reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
cześć lasie:) mam ferie :) :pPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

zdrówka dla lipcowych dzieciaków:)

Lilka gratulacje - awansu i teściowej :-) ;-) trzymam kciuki :p

ja to mam chyba najgorzej... nic mi nie wolno wrzucać do kibelka (no dobra, raz zapchałam, bo wrzuciłam ryż :sorry2:, a on taki w jednym kawałku był :sorry2: moja wersja jest taka, że by się sam z powrotem rozdrobnił i poooooszedł :sorry2: wersja łosia (odpychającego klopa :cool2: )- że groziła nam śmierć niechybna i cudem tylko uszliśmy z życiem:sorry2::sorry2::-D:-D:-D ) no i nie wolno mi wrzucać do kibelka patyczków do uszu :szok: no to tak różnie :sorry2: jak mnie wkurzy to wrzucam:sorry2::-p:-p:-p

też obstawiałam czerwony golf :p

A ja dzisiaj zaplusowałam u teściowej :p Ostatnio jak byliśmy na cmentarzu na grobie babci M, to jak Miśko grzecznie jeździł po podmurówce sąsiedniego grobu autkami, to ja z nudów przetarłam litery. One takie już z lekka zazieleniałe od glonów czy mchu czy czego tam były i się mało co od płyty odróżniały. No to ja za chusteczke nawilżana , ciachu machu i ok. No i co się okazało? że teściowa tarła, szorowała, walczyła i.... nic:) na cmentarzu jest baaaardzo dużo drzew i te glony rosną na maxa. No i teściowa szoku doznała jak zobaczyła białe litery a jeszcze jak się dowiedziała, jakie to proste....:-p:-p:-p

Cześć Babeczki :-)
Alka, ale mnie twój mąż rozśmieszył z rana :-D:-D Fajnie, że masz juz ferie, u nas dopiero za dwa tygodnie :-(
Idę po kawę!!!

Czy ktoś wie, co się dzieje z Manią? Komórkę ma wyłączoną od jakiegoś czasu, chyba jej poszukam na naszej klasie :-)

Cześć Babeczki :-)
Alka, ale mnie twój mąż rozśmieszył z rana :-D:-D Fajnie, że masz juz ferie, u nas dopiero za dwa tygodnie :-(
Idę po kawę!!!

Czy ktoś wie, co się dzieje z Manią? Komórkę ma wyłączoną od jakiegoś czasu, chyba jej poszukam na naszej klasie :-)
Ja znowu bez kawy :-( bo mi nie wolno :-(
A o Mani tez ostatnio myśłalam, wysłałam smsa i nie dostałam odpowiedzi :no:
Może zapracowana albo znowu za oceanem? :confused:
Kurcze ja nawet nie wiem kiedy u nas sa w tym roku ferie :no:

Hi hi ciekawe jak tam Lilka i Teściowa? :-D

A ja mam nerwa bo wczoraj skończył mi sie antybiotyk a nadal kiepsko sie czuje, nie chce zarazic od nowa Weroniki bo ona juz prawie całkowicie zdrowa wiec wybieram sie do lekarza a raczej mam nadzieje sie wybrac o ile sie tam dodzwonie. Juz od 1,5 godziny maja zajęty telefon :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tak w ogóle to ja sie ostatnio nadaje cała do wymiany- boli mnie serce, gardło , jakies kości- kurcze a jeszcze tych 30 lat nie skończyłam :no: co to będzie :baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry