reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Zdrówka dla chrowitków:elvis: :elvis:
Edytko, Elficzku żeby smuteczki szybciutko wsa opuściły :elvis: :elvis:
dzieki kochana, ja mam takie smutki ... egzystencjonalne :baffled: -nie jestem zadowolona z mojego życia poprostu i coraz częsciej to do mnie dociera :-(
wiem że tutaj nie nalezy sie załamywac tylko cos z tym zrobić ale jakos tak nie wiem od czego zacząc i takie tam.............:no:

dzieki kochana, ja mam takie smutki ... egzystencjonalne :baffled: -nie jestem zadowolona z mojego życia poprostu i coraz częsciej to do mnie dociera :-(
wiem że tutaj nie nalezy sie załamywac tylko cos z tym zrobić ale jakos tak nie wiem od czego zacząc i takie tam.............:no:

taaa:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

idę do wanny...:zawstydzona/y:

Moje życie obecnie to flaki z olejem:-(
Cały dzień siedzę w domu z dzieckiem, od 16 z dwójką
wieczorami nigdzie nie wychodzę, bo po pierwsze mi się nie chce, a po drugie z dzięćmi nie bardzo
Mąż długo pracuje, ostatnio przychodził ok 22, no a ja wtedy idę spać:sick:
Najgorsze jest to że mam wrażenie jak życie przecieka mi przez palce
Stwierdziłam że muszę iść do pracy bo za klika lat będę pacientką szpitala psychiatrycznego:baffled:
Wam jeszcze łośki pomagają przy dzieciach a u mnie w tym temacie łoś jest prawdziwym łosiem:confused:
I jeszcze jedno
zauważyłam że ja nie mam swojego życia, ja poprostu żyję życiem łosia, i chba to jest najbardziej dołujące:sick:

no i rozmawialm sobie z Klaudusia ........dzieki dzieki ja chyba na prawde postawie Tobie kolaje za te telefony bo za kazdym razem poprawiasz mi humor :tak: :tak: :tak: :elvis:

Bogusia - ja też uwielbiam z tobą rozmawiać :-) W marcu to dopiero poplotkujemy przy Baileysie (dobrze pamiętam, że też go lubisz?) :-)

A ja czuję sie oszukana, mówili mi, że cycki urosna po pierwszym dziecku i co? - nic, teraz mi mowia, że jak nie urosły po pierwszym to po drugim juz na pewno. Kurde chyba w konia mnie robia by zwiększyc populację czy co?

No Tusia, ja też się czuję oszukana. Nie dość, że nie urósł, to jeszcze jest jakieś 15 cm niżej niz był :-( Zwis totalny :baffled: Po drugim ssaku (jak to Alka napisała) to mi sięgnie chyba pasa :no:

No nie rozwalacie mnie :-D pewnie, ze cepan jest z cebuli. I dodam, że nie działa. Nie podziałał mi na blizne po cięciu więc nie wierze.

Wiesz Gazelaczku ktos mi powiedział coś takiego, że jak ktos ma długo nieschodzace blizny to oznaka, ze ma dużo jakiegoś chormonu (estrogenu?) i dzięki temu będzie długo młodo wygladał. Więc sie cieszmy swoimi bliznami puki je długo widac :-D jupi!

No to ja też będę dłuuugo młoda, bo nic mi na blizne nie pomogło i w dalszym ciągu jest różowa :baffled:

A co do cepanu, to tez go kupiłam po porodzie i starczyło mi cierpliwości, żeby się nim dwa razy posmarować, bo mnie mdlił ten smród - tak, że Dasaria podziwiam !!!

reklama

Hej baby :-) ,

ja też ze swojego życia nie jestem zadowolona, ale ja chyba nie potrafię byc szczęśliwa na 100%, zawsze mi coś nie pasuje
ja to taki typ wiecznie umartwiający się :cool2: :-p :-p :-p

ale Wy babeczki nie możecie byc smutne :tak: :tak: :tak: :tak: :-)

Do góry