reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

heloł baby
ja tylko na moment bo juz spac ide
wrócilismy późno z imprezy urodzinowej i objedzona jestem jak bąk :baffled:
Jadłam najlepsza na świecie sałatke. Jutro napisze przepis na to cudo :tak:
No i bym zapomniała
Mam wiesci od siostry: znowu ma cały dzień skurcze i znowu kroplówy dostaje a tętno dzidzi wysokie i lekarze myślą co z tym zrobic. Ehhhhh
ide..........:-(
dobranoc kobiałki :elvis:

reklama
Jeszcze cos. Ja robie napewno tez jakies bledy ortograficzne i glupio mi, choc moze oczywiste mi się nie przytrafiaja:confused: Chociaz dla Edzi pewnie kazdy jest oczywisty;-)
Duzo u mnei jednak błędów literowych, ale to pośpiech.

hehehhe, kochana wypadki chodzą po ludziach prawda?
I najlepszemu może się przytrafić jakiś babol. Mnie tylko zwyczajnie bolą oczy jak widzę takie naprawdę beznadziejne do bólu kwiatki ! Ale to nawet nie o to chodzi:zawstydzona/y: . Cały sęk w tym, że jak się czyta tekst z takimi bykolami to później łatwo o wtórny analfabetyzm u siebie. A tego chciałabym uniknąć jak ognia
:cool2:

tak to takie małe drzewko w doniczce :tak:
A mój ligustr jest naprawdę malutki i słodziutki:tak: :tak:
f.o.t.a :tak: f.o.t.a :tak:
Ja mam w domu tylko 4 kwiatki :szok:
bluszcz-marne ziele
bluszcz nr 2 - jeszcze marniejsze ziele
bambusik malutki- nowa szczepka dopiero sie klimatyzuje wiec nie jest pewne czy nie zdechnie
skrzydłokwiat- jedyny rosnący kwiat w moim domu, ktorego sie nie wstydze pokazywac ludzkości :-p

duzo sie u mnie dzialo przez ten czas...
opowiem wam moze jutro bo dzis to tylko wskoczylam tu na chwileczke zobaczyc czy jeszcze istniejecie ;) i musze uciekac :(

Dasaria a gdzie obiecane fotki ociekaczy do torebek po herbacie? miały być dzisiaj, a jeszcze parę minut i dzisiaj się skończy...

f.o.t.a :tak: f.o.t.a :tak:
Ja mam w domu tylko 4 kwiatki :szok:
bluszcz-marne ziele
bluszcz nr 2 - jeszcze marniejsze ziele
bambusik malutki- nowa szczepka dopiero sie klimatyzuje wiec nie jest pewne czy nie zdechnie
skrzydłokwiat- jedyny rosnący kwiat w moim domu, ktorego sie nie wstydze pokazywac ludzkości :-p

Fotka, fotka:-p

Edytko, Twoje drzeweczko przesłodkie!!!!!!:tak: :tak: Ja tez takie chce:-p
Co do byków to prawda, czlowiek czasem głupieje i nei wie jak pisa jak sie naczyta za duzo. Mnie najbardziej razi po oczach tagże :cool2: ;-) :nerd:

Eliall pisz kochana pisz koniecznie!

Dobranocka dziewuszki:elvis:

reklama
Fotka, fotka:-p

Edytko, Twoje drzeweczko przesłodkie!!!!!!:tak: :tak: Ja tez takie chce:-p
Co do byków to prawda, czlowiek czasem głupieje i nei wie jak pisa jak sie naczyta za duzo. Mnie najbardziej razi po oczach tagże :cool2: ;-) :nerd:

Eliall pisz kochana pisz koniecznie!

Dobranocka dziewuszki:elvis:

Martusia a co Ty tutaj robiłaś o 2:07 hehe??? Bezsenność w sieci Cię dopadła ?:) :-p :szok: :szok: :-D :-D :-D

Cześć babiszonki :-)

Idę dać jeść mojemu małemu głodomorkowi :laugh2:

Do góry