reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a oto praca domowa mojego dziecka stroik wykonany z naturalnych elementów,za wyjątkiem kokardek i paru dodatków filcowych
img2923st1.jpg

Antija,by mi nie zaliczyła testu na piekarnik,ale teraz kupiłam silnie żrący środek i jutro wezmę sie za niego za stringami na twarzy:-p:-p:-p:happy2:
img2926cg1.jpg

tak pięknie pachniało w domku,niestety ze szkoły juz stroik nie wrócił,wylądował w pokoju nauczycielskim:-p:sorry2:
uwielbiam takie pierdoły robić:tak:;-):-)
tak oto wykorzystaliśmy wysuszone pomarańcze....teraz wysuszymy sobie jeszcze raz i zrobimy drugi stroik:sorry2::-p:tak::-)

Cudo!!! Podziwiam :tak:

Ja kupowałam ostatnio bardzo fajny fotelik, polecony przez jedna z dziewczyn od nas. Tylko chorobcia nie pamietam jak się nazywal:confused::blink: Moge ewentualnie sprawdzic w domu.

A tak swoja drogą to moge Ci go odsprzedać bo go w sumie nie uzywam:baffled: Zostalismy przy starym, a tamten uzylismy chyba z raz:tak:

O mam to taki
FOT CONECO COMET LUX 9-36kg wys.0zł+10xGRATIS !!! (279969727) - Aukcje internetowe Allegro

Dzięki za odpowiedź :-):-):-)

A czemu go nie używacie? Stary jest w czymś lepszy? Poważnie zamierzasz go sprzedawać? Za ile? :sorry2: I jaki macie kolor?

my patrzyliśmy m.in. na takie:

283741522

CHICCO FOTELIK KEY 2-3, 15-36 KG,NOWY KOLOR 2008 (283741522) - Aukcje internetowe Allegro

ale on chyba za duży jest??? Gdzies przeczytałam, że tak mniej więcej od 4 lat, bo inaczej dziecku leci głowa do przodu jak uśnie ale przecież on jest pochylany to niby dlaczego???

cena spora - 365 zł

283934294

FOTELIK GRACO RALLYSPORT LOGICO L GWAR.24 CENA VIP (283934294) - Aukcje internetowe Allegro

jakiś taki za mało zabudowany po bokach, nie???

cena: 249 zł

JUMBO%20SPORTY%2007.jpg

FOTELIK 9-36BABY DREAMS JUMBO SPORTY,WYS.KURIER WA (285197687) - Aukcje internetowe Allegro

cena: 219 zł

saturn_mix_modele.jpg

ten się niestety nie pochyla i jest jakiś taki podejrzanie tani.........

Jakieś opinie????????????????

Teraz jak sobie tak na nie patrzę to chyba ten Baby dreams.........??? Ten Niani też fajny......

Cześć :-)
jesteśmy, żyjemy, dobrze sie mamy :tak:
wczoraj zajrzalam tutaj póznym wieczorem , poczytalam troszke ale jak chciałam odpisac to przestala mi działac klawiatura :szok: więc poszłam spac

Iwon gratuluje gadulstwa Kornelkowego ( a raczej wspólczuje jak juz sie mały na dobre rozkręci) Ja szczerze powiedziawszy marze o jednym takim dniu kiedy to moje dziecko nie będzie mówic nic :baffled::tak::tak:
Weronika mówi juz wszystko pełnymi ciągnącymi sie kilometrami zdaniami , jedynie nie potrafi wymówic jeszcze "r" i zastępuje ta literke "ł"
Po za tym mówi juz wszystko i ciągle, nawet przez sen
Najlepszy tekst jak do tej pory to - mamusiu nie śpiewaj, nie mas talentu :szok::szok::szok::shocked2::baffled:
i drugi: jedziemy sobie autobusem a weronika przyglada sie kobiecie stojącej obok i nagle mówi- ta pani ma bzydką capke, po prostu paskudnom :szok::szok::szok:

Nenius my tez jesteśmy na etapie rozgladania sie za większym fotelikiem- tzn kupimy jak G przyjedzie i my na 100% zdecydujemy sie na ten, ktory ma Niania- jest solidny, fajnie wyglada i chyba jest wygodny- kilka moich kolezanek go ma i sa bardzo zadowolone wiec i ja sie na niego zdecyduje
Z tych ktore wklejałas widziałam jeszcze ten chicco key u koleżanki ale nie wiem czy jest z niego zadwowolona- moge zapytac, natomast ten zoot podobno twardy i dosyc szeroki i dziecko sie w nim lekko obija jak jest w ubrankach letnich

Weronika mówi juz wszystko pełnymi ciągnącymi sie kilometrami zdaniami , jedynie nie potrafi wymówic jeszcze "r" i zastępuje ta literke "ł"
Po za tym mówi juz wszystko i ciągle, nawet przez sen
Najlepszy tekst jak do tej pory to - mamusiu nie śpiewaj, nie mas talentu :szok::szok::szok::shocked2::baffled:
i drugi: jedziemy sobie autobusem a weronika przyglada sie kobiecie stojącej obok i nagle mówi- ta pani ma bzydką capke, po prostu paskudnom :szok::szok::szok:

:-):-):-):-):-)

a Daria za to tak skwitowała dziadka: "dziadku jaki Ty mas duzy brzuch!!!" :-D (co prawda to prawda :-))

a jakiś czas temu jak szykowałam rzeczy do prania to mi powiedziała: "Tatuś wyplasuje, Sławuś, ziebyś się nie opaziła. Nie moźna rusiać golącego zielazka!!!" :-):-):-)

Nenius my tez jesteśmy na etapie rozgladania sie za większym fotelikiem- tzn kupimy jak G przyjedzie i my na 100% zdecydujemy sie na ten, ktory ma Niania- jest solidny, fajnie wyglada i chyba jest wygodny- kilka moich kolezanek go ma i sa bardzo zadowolone wiec i ja sie na niego zdecyduje
Z tych ktore wklejałas widziałam jeszcze ten chicco key u koleżanki ale nie wiem czy jest z niego zadwowolona- moge zapytac, natomast ten zoot podobno twardy i dosyc szeroki i dziecko sie w nim lekko obija jak jest w ubrankach letnich

dzięki za wieści :-), to mi daje do myślenia :tak:
Może rzeczywiście trzeba pomysleć o takim jak ma Niania, chociaż mówiąc szczerze ja tej firmy nie znam :zawstydzona/y:.

Ja miałam z Coneco pierwszy fotelik dla Weroniki- to nosidełko a teraz mam z tej firmy spacerówke i jestem zadowolona wiec szczerze polecam :tak::tak::tak:
Spacerówke mamy od marca zeszłego roku i uzywam jej cały czas bez żadnych awarii :tak::tak::tak:

witam

Nenius my dostalismy ten BABY DESIGN co wkleilas i jak dla mnie to jakies badziewie :baffled:
lezy narazie bo my uzywamy nadal tego do 18kg,ale raczej w Pl mam zamiar kupic cos lepszego,jak wg mnie bardziej bezpiecznego :dry:
nie przekonuje mnie ten fotelik nic a nic :no:

Hanti stroik piekny a pomarancze wygladaja super!!:-):tak: neid ziwne ze nauczyciele go sobie zatrzymali w pokoju ;-)

reklama
witam

Nenius my dostalismy ten BABY DESIGN co wkleilas i jak dla mnie to jakies badziewie :baffled:
lezy narazie bo my uzywamy nadal tego do 18kg,ale raczej w Pl mam zamiar kupic cos lepszego,jak wg mnie bardziej bezpiecznego :dry:
nie przekonuje mnie ten fotelik nic a nic :no:

hmm, ale ten co wklejałam to jest Baby Dreams a nie Design............To to samo??? :confused:

Do góry