reklama
Niedługo niedługo.....
A pomysl sobie , ze z reguły drugie dzieciaczki rodza się szybciej, u mnie akurat o tydzień szybciej od wyliczonej daty porodu
no własnie zakładam taką opcje i okropnie się boje zeby zdązyć ze wszytskim
kaśka k
Fanka BB :)
hhi leje Nianiu wyskakuje z torbą, a tu wygląda na to że masz napięty mocno nie tylko brzusio ale i każdy dzień
tylko znajdź chwilkę żeby urodzić gdzieś pomiędzy tym jak będziesz garnki układała
jesteś niemożliwa
martynia właśnie zrobiła kupkę na tronik :-)sama zawołała szok:-)
nie zakładamy już pielusi korzystamy z tronikaufff w końcu
tylko znajdź chwilkę żeby urodzić gdzieś pomiędzy tym jak będziesz garnki układała
jesteś niemożliwa
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Duży plus tych Berghoffów jest taki, że mega szybko sie nagrzewają i super trzymają ciepło. Jak już sie woda w nich zagotuje, to wystarczy minimalny ogień. U mnie uchwyty sie nie poluzowują (mamy te garczki jakieś 5 lat), bardzo dobrze się myją, nawet jak się coś przypali nie ma problemu z umyciem, natomiast mega minus to z tym nagrzewaniem. Aha i patelnia moim zdanim jest o dupy, nadaje sie raczej do duszenia niż smażenia.To skoro zostałam chcąc niechcąc wywołana do tablicy z tymi garnkami to napisze, ze mam też Bergoffa (Klaudia).
Generalnie jestem z nich zadowolona, choć przyznaję ze uchwyty rzeczywiście trochę się nagrzewają(w instrukcji mam napisane, ze nie parzą), ale to jakoś aż tak mi nie doskwiera.
Natomiast zła jestem na to, ze uchwyty przy dłuższym użytkowaniu trochę się poluzowują i trzeba je mocniej dokręcać.
No to gratulacje przeogromne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)martynia właśnie zrobiła kupkę na tronik :-)sama zawołała szok:-)
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Duży plus tych Berghoffów jest taki, że mega szybko sie nagrzewają i super trzymają ciepło. Jak już sie woda w nich zagotuje, to wystarczy minimalny ogień. U mnie uchwyty sie nie poluzowują (mamy te garczki jakieś 5 lat), bardzo dobrze się myją, nawet jak się coś przypali nie ma problemu z umyciem, natomiast mega minus to z tym nagrzewaniem. Aha i patelnia moim zdanim jest o dupy, nadaje sie raczej do duszenia niż smażenia.
no to jak w koncu?
Anikaa
Fan(ka)
GRATULACJE .......
Klaudia
Lipcóweczka 2005
No nieźle namieszałam z tych nagrzewaniem sięno to jak w koncu?
Plus za to, że garczki się szybko nagrzewają i trzymają ciepło, a minus za nagrzewanie się uchwytów - już nie raz paluchy poparzyłam.
Ja też mam te gary od jakichś 5 lat i własnie super jest to, ze długo trzymają ciepło, choć ten wskaźnik temperatury na pokrywach nie jest praktycznie przez mnie wykorzystywany.Na poczatku gapiłam się na niego, bo wierzyć mi się nie chciało, ze "zupa już tak dawno się ugototwała, a nadal taka gorąca".No nieźle namieszałam z tych nagrzewaniem się
Plus za to, że garczki się szybko nagrzewają i trzymają ciepło, a minus za nagrzewanie się uchwytów - już nie raz paluchy poparzyłam.
A ten poluzowany uchwyt zdarzył mi sie ew jednym garnku, akurat takim najczęsciej uzywanym.moze dlatego?....
Patelnia to rzekłabym taki model zaczepno-obronny;-), bo cieżka jak nie wiem i przez to mało z niej korzystam.Wole Tefala
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Patelnia to rzekłabym taki model zaczepno-obronny;-), bo cieżka jak nie wiem i przez to mało z niej korzystam.
Hihih, przy takim narzędziu to się nie dziwię że mężuś grzeczny. I że mało używasz
Wlasnie moja koleżanka urodziła córeczkę :-) Ale się cieszę. Bo obie czekalysmy na parkę i jakoś tak się udało. A dziewczynka ma na imię Scarlett (urodzona w Stanach). Muszę się jeszcze dowiedzieć szczegółów, bo koleżanka chciala rodzić w domu, tylko z mężem. No i strasznie chcialabym wiedzieć czy sie udalo
a Wam zycze dobranocki :-)