reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Tymcio Manii ma już 4 lata?? :szok::szok::szok::szok: Ale kosmos :-)

A pamiętacie Asiołka?? Ciekawe, co tam u niej i Majeczki?

reklama
Czesc dziewuchy!!!
Pamiętacie mnie jeszcze? ;)
Ale głupio nawet nie wiem co pisac :p
Buziaki więc zostawiam i spadam.
Pa

"ja to zawsze mowie, polacy jestescie najfajniejszym(i najpowazniejszym i najczystszym i najbardziej wyksztalconym) narodem europy.
poznalem polakow w niemczech(mieszkalem tam troche) ale i w grecji polacy sa najlepszymi i najspokojniejszymi obcokrajowcami":-)

Bu ha ha ha ;-)

Plac zabaw zaliczony, choć pleców nie czuje uffff

Hanti Ty to jak nastoletnia dziewczynka :tak: Wygladasz młodo i ładnie :happy2:

Tymcio Manii ma już 4 lata?? :szok::szok::szok::szok: Ale kosmos :-)

A pamiętacie Asiołka?? Ciekawe, co tam u niej i Majeczki?
Pamietam asiołka. Oststnio zajrzałam na jej strone :tak: Zaczełam szukać informacji jak karmiłam Maksa na wątku Mamy Butelkowe :cool2: i tam własnie najwiecej sie Asiołek udzielała. A Majka nie do poznania , taka duza :-)

Lila z całego serca wspołczuje tesciowej:blink: Gorszej lipy chyba nie mozna sobie wyobrazić :no: Walcz do końca, a nóż Ci się uda przekonac Karola :-p

dzieci wykåpane
najmlodsze juz zasnelo,starsze konczy pic mleko i mam nadzieje ze pojdzie tez spac bez problemu
swoja drogå po wykåpaniu dwojki dzieci plecy mnie z lekka bolå

czekam na K. cos go nie ma jeszcze....komorka rozladowana...ach denerwuje sie juz

ide zrobic sobie herbatke i przyjde poczytac co napisalyscie

reklama
chyba ide spac zaraz
dziewczynki spia,Karola nie ma
a jestem po dzisiejszym dniu jestem strasznie zmeczona

Kasiu ciesze sie ze masz Martynie w domku i ze z malutka lepiej
oby tak dalej!!!:happy2:

Niania ja nie uzywalam pasa poporodowego,zreszta slyszalam ze on powoduje iz miesnie sie rozleniwiaja czy cos i ze lepiej go nie nosic
jaka prawda to nie wiem,ale jak np.Brunetka ma to moze sie wypowiedziec w tej kwesti

Kredzia trzymam kciuki;-)

Tusia no wiesz co,wpadasz jak po ogien i nawet nie zagoscisz na troszke:happy2:

a Asiolka pamietam i Majeczke bo nasze panienki sa urodzone tego samego dnia:-)
tez kiedys patrzylam na zdjecia Maji jaka ona juz duza

a co z Joasia,Elfikiem,Edyta?? dziewczyny hop hop

co do tesciowej to jak pisalam temat bajka....az mi niedobrze przez to i czuje sie kandydatka na nerwice zoladkowa z tej okazji:baffled:

Do góry