Czesc Lipcoweczki ;-)
Zakladam, ze mnie jeszcze pamietacie
Skoro na BB robi sie pusto to ja chyba wroce na jakisc czas, bo latwiej bedzie mi byc na biezaco co?
Mysle sobie o was jak obiad gotuje i jak jestem w pracy i jak siedzie przy kompie (co nie czesto sie odbywa) i tak sobie mysle, ze wreszcie do was zagladne i wyskocze z czyms jak Filip z konopii
Szczerze to moja kuzynka, ktora przy trojeczce dzieci wciaz ma czas na bb namowila mnie wczoraj.
Z taka nadzieja wypatrywalam suwaczkow
Klaudusi i
Edzi a tu nic. jednak starania to nie taka prosta rzecz...
Ciesze sie ogromnie natomiast z suwaczka
Aniki naszej i
Lilki. Gratulacje dziewczyny. Zazdroszcze Wam po cichu.
Noo i
Niania juz na dniach
U nas po staremu. Aleczek rosnie ladnie, czasem je wiecej czasem mnie, a puki duuzo kup robi to mysle sobie, ze je chyba wystarczajaco
Ja pracuje i jestem zadowolona, bo fajnych ludzi mam w pracy. Mimo to chcialabym ja zmienic jak uplynie 6 miesiecy, bo chcialbym isc do szpitala albo gdzies blizej. Slawek chce mi dzisiaj auto kupic, brzydka zabia Micre i sama nie wiem czy sie cieszyc czy plakac ;-) Do tej pory dojezdzam nasza krowa z silnikiem 2.0 i jak nie trudno sie domyslec to pali duzo.
Elfiku Alek nasz kaszlal z rana i wieczora i po jakims wiekszym wysilku i juz raz doktor nam powiedzial, ze to moze byc alergia wlasnie. Do tego mial katar cigle i ciagle. Ja troszku poszlam na wlasna reke i wykluczylam mu nabial z diety. Jest znaczna poprawa, bo po katarze ani sladu, a kaszle go tylko z rana przez jakies 2 minuty dopuki nie odkrzytusi.
Procz tego ostatnio miesiac temu zlapal jakiegos wrednego wirusa i byla 40-stopniowa goraczka, ktora spadac nie chciala. Przeszlo samo po 4 dniach. nawet nam sie to dziecie w przedszkolu trzyma bez wiekszych chorob TFU TFU TFU!!!
Ok to tyle laski tak na rozgrzewke. nie pisze wiecej w jednym pocie, bo chyba wyszlyscie z wprawy po ostatnich pustkach ;-)