reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hello :) Pierwsza :tak:

I jak dziewczynki po wczorajszych ekscesach alkoholowych? Joasiu, jak przeleciał dyżur?

W W-wie sypie taki śnieg, że juz wszystko jest bialutkie. Zastanawiam się, może kupimy Mackowi saneczki już w tym roku? :confused:

reklama
dobra, zmykam!!!

jak wroce to zsaiade z kawka.........

ciekawe jak tam Jula emamowa.................mam nadzieje, ze dobrze!!
i Gabinka maniulkowa.....

ehhh, choroby straszliwe..............poszły won!!hehehehe :baffled::baffled::baffled:

hej hej

u nas sliczne slonko i bialoooo

Gabula ma wysypke i nadal brak apetytu ....marniutko wyglada :-(

jak dlugo w 3dniowce utrzymuje sie wysypka?

dzien dobry!!!
u nas tez pogoda ładna...Kuba na zakupach z bacią, ja odgruzowuje mieszkanie isłucham sobie koncertu Haydna .hmmmmm wreszcie nikt nie kaze mi wyłaczac muzy (jakos nikt u mnie w domu nie przepada za poważna )

no no ale się tu działo...przyznam ze i ja wczoraj z R. popiłam i tez było sympatycznie:cool2: :cool2:

Maniu nie pamietam dokładnie ile Kuba miał wysypke ale na pewno kilka dni i tez nie od razu doszedł do siebie...
ps. czy za tydzien dwa czy trzy i tak Maniula czekam na spotkanie :tak: :laugh2:

dobra, zmykam!!!

jak wroce to zsaiade z kawka.........

ciekawe jak tam Jula emamowa.................mam nadzieje, ze dobrze!!
i Gabinka maniulkowa.....

ehhh, choroby straszliwe..............poszły won!!hehehehe :baffled::baffled::baffled:

Dziękuję kochana :elvis: Julka lepiej, dziś nie ma temperatury, za to ma dalej wysypkę na brzuszku i plackach.
Lekarz mówił, żeby nie wychodzić z dzieckiem na dwór dopóki wysypka nie zejdzie.
Szkoda, bo dziś u nas też jest piękne słoneczko.
Tak prawdę powiedziawszy to Julka nie ma za bardzo takiego porządnego zestawu zimowego. Ma jedną kurteczkę, ale bardziej jesienną i nie wiem co robić? Czy kupić jej teraz kurtkę? i jakieś grubaśne portki?

Za to mój nastrój sięga dziś najniższych możliwych rejestrów.
Mam takie myśli od wczoraj, że strach się bać...

witam

Zdrówka zycze maluszkom :elvis:
ja tez mam doły :-(

Joasiu dziekuje za smska, przeczytałam rano bo wczoraj juz spałam i miałam wyciszony telefon :elvis: :elvis: :elvis:

U nas wczoraj było tak pięknie a dzisiaj wieje i jest prawdziwa śniezyca. mamy juz taka mase śniegu,że drzwi z garażu nie można otworzyć a cały czas sypie i to porzadnie.
Weronike chyba coś bierze bo katar ma, taka woda co prawda ale cały czas cieknie jej z noska. Daje cebion i wapno i dzisiaj nie wychodzimy z domu a wieczorem ja nasmaruje maścia rozgrzewająca tak na ww

reklama
Do góry