reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Gazelka tylko spokojnie. daj jej chwilke. niech sie dogadaja z Maciusiem. laska mloda to moze sie jeszcze boi/wstydzi zapytac o to i owo. to ze jestes w domu razem z nia pewnie tez ja powstrzymuje przed uzyciem jakis innych metod. jakby byla sama zapewne sprobowalaby postawic go w kacie, czy cos innego zastosowac.
moze jak maly bedzie robil drake to podejc do nich i powiedz "w takich momentach ja z Maciusiem postepuje taki i tak". chyba najwazniejsze zeby ona sie dostosowala do twoich metod a nie wprowadzala swoja rewolucje.:confused:

A co powiecie na to - nie przyszlo Jej do glowy wysadzic Macka przed spacerem na nocnik. Maciek caly sie zasikal na dworzu. Po raz pierwszy odkąd jest odpieluchowany. Jemu zdarzalo sie popuscic kilka kropelek na majteczki, ale od wrzesnia ani razu sie nie zasiusiał. Macius sie tym zalamal i strasznie przezywa, bo juz troche rozumie i sie wstydzi. Nie wspomnę o tym, że na dworzu zimno i mam nadzieje ze nie zaziebil sie bo szedl z mokrymi spodniami, rajstopami i majtkami :-(

reklama
hello:-)

widzę,że babki dzisiaj się poudzielały na bb.............az miło było sobie poczytać:tak::tak::tak:

zachwalacie Lejdis,no to muszę się obejrzeć za tym filmem,bo na fajne kino w mojej mieścinie nie mam szans,a do miasta Brunetki kawałek:sorry2:

Kasiu, dobrze że leczycie się w domku :) Mała będzie szybciej wracała do zdrowia i nie będzie łapać szpitalnych bakcyli. A my jak zwykle o Was myślimy i trzymamy kciuki :tak::happy2:

E-mamo, co za zabieg bedzie miala Julinka? Bo jakoś nie zalapalam :sorry2:

wczoraj skończyłam ostatnią:confused::dry:kanałówkę i na razie mam ponoć,tylko jedną małą dziurkę w ósemce........później chciałabym wybielić zębiska
i mam pytanie,czy któraś z Was już to robiła?????
pamiętam,że chyba Iwon i E-mama miały to zrobić........chciałabym podpytać o szczegóły(niekoniecznie na forum,a nawet bardziej byłabym za privem):tak:

A co powiecie na to - nie przyszlo Jej do glowy wysadzic Macka przed spacerem na nocnik. Maciek caly sie zasikal na dworzu. Po raz pierwszy odkąd jest odpieluchowany. Jemu zdarzalo sie popuscic kilka kropelek na majteczki, ale od wrzesnia ani razu sie nie zasiusiał. Macius sie tym zalamal i strasznie przezywa, bo juz troche rozumie i sie wstydzi. Nie wspomnę o tym, że na dworzu zimno i mam nadzieje ze nie zaziebil sie bo szedl z mokrymi spodniami, rajstopami i majtkami :-(

może coś przeoczyłam ale gazelaczku czy nie byłoby spokojniej gdybyś powiedziała nowej niani o wszystkich Waszych zasadach przyzwyczajeniach itd....
jak piszesz że nie przyszło jej do głowy to myślę że sama powinnaś powiedzieć że tak zawsze robicie że Maciuś jest wysadzany przed sapcerkiem
z własnego doświadczenia wiem że i tak nianie do wszystkiego się nie dostosują ale to zawsze ułatwia życie jednej i drugiej stronie

od wczoraj chodzę na gimnastykę,tzn.wczoraj byłam pierwszy raz i dziś mam lekkie zakwasy,muszę sobie kupić na celulit krem i chyba mimo zamarzania(E-mama)skuszę się na ten polecany przez kobitki,bo skoro taki dobry..........a u mnie już nie skórka pomarańczowa,ale góry i doliny:baffled::baffled::baffled:

a i miałam podziękować wszystkim za miłą dla mego ucha pochwałę,mego wyglądu......Dzięki kobitki:elvis::elvis::elvis:...........widać kremy od łośka skutkują;-),a kolor wzięłam mocca z refleksami i wyszedł lepiej,niż się spodziewałam:sorry2::cool2:

reklama
Gazelko ja niań nigdy nie miałam,więc Ci kochana,nic nie podpowiem sensownego:-(

Do góry