reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hehe chłopa o noszenie wkładek to raczej nikt nie bedzie podejrzewał :-p:-p:-p a te wkladki wtedy na bank wypłyną :tak::-p:-p:-p

hehehhe
widzę to oczyma wyobraźni :cool2::cool2::cool2::cool2:

u nas notorycznie wpada do wuceciku kosta toaletowa razem z sitkiem......
narazie nikt sie nie skarzył, ale ostatnio wywaliło rure w piwnicy w bloku :-p:-p:-p
usprawiedliwiam sie ze ostatnio nic mi nie wpadło...........znaczy kostka :baffled::baffled:

reklama
O kurna...:-p:-p:-p

images

He he kochana ja Ci tylko powiem kiedy przestaniesz :tak::tak::tak: jak Ci zawartośc kibla wypłynie razu pewnego na łazienke :tak: i ten zapach mmmmmm :tak:i to sprzatanie mmmmmmm sama rozkosz :dry:

hihiihi terapia szokowa dziala cuda :-D:-D:-D:-D:-D

Jak utracę popęd po porodzie juz wiem jak bede się leczyć :-p:-p:-p

Wystarczy jeno spojrzenie :cool2:...ech...

I love you brad:wink: Kiss me :-p:-p:-p

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D cala Niania :-D:-D:-D

Uuuu Lila to wspołczuje tesciowej:baffled: Ja bym sobie kupiła duuuuuużżżżżżżżżżżo melisy i wódki i fajek :-p

mam nadzieje ze melisa sie nie przyda :dry:
zamiast wodki mam Martini i piwa jablkowe :-p
fajek nie pale ale nerwy zajadam slodyczami :-p
to jak tesciowa mnie bedzie dobijac to po jej wyjezdzie na bank bede miala dodatkowe kg na wadze :dry::-p:cool2:

Lilka nie martw sie teściowa, skoro nie taka straszna to dasz rade te 3 tygodnie jakos wytrzymac. Trzymam kciuki :tak:
Gratuluje Ci awansu babyboomowego :tak:;-)

a dziekuje kolezankom :cool2:
taki to awans ze na najbardziej porzadny watek mnie przydzielili....lipcowy 2005 :-p:-p:-p:-p:-p
co sie rowna zero roboty hahaaa :-D:cool2:

Niania jak uwielbiasz Brada to ogladalas moze Troje ?
tam fajnie jego posladki pokazali :cool2::cool2::cool2:

ok spadam dokonczyc sprzatac bo tesciowa mi napisala wlasnie ze jest juz po odprawie :baffled:
az mi zoladek sie kurczy z nerwow :baffled:

Gazelku ja nie wiem :blink:

Jeju masz czas ćwiczyc? Czy to oznacza, ze juz jest nieźle???:sorry2::sorry2::sorry2::cool2:

Ćwiczę :tak: Bez tego klapa. Ja z wielu rzeczy mogę zrezygnowac przy macierzyństwie, ale poćwiczyć muszę. Wtedy nawet jeśli skóra na brzuchu nadal zostaje zwiśnięta, to mam przynajmniej poczucie dobrze spełnionego obowiązku ;-):tak::-)

reklama
Hej laski:-)

Kurde a ja mam od lekarki jeszcze zakaz ćwiczenia, zwłaszcza brzucha:-(

Hm... mi lekarz powiedział że mogę ćwiczyć co chcę i w ogóle mam się w niczym nie ograniczać. Ale slyszalam juz różne rzeczy o tym co po cc można, a co nie. Ja stopniowo ćwiczylam juz kilka dni po porodzie. Teraz rozszerzam ćwiczonka. No i sama czuję co mogę, a czego nie. A teraz mogę już wszystko :cool2:

Do góry