reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Przespi sie z pół godziny i wytrzeźwieje:-p Podobno drugie chlanie jest dopiero zajebiste:-D;-)

Sprzątam w szafach:ninja2::rolleyes2:

Ale wieczorem jukendens:tak: podstawa:tak:

no no;-);-), ja już wszystko co miałam zrobić zrobiłam, żeby mieć spokój na jukendens:-p

NiaNia ja przed porodem umyłam wszystkie okna ale nic nie przyspieszyłam:sorry2::-p

Asieńko z okazji Twoich urodzin trochę zmieniłam Osiecką, ale mam nadzieję, że mi to kiedyś wybaczy ;)

Asiu

Trzeba Ci wielkiej wody,
tej dobrej i tej złej.
Na wszystkie Twoje pogody,
i niepogody duszy twej -
trzeba Ci wielkiej psoty,
trzeba Ci psoty, hej...
Na wszystkie Twoje tęsknoty,
ochoty duszy Twej.
Wielkich wypraw pod Kraków,
długich rozmów rodaków,
wysokonogich lasów
i bardzo dużo czasu.

I tylko taką Cię ścieżką poprowadź,
gdzie śmieją się śmiechy w ciemności
i gdzie muzyka gra, muzyka gra.
...nie daj Ci, Boże, broń Boże, skosztować
tak zwanej życiowej mądrości,
dopóki życie trwa,
póki życie trwa.

Joasiu slonce Ty nasze :-) zyj nam sto lat kochanie:-)

leah_birthday_cake_website.jpg

podepne sie pod piekne zyczenia i sliczny tort ;-)

Asiu wszystkiego najlepszego,zdrowia,usmiechu na twarzy kazdego dnia,znalezienie satysfakcjonujacej cie pracy,kaski,no i wszystkiego o czym marzysz by sie spelnilo :-)

hello wieczorową porą :happy:

wpadłam z kwiatkami dla Joasi

tulipany.jpg

Najserdeczniejsze życzenia kochana! Spełnienia marzeń :rofl2:

hmmm, mnie uczyli, że kwiatków się nie wręcza badylem do góry:-p:-D:-D:-D,
a swoją drogą śliczny mają kolor, to chyba jakiś hit tego sezonu, bo we wszystkich reklamach takie właśnie blado różowe mają:-D

Dziwny dzien

ja znow na skraju migreny ... jeszcze chyba ta poniedzialkowa mi nie minęła... no i sama nie wiem czy to znów po tabsach czy z niewyspania

Jagodzianka chyba ząbkuje już na poważnie i nocami szaleje.... Oby skonczylo się to ząbkami, bo już chcialabym pospac, chociaż kilka nocek, pliiiiiiiiiis :sorry2:

reklama
Mam takie pytanie: nie macie czasem jakiegoś pomysłu albo:
a) na niejadka,któremu (oprócz słodyczy) każdy normalny posiłek zajmuje 1,5 godziny
b) na powstrzymanie chęci słania *****mi i talerzami w ww sytuacji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::evil::evil::evil:

Ja mam:
ad a- babcia:-p
ad b - babcia :-p:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Moja teściowa nakarmi każde dziecko, dowolną ilością pożywienia :-p:tak::tak::tak:Jest kobita absolutnie cierpliwa, skoncentrowana i skuteczna:tak::-p

Do góry