reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Asiolku masz racje! amerykanki sa oblesne-nie obrazajac nikogo!!!! ale one sa po prostu spasione jak slonie :shock:
ja w zeszlym roku w szkole rodzenia jako pierwsza rodzilam a najmniejszy mnialam brzucholek poza tym one nawet jak nie sa w ciazy to wygladaja jakby byly :shock:

no i okropne ale wydaje mi sie za na tym jednym zdjeciu tam gdzie jest ta mala dziewczynka to jakas "lekka" przesada! przezycia traumatyczne dla takiego malego dziecka...przeciaz ona jeszcze malo rozumie ojej... :roll:

a tak po zatym to tylko tak strasznie wyglada bo i te panie sa malo atrakcyjne wizualnie :wink:
w praktyce w cale sie o tym nie mysli po prostu sie robi wszystko by mniej bolalo i maluszek byl malo zmeczony...nie mysli sie o tym jak sie wtedy wyglada ale to fakt dla osoby postronnej to nie lada widok, tyle tylko ze jak mezczyzna jest ok i rozumiejacy sprawe to dla niego to rowniez jest piekne :lol: ale oczywiscie sa i tacy (chyba gdzies na forum jakas dziewczyna napisala o podejsci jednego gnoma do swojej zony po porodzie :evil: )
dla nas dobrze ze siebie w tedy nie widzimy :wink:

reklama
Oj widzę, że mnie sporo ominęło dziś... różne pikantmne dyskusje... u mnie z seksem jest różnie, są okresy kiedy jest bardzo intensywnie a są oresy kiedy jest znacznie rzadziej, niestety największy wróg to praca i dojazdydo niej, czasem mimo ochoty po prostu sił nie ma i oczy się same zamykają...hihi teraz w ciązy jest podobnie, tym bardziej że szybciej sie męczę ale jakoś nie odczuwam dużej różnicy... :D

Tusiu ja też jestem Byk tylko kwietniowy....a moja połóweczka to Raczek, więc pewnie Maluszek będzie miał jego charakterek, nie żebym narzekała, ale dobrze wiem co w trwaie piszczy...

NiaNia, Anitka mam nadzieję, że nie opuscicie naszego lipcowego forum mimo, że te terminy macie troche inaczej, to byłaby nieodżałowana strata :(

Co do tych Amerykanek to podzielam Wasze zdanie mimo, że z natury jestem nieobrzydliwa to te zdjęcia są po prostu obrzydliwe...

Niestety, mąż tam smacznie chrapie a ja muszę robić ksiegowość brata... jutro jakiś termin więc siedzę...

U Ciebie to godzina całkiem wczesna widzę :D choć nie nie widzę bo to nasz czas, tylko że juz po północy, a która właściwie jest u Ciebie?

Na mnie już chyba pora, wszyscy śpią... chyba obudze moją Połóweczkę na nocne igraszki, o ktorych tak się dziś rozpisałyśmy :D .. i mam gdzies że trzeba wstać o 6 do pracy, najwyżej znowu się poobijam jak da radę :wink:
Dobrej nocki wszystkim lipcowym mamulkom

u mnie wczesnie dopiero 18 ale TY pewnie juz padasz?
spij spokojnie!
mam nadzieje ze Wszystkim Wam spi sie dzis dobrze...i moze sobie figlujecie :lol: a moze sobie snicie fajnie :wink: sny...
spokojnej nocki Wszystkim!!!!

Cześć dziewczyny!Jak mnie tu strasznie długo nie było :shock: Wszyscy w rodzince jakieś imprezy mają więc balujemy :wink: Moje imieninki,synka imieninki,dzień babci,dziadka imieniny mojego chrześniaka i tydzień myknoł nawet nie wiem kiedy.Stęskniłam się za wami babeczki i za temacikami ciążowymi :D Widziałam babeczki koncikiem oka że pań grudniowych tu sporo,ja również:)jestem strzelcem z 2 grudnia :)

Dzień Dobry :D :!:
Teraz Ty Maniu pewnie słodko śpisz :-) śnij kolorowo :-)

Ja jem sniadanko 2 kanapeczki z szyneczką ;-)
Wa również zycze smaczynych sniadanek :-)

reklama
Do góry