reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dzieki ;-):-)

cześć Joasiku :-)
Biedny Kubasek :-( ucaluj Go w chora głowke od cioci elficzki :tak: a jak Twoj ząb?Jak sie czujesz?

Nisia wstała dzisiaj cała w jakies krosteczki- znowu uczulenie :-( tylko na co tym razem? :-:)-:)-(

hej elficzorze :-p

buziaki przekazane :sorry:
zab juz przestał doskiwerac, jutro ide sciagnac szwy do chirurga, mam nadzieje, ze juz bedzie lepiej......

własnie, elf, apropo krostek, Kuba ma takie ciapy na pupie, takie suche, myslisz ze to moze byc cos pokarmowego??

No to ja druga :-)
Zacznę od narzekania :no:
Cosik mnie od rana głowa boli i w ogóle jestem do bani.

Wczoraj w końcu dorwałam się do Prison Break (uczeń mi przyniósł, hihi), no i już wiem, dlaczego Sarze głowę ucięli :baffled::szok: Poszły od razu 3 pierwsze odcinki (może mnie dlatego teraz głowa boli??)

Aha, po nocnej wpadce Maciusia, zastosowałam już dwa razy radę Elfa i wysadzałam go przez sen (przez moim pójściem spać). No i jak narazie jest git (że pozwolę sobie zacytowac pewną Panią :-)). Byłam w szoku, że on się nie budzi - siada na kibelku, a jak się wysika, to przez sen mówi "Już" :-D

A Maciek się teraz bawi rycerzem i mówi "Cip, cip, cip cip." :szok::szok::-D:-D Co to może znaczyć??
może to rycerzyca ???:-p
no i ogromne gratulacje dla Maciusia :tak::tak::tak:

Cześć kochane
Zycze wam Walentynek udanych w 100%
Klaudia moze to jest własnie sposób w Waszym przypadku, Weronika tez początkowo sikała przez sen a poterm juz nie chciała i wtedy zaczeła przesypiac cale noce bez sikania :tak: u Was bedzie tak samo, trzymam kciuki :tak:

Wyniki badan moczu Weroniki wyszły dużo lepsze, jest nadzieja wiec sie ciesze :tak::-)
Ale Laurusia ma jelitówke :-:)-:)-(
Elfiku Super, super, super!!!
Maju trzymaj się zdrówka dla małej.

...
wczoraj miałam dentyste, niestety nie dotarłam. R zadzwonił po 3 minutach od mojego wyjscia, ze Kuba rozbił głowe o kant łozka, trzeba było isc szyć, biedny Kubasek był baardzo dzielny, załozyli mu jeden szew.
Miałam ciazka noc, Kuba budził sie jak zmniał pozycje głowy........
Ale juz zapomniał o tym i własnie bawi sie autkami, ktore dostał w nagrode!!
:szok::szok::szok::szok: jakaś epidemia rozbitych głów. buziak w rozbita głowę Kubaska. oby jak najmniej bolało i jak najszybciej przestało.

Najserdeczniejsze życzenia imieninowe dla Lilki!!!
Kochana pociechy z dzieciaczków i żeby Cie ten Twój Mąż nie stresował i naczynia po sobie sprzątał :-p :-):-):-)
1064.jpg

Liluś. Sto lat i ode mnie.

własnie, elf, apropo krostek, Kuba ma takie ciapy na pupie, takie suche, myslisz ze to moze byc cos pokarmowego??
Nisia też to ma caly czas, u nas sie nasiliło odkąd mieszkamy u rodzicow moich, to od suchego powietrza,od centralnego ogrzewania .
Ale generalnie u nas ma to tez podłoze pokarmowe troche, jesli Kuba nie miał tego wcześniej i dopiero teraz zauwazylas to chyba tylko od suchego powietrza bedzie ale obserwuj i zastanow sie czy nie dałas mu czegos nowego do jedzenia? duzo cytrusów, kakao,mleko zwykle ,orzechy itp.
Smaruj pupe Kuby po każdym sikaniu jakims tłustym kremikiem i powinno ładnie zejść.
Zobacz czy ma powyżej łokci na przedramionach takie coś bo to sa najczęstsze miejsca występowania.

jak Wam sie podoba? :-)
prezent od G. na walentynki :-p:tak:

Załączniki

• pierścionek.jpg
    pierścionek.jpg
    57,5 KB · Wyświetleń: 44
Nisia też to ma caly czas, u nas sie nasiliło odkąd mieszkamy u rodzicow moich, to od suchego powietrza,od centralnego ogrzewania .
Ale generalnie u nas ma to tez podłoze pokarmowe troche, jesli Kuba nie miał tego wcześniej i dopiero teraz zauwazylas to chyba tylko od suchego powietrza bedzie ale obserwuj i zastanow sie czy nie dałas mu czegos nowego do jedzenia? duzo cytrusów, kakao,mleko zwykle ,orzechy itp.
Smaruj pupe Kuby po każdym sikaniu jakims tłustym kremikiem i powinno ładnie zejść.
Zobacz czy ma powyżej łokci na przedramionach takie coś bo to sa najczęstsze miejsca występowania.

własnie od razu popatrzylam na kolana i łokcie, nie ma tego
wiec mysle ze to od powietrza, w lecie nie ma takiego czegos, smaruje mu kremem, mam nadzieje, ze zejdzie
a z nowosci to nic mu nie podawałam, je ostatnio standardowo :sorry:

jak Wam sie podoba? :-)
prezent od G. na walentynki :-p:tak:

piekny, taki w Twoim stylu........
ahhh ten G, romantyk :sorry::sorry::sorry:

Ok mykamy na spacerek
Klaudia u nas na obiadek dzisiaj- kotleciki mielone, ziemniaczki w mundurkach i surówka z kiszonej kapusty, marchewki i cebulki :tak:

reklama
Do góry