reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a Twój suwaczek to nie dośc że kłamnie to jeszcze często się nie pokazuje. No przynajmniej ja go nie widzę.
A powiedz Ty wolałabys synka czy drugą córcię?

zmieniłam dziada ;-), może ten będzie lepszy.

Hihihihiih i tak i tak bedzie dobrze, ważne że kopie :-) Ale chyba skłaniałabym się do drugiej córci...doświadczenie już mam, ciuszki, zabawki. Chyba byłoby łatwiej :sorry2:

reklama
Melduje sie i tutaj :tak:
Nenius masz fotki brzuszka? Pokażesz :sorry2: ??
Jak sie w ogóle czujesz? dzidzia już wyczuwalna? Znasz płec?
Te same pytania do koleżank Mooomy
Hi hi to Was pytaniami zbombardowałam co? :-p Musicie mi wybaczyć ale prze ten cały szpital jestem nie na bieżąco :zawstydzona/y:
Cześć Dziewczyny..........
u mnie dawno temu młode było wyczuwalne chyba ok 16 tyg. , b ędzie chłopiec Dawid.... czuje się nieźle pozatym, że mi coraz ciężęj... ale już tylko 2,5 miesiąca zostało i będzie lzej....
Elfiko, to mieliscie przezycia z Weroniką... bidula , dużo zdrówka dla niej....
dzisiejsze brzuszkowe zdjęcie.....
a i dzisiaj była u fryzjera i bardzo jestem zadowolona z fryzurki, aż Wam zdjęcie wrzucę by sie pochwalić........

Załączniki

• tryptyk i 29tydzień ciąży 020.jpg
    tryptyk i 29tydzień ciąży 020.jpg
    507,5 KB · Wyświetleń: 68
  • tryptyk i 29tydzień ciąży 007.jpg
    tryptyk i 29tydzień ciąży 007.jpg
    671,5 KB · Wyświetleń: 66
dzieki Nienius........... fryzurka była fajna dzisiaj yumyłam włosy i załamka......... baran na głowie.........bo moje włosy sa krecone. a te na zdjęciu fryzjerka układała i prosztowała chyba godzinę......

Mooma, gratuluję chłopczyka. Fryzurka rzeczywiście fajna. A co do kręciołków na głowie... zawsze o nich marzyłam. Ale wszelkie posiadaczki takowych jakie znam, kupują prostownice i prostują, hm... ;-)

Mooma, gratuluję chłopczyka. Fryzurka rzeczywiście fajna. A co do kręciołków na głowie... zawsze o nich marzyłam. Ale wszelkie posiadaczki takowych jakie znam, kupują prostownice i prostują, hm... ;-)
dzieki Gazelaczku
Ja też mam prostownicę, ale nie używam jej często szkoda włosów........ i nie ma co tęsknic za kręciołkami na głowie...... nie wiadomo co z nimi zrobić.....:tak:

Hej, ale jestem rozczarowana...okazało się, że musze pracować o tydzień dłużej zanim będę mogła iść na zwolnienie :-(

Daria była u lekarza, na szczęście nic poważnego sie nie dzieje choć coś tam minimalnie słychać w oskrzelach więc jak nie będzie poprawy to za tydzień znów do lekarza.

Nienius tio szkoda, ze tydzień dłuzej musisz pracować, niz zaplanowałaś....... no ale cóż musisz to przezyć......
A Daria tak dość często Ci choruje bidulka . duzo zdrówka dla niej......
Moja G. na szcęście zdrowa..... nie opusciła jeszcze ani jednego dnia w przedszkolu z powodu choroby...... , w środe tylko jej nie było, bo byłysmy , włąsciwie ona na integracji sensorycznej..... robimy diagnoze, i wstępnie okazało sie ,że G. jest nadwrazliwa na dotyk, hałas....... i w następna srode dowiemy sie reszte i dostaniemy ewentualne zalecenia........:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,

A Daria tak dość często Ci choruje bidulka . duzo zdrówka dla niej......
Moja G. na szcęście zdrowa..... nie opusciła jeszcze ani jednego dnia w przedszkolu z powodu choroby...... , w środe tylko jej nie było, bo byłysmy , włąsciwie ona na integracji sensorycznej..... robimy diagnoze, i wstępnie okazało sie ,że G. jest nadwrazliwa na dotyk, hałas....... i w następna srode dowiemy sie reszte i dostaniemy ewentualne zalecenia........:-)

taaaaaa, w sobotę Daria dostała wysokiej gorączki - i co się okazało? Angina :tak:, tak więc od wczoraj na antybiotyku :tak: i tydzień przerwy w przedszkolu. To nasza pierwsza (poza 1 opuszczonym dniem w dniu wizyty lekarskiej) taka przerwa, boję się co bedzie po :baffled:. Na zwolnienie poszedł Sławek bo ja mam nową dziewczynę do przyuczenia w pracy.

Moooma - a dlaczego robicie tę diagnozę? W sumie to pierwszy raz o niej słyszę...

Do góry