracamy ze spaceru to Weronika ma spocona glowe wiec chyba jest jej za cieplo w tej czapie

Do góry