reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hello :) Pierwsza :tak:

I jak dziewczynki po wczorajszych ekscesach alkoholowych? Joasiu, jak przeleciał dyżur?

W W-wie sypie taki śnieg, że juz wszystko jest bialutkie. Zastanawiam się, może kupimy Mackowi saneczki już w tym roku? :confused:

reklama
dobra, zmykam!!!

jak wroce to zsaiade z kawka.........

ciekawe jak tam Jula emamowa.................mam nadzieje, ze dobrze!!
i Gabinka maniulkowa.....

ehhh, choroby straszliwe..............poszły won!!hehehehe :baffled::baffled::baffled:

hej hej

u nas sliczne slonko i bialoooo

Gabula ma wysypke i nadal brak apetytu ....marniutko wyglada :-(

jak dlugo w 3dniowce utrzymuje sie wysypka?

dzien dobry!!!
u nas tez pogoda ładna...Kuba na zakupach z bacią, ja odgruzowuje mieszkanie isłucham sobie koncertu Haydna .hmmmmm wreszcie nikt nie kaze mi wyłaczac muzy (jakos nikt u mnie w domu nie przepada za poważna )

no no ale się tu działo...przyznam ze i ja wczoraj z R. popiłam i tez było sympatycznie:cool2: :cool2:

Maniu nie pamietam dokładnie ile Kuba miał wysypke ale na pewno kilka dni i tez nie od razu doszedł do siebie...
ps. czy za tydzien dwa czy trzy i tak Maniula czekam na spotkanie :tak: :laugh2:

dobra, zmykam!!!

jak wroce to zsaiade z kawka.........

ciekawe jak tam Jula emamowa.................mam nadzieje, ze dobrze!!
i Gabinka maniulkowa.....

ehhh, choroby straszliwe..............poszły won!!hehehehe :baffled::baffled::baffled:

Dziękuję kochana :elvis: Julka lepiej, dziś nie ma temperatury, za to ma dalej wysypkę na brzuszku i plackach.
Lekarz mówił, żeby nie wychodzić z dzieckiem na dwór dopóki wysypka nie zejdzie.
Szkoda, bo dziś u nas też jest piękne słoneczko.
Tak prawdę powiedziawszy to Julka nie ma za bardzo takiego porządnego zestawu zimowego. Ma jedną kurteczkę, ale bardziej jesienną i nie wiem co robić? Czy kupić jej teraz kurtkę? i jakieś grubaśne portki?

Za to mój nastrój sięga dziś najniższych możliwych rejestrów.
Mam takie myśli od wczoraj, że strach się bać...

witam

Zdrówka zycze maluszkom :elvis:
ja tez mam doły :-(

Joasiu dziekuje za smska, przeczytałam rano bo wczoraj juz spałam i miałam wyciszony telefon :elvis: :elvis: :elvis:

U nas wczoraj było tak pięknie a dzisiaj wieje i jest prawdziwa śniezyca. mamy juz taka mase śniegu,że drzwi z garażu nie można otworzyć a cały czas sypie i to porzadnie.
Weronike chyba coś bierze bo katar ma, taka woda co prawda ale cały czas cieknie jej z noska. Daje cebion i wapno i dzisiaj nie wychodzimy z domu a wieczorem ja nasmaruje maścia rozgrzewająca tak na ww

reklama
Do góry