reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hihih Niani Bradzik chodzi po głowie :) Ale ja w ciąży też tylko o jednym, a jakie sny miałam :szok: Szkoda, że nie spisałam i nie sprzedaję scenariusza, zarabialabym pewnie więcej niż Ilona Łepkowska :-p

reklama
Przepraszam, czy ja straszę? :szok::szok::szok:

Gdzie się podziałyście?

hihihi była kumulacja i nima :)

Dorotko
ja tez postanowiłam sobie, ze będę ćwiczyć, po świętach pojawiły mi sie boczki i brzuch bardziej mi sterczy. Codziennie odhaczam ćwiczenia na mięśnie brzucha :cool2::cool2:
I tez jakoś lepiej sie czuje jak sie trochę zmęczę, wysiłek fizyczny wytwarza endorfiny, a ja ostatnio potrzebuje ich duuuuzoooo!!!!:sorry2::sorry2::sorry2:

za wysoki poziom progesteronu :-p:-p:-p

Niania ale masz odpały :-D:-D:-D:-p

A kto tego nie odczuwa widząc takie mięso :cool2::cool2::cool2::cool2:
Ech...az mi ciepło:-p

Niania jak uwielbiasz Brada to ogladalas moze Troje ?
tam fajnie jego posladki pokazali :cool2::cool2::cool2:

Mowa pewnie, ze ogladałam:-p:-p:-p Wytapetuje sobie jego posladkami całą sypialnię....
Wyobrażacie sobie jakie on musi wykonywać nimi rytmiczne ruchy....
Az strach myslec:-p:-p:-p:sorry2:

Hm... mi lekarz powiedział że mogę ćwiczyć co chcę i w ogóle mam się w niczym nie ograniczać. Ale slyszalam juz różne rzeczy o tym co po cc można, a co nie. Ja stopniowo ćwiczylam juz kilka dni po porodzie. Teraz rozszerzam ćwiczonka. No i sama czuję co mogę, a czego nie. A teraz mogę już wszystko :cool2:

Ech tez nasz kochany wyluzowany doktorek:-) Dzwonił dziś do mnie :-)

A ja przez ostatnie kilka dni nie ćwiczyłam - chora Daria i chora głowa :baffled: (nadal przymusowe spanie na boku) ale jak wydobrzeję to wracam do ćwiczeń - jakaś taka lżejsza się po nich czuję :-)

witam,
hihih

u nas też latają smieszne teksty, ale ja jakoś nie mam pamięci.. a chcialabym kilka zapamiętać i potem Mackowi poopowidać jaki był lebski chłopaczek :-)
zapisuj. zaloz zeszycik i probuj zapisywac. moze jakis procent uda ci sie zachowac od zapomnienia;-)

Klaudia, u Szymka to raczej trudno wylapac slowa ktore nie wymysli:-D on potrafi istnym slowotokiem nadawac ale zrozumienie go graniczy z cudem.
co do spania srednio miedzy 20-21 zasypia a wstaje roznie 6-8. dodatkowo jest drzemka od mniej wiecej 11-14.
musisz wziac poprawke ze on jest kilka miesiecy mlodszy od Maciusia:-)

a co do wymyslania słów ostanio na zapytany co jest namalowane na ścianie (pszczółki) odpowiedział jejątka (zwierzątka) ... no to dopytuję jak się nazywają PASIAKI :-p:cool: ale tu ja się śmiałam a nie on ....
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czesc Laski:-)

Próbuje być na bieżaco :-p:baffled:
i to ci sie chwali:cool2:
jak sie czujecie? budowa postepuje?:-)

"Czesc dziewczyny, jestem Kuba, jesteście
sine (śliczne) i fajoskie" :sorry2::sorry2::sorry2::-):-):-)
:-D:-D:-D:-D wlasnie oplulam okno ze smiechu:-D:-D:-D

no to dokonczylam sprzatanko
chatka lsni :cool2: capucinko zrobione i teraz relaxik :cool2:

tesciowa juz jedna h siedzi w samolocie...zostala jej jeszcze jedna,a mi jakies 3 h zanim zawita w mych progach :-p:-p

Niania podejrzewam ze jakbys sobie wytapetowala sypialnie z posladkami Brada to stalabys sie nimfomanką :-D
gorzej co by sie z mezem stalo :-p:-p:-D:-D:-D

Drugi rząd czerwony golf??:sorry2:
Elfik jest dobra w te klocki;-):tak: tak samo obstawialam:-)

czesc mamuski

widzicie trzeci suwaczek:confused::sorry2: no to z tej okazji mam dzis nerwa :sorry2: niby luzik bo tesciowa spoko,ale nigdy z nia nie mieszkalam i denerwuje sie jak to bedzie :sorry2:
a bedzie az 3 tygodnie...
no wiesz Lilka, moja kolezanka jak pojechala do tesciowej na 3 tyg to sie skonczylo rodzinna awantura, karetka pogotowia, jej grozbami ze wyjezdza i wiecej jej noga w domu tesciowej nie postanie itd:tak::tak::-D ale ty sie nie masz co martwic. bo to trzeba miec temperament mojej kolezanki i wloska tesciowa:-p:-D dobrze bedzie:tak::tak::tak:

Dziewczyny kto spiewa i jaki jest tytuł takie kawałka z reklamy Ery (chyba) co koles idzie do szkoły tańca a potem robi niespodzianke swojej starej, ze niby tak super umie tańczyć?:baffled::-p
ja mam szpiegow tylko w orange;-):-p

Powiem Wam w sekrecie ze robię coś znacznie gorszego:zawstydzona/y: Powiem szeptem bo obiecałam łosiowi, ze wiecej tego nie zrobię (choć robie:zawstydzona/y::blink:) mianowicie : wrzucam codziennie wkładki higieniczne do sedesu:-p:sorry2:
oj nie ladnie, nie ladnie. ja teraz nawet tamponow nie wrzucam mimo ze napisali na opakowaniu ze mozna:baffled:

He he kochana ja Ci tylko powiem kiedy przestaniesz :tak::tak::tak: jak Ci zawartośc kibla wypłynie razu pewnego na łazienke :tak: i ten zapach mmmmmm :tak:i to sprzatanie mmmmmmm sama rozkosz :dry:
oj tak! raz tego doswiadczylam, tyle ze u nas piwnice zalalo.:dry: jedna z "zalet" mieszkania w domku jednorodzinnym:baffled::cool:
Jak utracę popęd po porodzie juz wiem jak bede się leczyć :-p:-p:-p

Wystarczy jeno spojrzenie :cool2:...ech...

I love you brad:wink: Kiss me :-p:-p:-p
my mamy problem z bradem:-( otoz widze ze on przystojny ale jakos mnie nie kreci:zawstydzona/y::-( jakos nie lubie blondynow:-p za to w oliverze zakochalam sie od pierwszego wejrzenia:tak::-p:tak::-p:tak::-p:cool2:
Oliver Hudson Photos)
i dla niego bym pospiewala chetnie kiss me, kiss me:-p:-p:-p

Ćwiczę :tak: Bez tego klapa. Ja z wielu rzeczy mogę zrezygnowac przy macierzyństwie, ale poćwiczyć muszę. Wtedy nawet jeśli skóra na brzuchu nadal zostaje zwiśnięta, to mam przynajmniej poczucie dobrze spełnionego obowiązku ;-):tak::-)
Gazelka juz wspominalam ze podziwam od dawna twoje zdyscyplinowanie:tak::-)

Mowa pewnie, ze ogladałam:-p:-p:-p Wytapetuje sobie jego posladkami całą sypialnię....
Wyobrażacie sobie jakie on musi wykonywać nimi rytmiczne ruchy....
Az strach myslec:-p:-p:-p:sorry2:
jak ja dobrze pamietam to tam ten tego byl taki moment jak brad, no nagi i tego na lozku z jakas laska i te rytmiczne ruchy tez byly:-p:cool2::-p:cool2::-p:cool2:
czyzby kolezanka niedokladnie ogladala?:-p

reklama
ale czytałyście na opakowaniu, że nie można? :sorry2: (u mnie jest taki przekreślony kibelek narysowany :sorry2:). No chyba, że te, które stosujecie to można... W sumie to moja przyjaciółka używa takich jak ja i wrzuca do kibelka mimo zakazu na opakowaniu i jak do tej pory nic się nie wydarzyło no ale ja wolę nie ryzykować no bo po co mi potem przepychanie kibla :happy2:
Ja używam Bambino i na nich nie ma żadnego przekreślonego kibelka :)
Od czerwca wrzucamy chusteczki do kibelka i jeszcze się nie zatkał, to chyba jest ok.
Dziewczyny kto spiewa i jaki jest tytuł takie kawałka z reklamy Ery (chyba) co koles idzie do szkoły tańca a potem robi niespodzianke swojej starej, ze niby tak super umie tańczyć?:baffled::-p
Super jest ta piosenka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

??? Nie czytałam. Ale jakoś mnie nie to nie rusza. W końcu to kawałek chusteczki....

Mam pytanie - ile czasu po ćwiczeniach można karmić? Tak, żeby zakwasy nie poszły z pokarmem do dzidzi :confused: Może Klaudia coś wie? Ale Klaudii chyba nie ma GG albo mam stary numer. Pomocy, bo nie wiem kiedy teraz Jagodzianka może dostać jeść :szok:
Po ćwiczeniu należy przynajmniej godzinę odczekam z karmieniem. Kwas mlekowy może powodować bóle brzucha u dziecka. Podobno nawet smak mleka się zmienia.

Do góry