gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
A ten żel nie wywołuje temperatury?
hej weekendowo - oglądamy Boba Budowniczego
hej weekendowo - oglądamy Boba Budowniczego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ten żel nie wywołuje temperatury?
Ostatnio mu akurat nie smarowałam, bo stwierdziłam, że to i tak nie ma sensu
mi to włąsnie na taką akcję wyglada, ostatnio właśnie podobnie Kuba przechodził zatrucieWięc generalnie Klaudia to trzymam kciuki za zwykłą sraczkę
A czemu, a dlaczego, a po co... skąd my to znamy ... czasem uda mi się go zagadac...ale tylko czasemBruneciu, u nas jest identyko :-) Tyle, że u nas nie jest "po co?" tylko "czemu?".
Jakieś 100 razy na godzinę słyszę "Mamo, a czemu...?" Przy czym czasem są to pytania w stylu "A czemu ten samochodzik nie jest robaczkiem?"
Ząbki wszystkie ma. Dzisiaj rano było już tylko 37.3. No nic czekamy dalej. Jak nie będzie tempka rosła, to uznam to za zatrucie pokarmowe. aciek ostatnio ciagle ma paluchy w buzi. Normalnie już wymiękam. Kupiłam mu ten gorzki żel pw ozgryzaniu paznokci i wiecie co? Obgryza dalej, tylko że twierdzi, że gorzkie Nie wiem, co z tym zrobić.
Maciek wstał bez gorączki, uffffff :-)
Czy u Was też jest tak parno??? U nas nie ma czym oddychać.