reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Nienius robimy ta diagnozę, bo G. jest nadwrażliwa na hałas, przy większym hałasie, zatyka sobie uszy, co raczej nie jest normalne, je tylko nieliczne wybrane potrawy. co tez nie uważam za normalne, a i nie bardzo potrafi nawiązywac, znajomosci z rówieśnikami. w przedszkolu do jakiegokolwiek dziecka w swojej grupie odezwała się chyba dopiero po 2 tygodniach chodzenia do przedszkola.... i chyba raczej tez jest nadwrażliwa na dotyk....... po tej wstepnej diagnozie, narazie to wszystko sie potwierdziło, ale niestety jutro nie idziemy na druga część diagnozy, dopiero za tydzień..... takze jakies zalecenia to dopiero za tydzien.... Ot i narazie tryle o tej naszej integracji sensorycznej....

reklama
Ja się tylko dopiszę, że Rudson jest bardzo miłą koleżanką z październikowek (czyli Jej synek jest kolegą mojej Jagusi :tak:). To na pewno wiarygodna osoba :tak::blink:

:szok::szok::szok:

A to nie można chodzić między watkami? Czy chodzi o "zakaz reklamy"? ;-)

Chyba właśnie w związku z tym :zawstydzona/y: starałam się pisac na głównych wątkach...ale w chyba w 2 miesiącach dziewczyny majaą główne zamknięte...więc napisałam na najczęściej odwiedzanych...:zawstydzona/y: Juz przeprosiłam i napisałam do Aletki żeby ewentualnie pousuwać te posty...chciałam dobrze i nieświadomie zaburzyłam wątki :zawstydzona/y:

Hej,

Nienius robimy ta diagnozę, bo G. jest nadwrażliwa na hałas, przy większym hałasie, zatyka sobie uszy, co raczej nie jest normalne, je tylko nieliczne wybrane potrawy. co tez nie uważam za normalne, a i nie bardzo potrafi nawiązywac, znajomosci z rówieśnikami. w przedszkolu do jakiegokolwiek dziecka w swojej grupie odezwała się chyba dopiero po 2 tygodniach chodzenia do przedszkola.... i chyba raczej tez jest nadwrażliwa na dotyk....... po tej wstepnej diagnozie, narazie to wszystko sie potwierdziło, ale niestety jutro nie idziemy na druga część diagnozy, dopiero za tydzień..... takze jakies zalecenia to dopiero za tydzien.... Ot i narazie tryle o tej naszej integracji sensorycznej....

napisz co Ci powiedzieli, dobrze?

Daria ma się chyba lepiej (pisałam, że ma anginę?), gorączki już nie ma, ale jeszcze kaszle rano, ma katar i czasem chrypkę. Antybiotyk do niedzieli.

napiszę, alee póki co musiałam odłożyć na następny piatek ta druga część diagnozy..... bo w ta srode byłam z G. u kardiologa. o czym wczesniej zapomniałam..... Kiedyś , chyba w lipcu jak byłysmy u lek. pierwszego kontaktu, wysłuchała jej szmery w serduszku. i dała skierowanie do specjalisty. No i jak byłysmy w srode u kardiologa, potwierdziło sie, że ma te szmery, takie niewielkie, i dała nam skierowanie na echo serca i EKG na następna środe, i dlatego dopiero w piątek idziemy...... na cd. diagnozy...
Niech ta Twoja córka wreszcie przestanie chorować!!!;-) :-)Ile mozna ??????? ;-) Dużo zdrówka dla Dariii:-)

napiszę, alee póki co musiałam odłożyć na następny piatek ta druga część diagnozy..... bo w ta srode byłam z G. u kardiologa. o czym wczesniej zapomniałam..... Kiedyś , chyba w lipcu jak byłysmy u lek. pierwszego kontaktu, wysłuchała jej szmery w serduszku. i dała skierowanie do specjalisty. No i jak byłysmy w srode u kardiologa, potwierdziło sie, że ma te szmery, takie niewielkie, i dała nam skierowanie na echo serca i EKG na następna środe, i dlatego dopiero w piątek idziemy...... na cd. diagnozy...
Niech ta Twoja córka wreszcie przestanie chorować!!!;-) :-)Ile mozna ??????? ;-) Dużo zdrówka dla Dariii:-)

Trzymam kciuki za Gabrysię, mam nadzieję, ze to nic złego.

A u nas wyskoczyło...zapalenie płuc :wściekła/y:, na szczęście jest już lepiej, we wtorek lekarska stwierdziła, że płuca już czyste, zostały zmiany w oskrzelach + włókniak na migdale. No w każdym razie jedziemy na 2 antybiotyku (Zinnat tym razem) i przerwa od przedszkola jeszcze przynajmniej do 21.11.

reklama
Witam podumierajace forum.!!!
i lipcówki 2005
Chciałam Wam i Waszym rodzinkom złozyć życzenia wszystkiego co najlepsze w Nowym 2009 Roku. Wiele radosci zdrowia i miłosci.......

Do góry