reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Asieńko z okazji Twoich urodzin trochę zmieniłam Osiecką, ale mam nadzieję, że mi to kiedyś wybaczy ;)

Asiu

Trzeba Ci wielkiej wody,
tej dobrej i tej złej.
Na wszystkie Twoje pogody,
i niepogody duszy twej -
trzeba Ci wielkiej psoty,
trzeba Ci psoty, hej...
Na wszystkie Twoje tęsknoty,
ochoty duszy Twej.
Wielkich wypraw pod Kraków,
długich rozmów rodaków,
wysokonogich lasów
i bardzo dużo czasu.

I tylko taką Cię ścieżką poprowadź,
gdzie śmieją się śmiechy w ciemności
i gdzie muzyka gra, muzyka gra.
...nie daj Ci, Boże, broń Boże, skosztować
tak zwanej życiowej mądrości,
dopóki życie trwa,
póki życie trwa.

Joasiu kochana w DNIU URODZIN
612la5.jpg

Życzę Ci znalezienia takiej pracy,
takich przyjaciół i takich możliwości o jakich marzysz.
Stawiaj czoło przyszłości z nadzieją
i odwagą, z entuzjazmem, zapałem i radością.
Weź to wszystko i zbuduj z tego życie które warto przeżyć.

Zyczy hanti z dzieciakami​

uff......fajnie,że Kancelaria Prezydenta mnie nie wychaczyła,bo nie mogę patrzeć na ich pracodawcę...........widać icne macki nie sięgają do małych miasteczek........hahahahahhaahhaha:-D:rofl2::sorry2:

I ode mnie Joasiu przyjmij jak najserdeczniejsze życzenia urodzinowe!
Co prawda każdy kolejny roczek przybliża Cię do przedziału Pań w "średnim" wieku, ale co tam, życie jest tak krótkie, że trzeba się nim cieszyć w każdym jego momencie:-p
Dużo zdrówka i słodyczy Edzia z Julką Tobie życzy :elvis: :elvis: :elvis:
:elvis: :elvis: :elvis:

@-}--------

Szanowna Kancelario macie Towarzysze poczucie humoru oby was nie opuściło przy nastepnych wyborach ;-)

Witam wszystkie mamusie.

Mam takie pytanie: nie macie czasem jakiegoś pomysłu albo:
a) na niejadka,któremu (oprócz słodyczy) każdy normalny posiłek zajmuje 1,5 godziny
b) na powstrzymanie chęci słania *****mi i talerzami w ww sytuacji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::evil::evil::evil:

Cześć Karin, jak u Ciebie już malutko do końca drogi:szok:

Ad a) witaj w klubie :-p
Ad b) "zwierzyniec" albo wrzody żołądka- wybór należy do Ciebie:sorry2:;-);-):-)

dziekuje Wam dziewczynki bardzo za wszystkie zyczenia, kazdej z osobna buziaki!!:elvis::elvis::elvis:

urodzinki jakes przygaszone troche, moze to przez pogode.........
siedzimy sobie z Kubusiem sami, zjedlismy pyszny obiadek, Kuba po raz 4 zaspiewał mi Sto Lat :sorry2::sorry2::sorry2:
teraz popijam urodzinowego redsa :sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry