gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Gazelka tylko spokojnie. daj jej chwilke. niech sie dogadaja z Maciusiem. laska mloda to moze sie jeszcze boi/wstydzi zapytac o to i owo. to ze jestes w domu razem z nia pewnie tez ja powstrzymuje przed uzyciem jakis innych metod. jakby byla sama zapewne sprobowalaby postawic go w kacie, czy cos innego zastosowac.
moze jak maly bedzie robil drake to podejc do nich i powiedz "w takich momentach ja z Maciusiem postepuje taki i tak". chyba najwazniejsze zeby ona sie dostosowala do twoich metod a nie wprowadzala swoja rewolucje.![]()
A co powiecie na to - nie przyszlo Jej do glowy wysadzic Macka przed spacerem na nocnik. Maciek caly sie zasikal na dworzu. Po raz pierwszy odkąd jest odpieluchowany. Jemu zdarzalo sie popuscic kilka kropelek na majteczki, ale od wrzesnia ani razu sie nie zasiusiał. Macius sie tym zalamal i strasznie przezywa, bo juz troche rozumie i sie wstydzi. Nie wspomnę o tym, że na dworzu zimno i mam nadzieje ze nie zaziebil sie bo szedl z mokrymi spodniami, rajstopami i majtkami :-(