reklama
kaśka k
Fanka BB :)
Martynia będzie chodzić od poniedziałku na maksa od 8.30 do 16
mimo że wcześniej już chodziła do innego przedszkola to po dniach adaptacyjnych widzę że i tak nie będzie cudu
martynia pewnie też popłacze i potęskni, zanim się zapozna z nowym otoczeniem paniami itd...
ach też się przejmuję co i jak będzie
mimo że wcześniej już chodziła do innego przedszkola to po dniach adaptacyjnych widzę że i tak nie będzie cudu
martynia pewnie też popłacze i potęskni, zanim się zapozna z nowym otoczeniem paniami itd...
ach też się przejmuję co i jak będzie
kaśka k
Przed chwilą ktoś puka do drzwi Jest 22.30. Wiecie kto? Mój sąsiad przyszedł mi powiedzieć, że zostawiłam okno w aucie otwarte. :-) Są jeszcze poczciwi ludzie na tym świecie :-)
no prosze jaki kochany
dzien dobry pierwszego września
i jak tam wasze maluchy w przedszkolu?? Moja Gabryśka zupełnie nieżle zaprowadziłam ją , poszła do łazienki na mały sedesik zrobić siku, umyła w małej umywaleczce rączki, weszłyśmy spowrotem na salę i zostawiłam ją........... jak wychodziłam nie płakała...... , ciekawe co było później?? ale za to ja - nienormalna matka po wyjśćiu z przedszkola, gdy wsiadłam do samochodu rozwyłam sie jak bóbr, niezła jestem co.........?? ale myśle ,że swój udział tutaj też miały moje ciążowe hormony........ no dobra to narazie tyle. , z przedszkola odbiera ja tata i ida na lody, a ja po południu na zebranie.
i jak tam wasze maluchy w przedszkolu?? Moja Gabryśka zupełnie nieżle zaprowadziłam ją , poszła do łazienki na mały sedesik zrobić siku, umyła w małej umywaleczce rączki, weszłyśmy spowrotem na salę i zostawiłam ją........... jak wychodziłam nie płakała...... , ciekawe co było później?? ale za to ja - nienormalna matka po wyjśćiu z przedszkola, gdy wsiadłam do samochodu rozwyłam sie jak bóbr, niezła jestem co.........?? ale myśle ,że swój udział tutaj też miały moje ciążowe hormony........ no dobra to narazie tyle. , z przedszkola odbiera ja tata i ida na lody, a ja po południu na zebranie.
Anikaa
Fan(ka)
czesc Mooma u nas dziś luz blus. Kubie podobało się w przedszkolu, opowiadał o tym jak się ścigali wózkami jak byli na placu zabaw itd. no i oczywiscie bardzo się ciesze że tak gładko poszło ale zdaję sobie sprawę że to zasługa przede wszystkim żłobka w którym to swoje przeszedł.
elfiko
lipcowe mamy ´05
Ale fajny dzisiaj mialam dzien :-) najpierw rano klka godzin wolnego potem wyslalam Weronike z Grzesiem na plac zabaw a sama posprzatalam chalupke, zrobilam obiad na jutro, teraz zaliczylam seriale i pifffko a jutrzejsze plany jeszcze lepsze- odstawiam mala do przedszkola ide szukac spodni na jesien dla siebie a potem na ploty do kolezanki, jes jes jes
Anikaa
Fan(ka)
he he Elfiku ja też moge dzień dzisiejszy zaliczyc do udanych, choc... przepuściłam masę kasy bo kupiła:
- śliczny żółty komplecik dla malucha
- materac do łóżeczka
- 2 prześcieradła
- zmianę pościeli dla dziecka
- pieluchy jednorazowe i terowe
- stanik do karmienia
- wkładki laktacyjne
i ...ciuchcię dla Kuby
no a na jutro umówiłam sie z koleżanką na ploty. Ona odstawia dziecko do szkoły ja do przedszkola :-)
- śliczny żółty komplecik dla malucha
- materac do łóżeczka
- 2 prześcieradła
- zmianę pościeli dla dziecka
- pieluchy jednorazowe i terowe
- stanik do karmienia
- wkładki laktacyjne
i ...ciuchcię dla Kuby
no a na jutro umówiłam sie z koleżanką na ploty. Ona odstawia dziecko do szkoły ja do przedszkola :-)
reklama
kaśka k
u nas też ok :-)