reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja miałam juz kiiedys z Palette czy jak to sie tam pisze, to była granatowa czerń, wygladała nawet nawet.......( fotka ponizej)

aniu a te Twoje włoski z fotek to mi sie wydaja takie ciemno brązowe, albo tak sie wydaje w świetle.......
a moze warto by było isc do fryzjera na farbowanie???

Fajowa fotka :tak::tak::tak:
Asia jestes jedyna osoba na swiecie, której pasuje granatowa czerń :-) Bo ja generalnie niecierpie lasek a takim kolorze włosów:-p

Hej :)

W koncu zaszczepilam Jagodke! Spóźnienie sięgnelo 2 miesiące, ale w koncu sie udało :-)

ja wszystko wysmarowalam oliwą :) chyba dziala :)

Czesc kochana:-) a jak to wysmarować tą oliwą ?:sorry2:

Zrobiłam kopytka, skwareczki, surowkę. Dupy nie czuje :blink:

reklama
Fajowa fotka :tak::tak::tak:
Asia jestes jedyna osoba na swiecie, której pasuje granatowa czerń :-) Bo ja generalnie niecierpie lasek a takim kolorze włosów:-p

Zrobiłam kopytka, skwareczki, surowkę. Dupy nie czuje :blink:

dzieki za komplement :blink::blink:
stare to zdjecie, ciekawe jak by to wygladało, znaczy kolor, tych moich krotkich włosach????
aaaa i mysle sobie o fryzjerze, coraz intensywniej, zaraz poszukam jakiej fryzurki :sorry2::sorry2:

mmmmmmm kopytka, u nas dzisiaj zur :sorry2::sorry2:

Niania, hłe, hłe, kuchareczko Ty nasza, nie poznaję Cię :ninja2::wink:

U mnie dzisiaj na lunch był serwowany schabowy, surówka, zupa fasolowa i...pączek, czyli poszli w standardzik ;-)

Asia, myślę, że przy Twojej fryzurze bardzo ciemny kolor pasowałby idealnie. Wg mnie takie fryzury wyglądają najlepiej właśnie w bardzo ciemnym brązie albo bardzo jasnym blondzie :blink:

Asia, myślę, że przy Twojej fryzurze bardzo ciemny kolor pasowałby idealnie. Wg mnie takie fryzury wyglądają najlepiej właśnie w bardzo ciemnym brązie albo bardzo jasnym blondzie :blink:

ja własnie pierwszy raz zobaczyłam ta fryzurę właśnie u jakiejś babeczki z super mocnym blondem...........wyglądała szałowo.
a swoje chyba zrobie granatowa czernia.............:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

najp[ierw dokładnie umyłam, potem wytarłam do sucha, a potem wzięłam kawał waty, nasączylam oliwą i rozsmarowałam :-p Starałam się, żeby oliwy nie było "za grubo", ale jeśli sie chce uzyskać równą warstwę, to sie nie da za mało
w każdym razie w trakcie łapie się wyczucie :tak:

ale mnie leń dopadł i głowa coś boli....

kurcze wróciliśmy ze spaceru i tymi poszedł spać po 16 :szok: ciekawe o której się obudzi :baffled:

a co do kolorku włosów ja powróciłam do rudego (wcześniej robiłam jaśniejsze pasemka) no i co po farbowaniu miałam ok kolorek ale teraz blee no i też nie wiem czy farbować sobie dalej na jakieś kochane czerwienie (które lada moment robią się bylejakie) czy wrócić do brązu :baffled: zawsze miałam dylematy z tymi kolorami ale nie ja jedyna przecież ;-)

reklama
ale fajnie :-):-):-)
Ps. Jak Twój mąż wcześnie wraca z pracy :szok::szok::szok: (czy to tylko jakaś przerwa?)

Mój to tak koło 21-22 wraca :baffled:
Mój mąż ma zadaniowy czas pracy, więc są dni, że wraca o 18, a są takie jak dzisiaj (w rzadkości oczywiście), że wraca o 13 :-)

Jak narazie zjadłam 3 pączki i zaraz zjem jeszcze jednego :-)

Do góry