reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Baby gdzie Wy?
Wszystkie się Walentynkujecie czy co? :-):-)
Kawę wypiłam, trza by pomyśleć o jakimś obiadku. Weny brak...
uuuuuuuuaaaaaaaaaaaa ja dopiero wstałam
ale kawa juz jest.
ide czytac, nadrabiac i opisywac
elfiko
lipcowe mamy ´05
Cześć kochaneNo to ja druga :-)
Zacznę od narzekania
Cosik mnie od rana głowa boli i w ogóle jestem do bani.
Wczoraj w końcu dorwałam się do Prison Break (uczeń mi przyniósł, hihi), no i już wiem, dlaczego Sarze głowę ucięli Poszły od razu 3 pierwsze odcinki (może mnie dlatego teraz głowa boli??)
Aha, po nocnej wpadce Maciusia, zastosowałam już dwa razy radę Elfa i wysadzałam go przez sen (przez moim pójściem spać). No i jak narazie jest git (że pozwolę sobie zacytowac pewną Panią :-)). Byłam w szoku, że on się nie budzi - siada na kibelku, a jak się wysika, to przez sen mówi "Już"
A Maciek się teraz bawi rycerzem i mówi "Cip, cip, cip cip." Co to może znaczyć??
Zycze wam Walentynek udanych w 100%
Klaudia moze to jest własnie sposób w Waszym przypadku, Weronika tez początkowo sikała przez sen a poterm juz nie chciała i wtedy zaczeła przesypiac cale noce bez sikania u Was bedzie tak samo, trzymam kciuki
Wyniki badan moczu Weroniki wyszły dużo lepsze, jest nadzieja wiec sie ciesze :-)
Ale Laurusia ma jelitówke :---(
nenius
Przyjaciółki 2008
Wyniki badan moczu Weroniki wyszły dużo lepsze, jest nadzieja wiec sie ciesze :-)
czyli jedna dobra wiadomość (bardzo się cieszę :-)) i jedna zła (zdróweczka!!!)
Elfiku masz bardzo fajny suwaczek
Joaska
Lipcowe mamy '05
poczytane.
co do walentynek..........chciałam zrobic cos dobrego do jedzenia, moze kolacja jakas i duuzoo motywow serc, moze sie jakos uda...
Wam tez życzę udanych Walentynek!!
wczoraj miałam dentyste, niestety nie dotarłam. R zadzwonił po 3 minutach od mojego wyjscia, ze Kuba rozbił głowe o kant łozka, trzeba było isc szyć, biedny Kubasek był baardzo dzielny, załozyli mu jeden szew.
Miałam ciazka noc, Kuba budził sie jak zmniał pozycje głowy........
Ale juz zapomniał o tym i własnie bawi sie autkami, ktore dostał w nagrode!!
co do walentynek..........chciałam zrobic cos dobrego do jedzenia, moze kolacja jakas i duuzoo motywow serc, moze sie jakos uda...
wczoraj miałam dentyste, niestety nie dotarłam. R zadzwonił po 3 minutach od mojego wyjscia, ze Kuba rozbił głowe o kant łozka, trzeba było isc szyć, biedny Kubasek był baardzo dzielny, załozyli mu jeden szew.
Joaska
Lipcowe mamy '05
bardzo sie ciesze elfiku, ze wyniki sie poprawiły!!!!czekam na jeszcze lepsze wiadomosci
a dla Laurunii zdrowka, Maju trzymaj sie!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
Lila wszystkiego naj naj z okazji imienin.
Miłości, szczęścia, zdrówka i wszelkiej pomyślności.
Miłości, szczęścia, zdrówka i wszelkiej pomyślności.
elfiko
lipcowe mamy ´05
Dzieki ;-):-)Elfiku masz bardzo fajny suwaczek
cześć Joasiku :-)poczytane.
Biedny Kubasek :-( ucaluj Go w chora głowke od cioci elficzki a jak Twoj ząb?Jak sie czujesz?
Nisia wstała dzisiaj cała w jakies krosteczki- znowu uczulenie :-( tylko na co tym razem? :---(
reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
biedny Kubuś
Lileczko wszystkiego o czym marzysz, zwłaszcza pociechy z męża i dziewczynek!!!!!!!!!