reklama
mamoośka
Fanka BB :)
walnij w stół a no życe same się odezwąA co się do mnie uczepili co?
kate332
lipcowe mamy'05
witam wieczorkiem
muszę się usprawiedliwić że tak wpadam i wypadam ale po tym przemeblowaniu strasznie nie po drodze mam do kompa i w rezultacie mało przy nim siedzę przeważnie dopiero wieczorem jak Krzysiek już śpi mam dopiero dla siebie chwilkę
niezły żarcik z tą kancelarią też mam swój typ
muszę się usprawiedliwić że tak wpadam i wypadam ale po tym przemeblowaniu strasznie nie po drodze mam do kompa i w rezultacie mało przy nim siedzę przeważnie dopiero wieczorem jak Krzysiek już śpi mam dopiero dla siebie chwilkę
niezły żarcik z tą kancelarią też mam swój typ
cześć Lipcówki wieczorowo....
no ładnie nabroiłyście, aż Was tu Kancelaria Prezydenta do porządku wzywa..................
fajny żart......
a może nie żart......................... :-);-):-):-szok:
Pozdrawiam.....
u nas wszystko w porządku.............
no ładnie nabroiłyście, aż Was tu Kancelaria Prezydenta do porządku wzywa..................
fajny żart......
a może nie żart......................... :-);-):-):-szok:
Pozdrawiam.....
u nas wszystko w porządku.............
Szanowne Panie,
najmocniej przepraszamy za wczorajsze zamieszanie. W wyniku żartu prima aprilisowego nasze działania zostały skierowane nie na ten portal co trzeba ( agentami na Naszej Klasie zajmiemy się jeszcze dziś).
Pań akta zostały już zniszczone i proszę się konsekwencji swoich czynów nie obawiać, choć oczywiście namawiamy do zapoznania się z programem "Jedno Państwo - Jedno Myślenie"
pozdrawiamy
Kancelaria Prezydenta
ps. Pani Aneto ten internet to nie my, to Pani szef odłączył :-)
najmocniej przepraszamy za wczorajsze zamieszanie. W wyniku żartu prima aprilisowego nasze działania zostały skierowane nie na ten portal co trzeba ( agentami na Naszej Klasie zajmiemy się jeszcze dziś).
Pań akta zostały już zniszczone i proszę się konsekwencji swoich czynów nie obawiać, choć oczywiście namawiamy do zapoznania się z programem "Jedno Państwo - Jedno Myślenie"
pozdrawiamy
Kancelaria Prezydenta
ps. Pani Aneto ten internet to nie my, to Pani szef odłączył :-)
Karin
Lipcowe Mamy'05
Szanowna Kancelario macie Towarzysze poczucie humoru oby was nie opuściło przy nastepnych wyborach ;-)
Witam wszystkie mamusie.
Mam takie pytanie: nie macie czasem jakiegoś pomysłu albo:
a) na niejadka,któremu (oprócz słodyczy) każdy normalny posiłek zajmuje 1,5 godziny
b) na powstrzymanie chęci słania *****mi i talerzami w ww sytuacji
Witam wszystkie mamusie.
Mam takie pytanie: nie macie czasem jakiegoś pomysłu albo:
a) na niejadka,któremu (oprócz słodyczy) każdy normalny posiłek zajmuje 1,5 godziny
b) na powstrzymanie chęci słania *****mi i talerzami w ww sytuacji
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joasiu kochana w dniu Twoich urodzin
Życzę Ci
szczęścia, wiele radości, stu lat życia i pomyślnej przyszłości.
Niech los z oczu jednej łzy nie wyciśnie i niech Ci się w życiu układa pomyślnie.Życzę Ci
szczęścia, wiele radości, stu lat życia i pomyślnej przyszłości.
Słoneczka w życiu, znalezienia wymarzonej pracy i może w przyszłości drugiego małego Latawca
życzy elfik :-):-):-)
życzy elfik :-):-):-)