e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
ja tez mam doły :-(
LIPCOWE DOLINIARY, ŁĄCZMY SIĘ HEH
sorry za caps (to robota Julki)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez mam doły :-(
dzieki kochana, ja mam takie smutki ... egzystencjonalne -nie jestem zadowolona z mojego życia poprostu i coraz częsciej to do mnie dociera :-(Zdrówka dla chrowitków
Edytko, Elficzku żeby smuteczki szybciutko wsa opuściły
Witam:-) :-) :-)
Ale tu wczoraj było wesoło
dzieki kochana, ja mam takie smutki ... egzystencjonalne -nie jestem zadowolona z mojego życia poprostu i coraz częsciej to do mnie dociera :-(
wiem że tutaj nie nalezy sie załamywac tylko cos z tym zrobić ale jakos tak nie wiem od czego zacząc i takie tam.............
Moje życie obecnie to flaki z olejem:-(dzieki kochana, ja mam takie smutki ... egzystencjonalne -nie jestem zadowolona z mojego życia poprostu i coraz częsciej to do mnie dociera :-(
wiem że tutaj nie nalezy sie załamywac tylko cos z tym zrobić ale jakos tak nie wiem od czego zacząc i takie tam.............
no i rozmawialm sobie z Klaudusia ........dzieki dzieki ja chyba na prawde postawie Tobie kolaje za te telefony bo za kazdym razem poprawiasz mi humor
A ja czuję sie oszukana, mówili mi, że cycki urosna po pierwszym dziecku i co? - nic, teraz mi mowia, że jak nie urosły po pierwszym to po drugim juz na pewno. Kurde chyba w konia mnie robia by zwiększyc populację czy co?
No nie rozwalacie mnie pewnie, ze cepan jest z cebuli. I dodam, że nie działa. Nie podziałał mi na blizne po cięciu więc nie wierze.
Wiesz Gazelaczku ktos mi powiedział coś takiego, że jak ktos ma długo nieschodzace blizny to oznaka, ze ma dużo jakiegoś chormonu (estrogenu?) i dzięki temu będzie długo młodo wygladał. Więc sie cieszmy swoimi bliznami puki je długo widac jupi!
No to ja w takim układzie się szybko zestarzeję buuu ;-)No to ja też będę dłuuugo młoda, bo nic mi na blizne nie pomogło i w dalszym ciągu jest różowa
dzieki kochana, ja mam takie smutki ... egzystencjonalne -nie jestem zadowolona z mojego życia poprostu i coraz częsciej to do mnie dociera :-(