reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Helo :happy2:

Ostatnio coś kochane opuścilyscie się - nawet nie ma co nadrabiać...

Nianiu - ale teraz masz fajny etap, taka wykonczeniowka i kupowanie duperelkow do domku to sama przyjemność. A niech zostawic takich zakupow na pozniej? Tak żeby miec czas na wybieranie i kupienie "tego o co Ci chodzi"? Ja w domu urządziloam to co najpotrzebniejsze, a reszte zostawilam na pozniej, zeby poczuć klimat i urządzić się z glową. Aczkolwiek z rugiej strony teraz przy dwojce dzieci nie mam czasu na urządzenie domku do konca hihih

Kupuje na zywca Gazelku, ale najpierw robię research w internecie a potem działam :tak: Muszę tak robić bo czasu mało, teraz bywam w Warszawie sporadycznie i juz siły nie te :-p

Zostały mi do kupienia:
- serwis talerzowy
- szklanki do drinków
- kubki
- serwis do kawy
- kieliszki

- tarka, cukierniczka, cos na przyprawy
- szczotka do kibla, mydelniczka i takie "cuś" na papier

- wieszaki :-p

(przy okazji sama sobie podsumowałam ;-))

U nas własciwie to wszytsko wybierał Piotr(architekt) a poniewaz przysiegałam na wszytsko, ze nie zagracę tego wnętrza nic wiecej nie kupuję :tak::tak::tak:

Dlatego chce wszytsko załatwić teraz zeby móc osiąść i zrobić przyspieszone zadomowienie się:-)
Juz nawet formy do ciasta kupiłam, na mufinki tez:cool2:(choc sama w to nie wierzę:-D)

reklama
Zobaczcie np jaki to fajny gadzet na ziemniaki do spiżarni:

DUŻA TORBA NA ZIEMNIAKI 10 kg BETTERWARE TANIO (313338754) - Aukcje internetowe Allegro

313338754

Teraz szukam ładnych wieszaków do szafy:tak: ale lipa bo wymysliłam sobie jakie bym chciała a takich chyba nie ma :blink:

Laski a teraz temat talerzy ? Co mata w domu ?:cool2:

Nie chciałam wam pisac bo byście zaraz snuły wnioski, ale dobra, dobra, dzis moge to napisac :p
Okres mi sie spóźniał az 3,5 tygodnia i dzis w końcu dostałam, ten poprzedni tez mi sie spóźniał dwa tygodnie, nie wiem o co kaman w ciązy nie jestem bo tegys, tegys robione w bezpiecznej formie i testy jedna kreska, a organizm szaleje. Menopauza? chyba jeszce nie :p właśnie jutro miałam iśc do lekarza zarejestrowana tydzien temu i lipa bo nie można teraz. Coś mi sie pokreciło w organiżmie, a był taki ład, a teraz czuję się taka zagubina w temacie. Powiem wam, że miałam co do dnia tak regularne i dni płodne rozpoznawałam, bo mnie podbolewało podbrzusze i takie tam.......:baffled:

reklama
a tak poważnie Hanti to ja takie migreny miałam jak paliłam fajki, przestałam jak reką odjął (nie wiem czy ty palisz). a jak ani od jednego i drugiego to idz do lekarza powiedz co jest grane, jakies badanka, bo z głowa to nie zarty, posłuchaj sie Marty :-).

Do góry