reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

nie chyba ten sam ...ps. Edytko tez się podpiszę pod opinią Asi. Wyglądasz super.
A mogłabyś jeszcze raz napisać jakiego używasz kremu do prostowania włosów?

:-p:-p:-p
Kochanie, ja nie używam kremu do prostowania i nie prostuję włosów bo tego nie cierpię:-p:zawstydzona/y:;-);-);-);-) A na zdjęciu byłam świeżo po frycu i po prostowaniu właśnie hehe:-D Więc następny taki efekt osiągnę zapewne dopiero po kolejnej wizycie u fryzjera:-D:-D:-D:-D

reklama
hej babulce co tu się dzieje ............ ??
buuuu od mojej ostatniej wizyty tu niewiele nastukałyście :-( nie żartujcie ja tu jeszcze chcę kiedyś powrócić :/

a tymczasem pędzę robić obiad.

iki znowu chory ale przy tej pogodzie to pewnie norma
obcięłam włosy
młody obciął swoje MEGA długie włosy .........ma irokeza :D

pozdrawiam i cmokam !!

p.s.
mam nadzieję że jeszcze mnie nie zapomniałyście :D .....bo ja was nie :)

elf a czy Nisia używała juz tego syropku???
APETIZER syrop 100ml

tak mi sie dzisiaj jakas reklama rzuciła w oczy i pomyslałam o was :sorry2::sorry2:

kredziu
witaj i zagladaj do Nas czesciej!!
i poprosimy oczywiscie o fotki nowej fryzury!!!:-):-)

ta używała:tak::tak:
Ja to jakiś czas temu polecałam, jak zmieniałam Julce dietę i wtedy dostaliśmy od pediatry Apetizer na poprawę apetytu. Syropek działał ale tylko pierwsze kilka dni, później to już lipsien:-(.

Cze Kredzia!:tak::-):-):-):-):-)

hello:-)

u nas dzisiaj pięknie i wiosennie było,nawet zapach iście wiosenny.............zaliczone dwa spacery,a i bardzo optymistycznie nastraja mnie fakt,że dzień jest coraz dłuższy:rofl2:

tyle krzyku o święta i już po ......

w tym roku mój domek był wiosenno-świąteczny(dobrze,że łosiek nie wiedział ile kasy na ozdoby wydałam;-))i klimacik poczułam odpowiedni,mimo śniegu za oknem:-p

polecam każdej nie lubiącej te święta...........łatwiej jest je znieść:tak:

nie mogę się przyzwyczaić do nowej klawiatury i wiecznie mi posty wcina,bo coś naciskam:szok::szok::szok:..............kiedyś napluję na tego kompa:sorry2:

reklama
Witajcie wieczorkiem.U nas iście marcowa pogoda z rana śnieg po południu piękna wiosna.Byliśmy chyba z 3 godziny na spacerku.Mała cały dzień nie spała a przed chwilą padła i spokój do rana

Do góry