reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ohoho jaki tłok, posty wysyłane w zastraszającym tempie ;-):-(
Czyli co? Doczekałysmy smętnego końca lipcowych mam tak?
Szkoda bo róznie miedzy nami bywało ale zawsze jakoś sie trzymałysmy a tutaj taki smutny czas nastal :-(
Szkoda :-(

ja sie nie dam!!!
i obiecuje sie poprawic i kolezanki wzywam do tego samego :angry::angry::angry:

edzka nie pochwaliłas sie kolezankom , ze byłas u fryzjera o Ty...........

ps. cudnie........:sorry2::sorry2:

zdechly elfik mowi czesc :baffled:

szzzzzzzzz kiedy ja sie wreszcze wylecze, wyspie , odstresuje??:crazy:

Co Wy o zimie¿( hih fajny mam znak zapytania co¿:-p:-p) u nas wczoraj byla zima i pelno sniegu a teraz juz nie ma sniegu i swieci slonko a w niedzieloe ma byc 14 stopni :tak:

edzka nie pochwaliłas sie kolezankom , ze byłas u fryzjera o Ty...........

ps. cudnie........:sorry2::sorry2:

łiiii a czym się chwalić, byłam na cięciu i farbowaniu przed świętami, jak wracałam rozwaliła mi się chłodnica w samochodzie i zaliczyłam pierwszą akcję z holownikiem:-p:zawstydzona/y:
Dobrze, że mam takie ubezpieczenie w którym mam holowanie za free:-D

( hih fajny mam znak zapytania co¿:-p:-p)

ale masz czadowy pytajnik:rofl2::szok::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Czy w tej reklamie Margaret Astor na górze strony BB to jest wyfotoszopowana Ania Przybylska??:szok::szok::szok:
Przez te krwiste usta jest nie do poznania:szok::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

tak tak, to Ona.......
ale kolor szmineczki cudny, musze sie kiedys zrobic na takiego wampika :sorry2::sorry2::sorry2:

łos przyjechał do domu, przywiosł gorace bułeczki z kruszonka.........
i jak tu trzymac dietke :blink::blink::blink:

Do góry