reklama
no tym suwaczku faktycznie wyglada ze juz przeszlo 10tc.
hmmm,moze dlatego ze ten dzidzius taki duzy
Duzy bo to chłopak z mega owulacji i mega zapłodnienia
A swoją droga miałam ta samą myśl co Edyta "jezu który to juz miesiac?"
Lila a jak reakcja mamy, tesciowej i innych bliskich?
Dzieki lasie za miłe słowa o moim Marcelu
wg moich obliczen to przeszlo 9 tydzien
zobaczymy co powie usg w piatek;-)
Lila to mały chyba z (że tak powiem) pierwszego strzału ?
A jak Ty sie czujesz kochana, bo z tego wszytskiego nawet nie pytamy jak Ty znosisz ciążę?
Lilka
Fanka BB :)
Duzy bo to chłopak z mega owulacji i mega zapłodnienia
A swoją droga miałam ta samą myśl co Edyta "jezu który to juz miesiac?"
Lila a jak reakcja mamy, tesciowej i innych bliskich?
Dzieki lasie za miłe słowa o moim Marcelu
jeszcze nikt nic nie wie
powiemy raczej po wizycie,juz sie nie moge doczekac jej bo od paru dni mam bole podbrzusza i sie martwie:-(
a osoba zaznaczona na czerwono nie istnieje w moim zyciu od ponad 1,5 roku....
Lilka
Lila to mały chyba z (że tak powiem) pierwszego strzału ?
A jak Ty sie czujesz kochana, bo z tego wszytskiego nawet nie pytamy jak Ty znosisz ciążę?
zzebys wiedziala z pierwszego albo drugiego i to zaraz po pologu....kto by pomyslal ze tak sie to skonczy
ogolnie czuje sie dobrze....naszczescie nie mecza mnie wymioty jak biedna Anie....no wtedy to by przechlapane bylo
w niedziele zle sie czulam bo zrobilam gulasz i zapach gulaszu mnie powalil i lezalam pol niedzieli z nosem w koldrze bo wszedzie czulam ten obrzydliwy zapach
K. musial wietrzyc chate na potege
no i dobrze ze zima jest juz na koncowce bo ledwo sie moge dopiac w kurtce zimowej a mam -1kg....i jak to zrozumiec
a jak ty sie czujesz na koncowce???
jeszcze nikt nic nie wie
powiemy raczej po wizycie,juz sie nie moge doczekac jej bo od paru dni mam bole podbrzusza i sie martwie:-(
a osoba zaznaczona na czerwono nie istnieje w moim zyciu od ponad 1,5 roku....
Tak własnie myslałam pisząc "mama". Myslałam, ze moze coś się zmieniło
Bóle podbrzusza to chyba normalne w tym okresie nie?
Chociaż mogę sobie tylko wyobrazić jak Ci cięzko biedaczku. Ja jęczałam mając tylko Maksa a co Ty masz powiedzieć? Boze...Nawet nie chce mysleć.
I jezscze się nawet chlapnąć na rozluźnienie ;-) nie mozesz :-)
zzebys wiedziala z pierwszego albo drugiego i to zaraz po pologu....kto by pomyslal ze tak sie to skonczy
ogolnie czuje sie dobrze....naszczescie nie mecza mnie wymioty jak biedna Anie....no wtedy to by przechlapane bylo
w niedziele zle sie czulam bo zrobilam gulasz i zapach gulaszu mnie powalil i lezalam pol niedzieli z nosem w koldrze bo wszedzie czulam ten obrzydliwy zapach
K. musial wietrzyc chate na potege
no i dobrze ze zima jest juz na koncowce bo ledwo sie moge dopiac w kurtce zimowej a mam -1kg....i jak to zrozumiec
a jak ty sie czujesz na koncowce???
Mówiac szczerze myslałam, ze takie akcje zdarzają sie jedynie z filmach, a tu masz ci los - nasza Lila :-)
Jak to Lila -1 kg? W sensie, ze masz mniej o 1 niz miałas kiedy zaszłaś z Hanią ?
Ja mam za to +13
A ja generalnie czuję sie spoko. Brzydka tylko jakas jestem, taka jakby wypełniona wodą. Mam masywne udziska i czasami puchnę na stopach i dłoniach No i juz teraz cięzej mi sie oddycha i zgina Włosy mam jakieś wieśniackie i napuchniętą buzię. A poza tym to super
U mnie to chyba jest tak, ze nie mam czasu za wiele mysleć. Za tydzien sie wprowadzamy i mimo, ze nie wszytsko jezscze bedzie gotowe ciągle coś zamawiam, kupuje, opierd...lam robotników i takie tam pierdołki U mnie to chyba dobrze, bo ja to lubię się czasem popieścić i pewnie zaraz wymyslałabym że łoś nie rozczula się , ze jestem w ciązy wiec pewnie mnie nie kocha;-)
Zyje domem i 24h planuje co najpwier zrobię, co upiorę, jak bede segregować ciuszki itd. Do tego doczytuje w języku niemowląt co i jak, w miedzyczasie ciągnąc jezyk dwulatka( jak przygotowac dziecko na rodzeństwo) i ostatnio też "Jak zrozumiec mezczynę" ):-)
nenius
Przyjaciółki 2008
ja mam gł. z Kamisa w takich przezroczystych pojemniczkach, stoją sobie po prostu w szafce
Lilka
Niania no takie rzeczy sie zdarzaja ehehe:-)
na listopadowkach tez mam dziewczyne co ma synka z grudnia i potem corke z listopada..tez pisala ze byla w mega szoku
a mi szok przeszedl chyba w sumie....choc czasami nie dowierzam;-)
nie jest zle bo dzieci wyrozumiale sa
Hania duzo spi,Mila zaczela sobie robic ze mna drzemki jak juz nie mam sil i potrzebuje chwili na regeneracje
Hania noce przesypia coraz lepiej,dzis spala od 19,30 do 7.00 wiec wierze w to ze do narodzin nastepnego bobasa juz bedzie tak spala
a ten -1kg to mam odkad wiem ze jestem w ciazy
jak test wyszedl mi pozytywnie to sie zwazylam i od tego czasu sobie licze ;-)
w sumie jadam sam chleb z twarozkiem i owoce
na mieso nie moge patrzec,pizze i chipsy....czyli standart u mnie
za to % mi brakuje i nie raz marzy mi sie jakis drink.....i kiszona kapusta i ogorkowa na maxa kwasna mhmmmm
aaaa przypomnialo mi sie ze jak tesciowa u nas byla to mowila ze jak mamy 2 corki to teraz 2 synkow powinnismy miec dobre hahaaa
Niania ty sie nie stresuj za duzo na tej koncowce a tymi kg sie nie przejmuj
stracisz napewno;-) a teraz dzidzius najwiecej przybiera wiec jakby co to on ;-):-)
a przyprawy kupuje w tych pojemniczkach i jak mi sie koncza to albo dosypuje albo kupuje nastepny bo tutaj w sumie wiekszosc przypraw jest w tych sloiczkach
na listopadowkach tez mam dziewczyne co ma synka z grudnia i potem corke z listopada..tez pisala ze byla w mega szoku
a mi szok przeszedl chyba w sumie....choc czasami nie dowierzam;-)
nie jest zle bo dzieci wyrozumiale sa
Hania duzo spi,Mila zaczela sobie robic ze mna drzemki jak juz nie mam sil i potrzebuje chwili na regeneracje
Hania noce przesypia coraz lepiej,dzis spala od 19,30 do 7.00 wiec wierze w to ze do narodzin nastepnego bobasa juz bedzie tak spala
a ten -1kg to mam odkad wiem ze jestem w ciazy
jak test wyszedl mi pozytywnie to sie zwazylam i od tego czasu sobie licze ;-)
w sumie jadam sam chleb z twarozkiem i owoce
na mieso nie moge patrzec,pizze i chipsy....czyli standart u mnie
za to % mi brakuje i nie raz marzy mi sie jakis drink.....i kiszona kapusta i ogorkowa na maxa kwasna mhmmmm
aaaa przypomnialo mi sie ze jak tesciowa u nas byla to mowila ze jak mamy 2 corki to teraz 2 synkow powinnismy miec dobre hahaaa
Niania ty sie nie stresuj za duzo na tej koncowce a tymi kg sie nie przejmuj
stracisz napewno;-) a teraz dzidzius najwiecej przybiera wiec jakby co to on ;-):-)
a przyprawy kupuje w tych pojemniczkach i jak mi sie koncza to albo dosypuje albo kupuje nastepny bo tutaj w sumie wiekszosc przypraw jest w tych sloiczkach
reklama
kaśka k
Anika Nianiu wzruszające fotki maluszków nadal będących w drodze:-)
nenius zdrówka
elfik ja ponad rok używałam plastrów evra
pierwszy miesiąc miałam mdłości i jakoś dziwnie się czułam ale nie cały czas i spokojnie nie było to mega uciążliwe
potem było ok
gdybym nie szpital i leczenie to nadal bym ich używała ale lekarze kazali przerwać na czas leczenia
niedługo może wróce do nich bo jak dla mnie jest to najlepsza forma antykoncepcji
jak chcesz cosik więcej wiedzieć to pytaj:-)
nenius zdrówka
elfik ja ponad rok używałam plastrów evra
pierwszy miesiąc miałam mdłości i jakoś dziwnie się czułam ale nie cały czas i spokojnie nie było to mega uciążliwe
potem było ok
gdybym nie szpital i leczenie to nadal bym ich używała ale lekarze kazali przerwać na czas leczenia
niedługo może wróce do nich bo jak dla mnie jest to najlepsza forma antykoncepcji
jak chcesz cosik więcej wiedzieć to pytaj:-)