Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków
Oli ma katar już 3 dzień mam, oby na tym się skończyło
Oli ma katar już 3 dzień mam, oby na tym się skończyło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a oto praca domowa mojego dziecka stroik wykonany z naturalnych elementów,za wyjątkiem kokardek i paru dodatków filcowych
![]()
Antija,by mi nie zaliczyła testu na piekarnik,ale teraz kupiłam silnie żrący środek i jutro wezmę sie za niego za stringami na twarzy
![]()
tak pięknie pachniało w domku,niestety ze szkoły juz stroik nie wrócił,wylądował w pokoju nauczycielskim
uwielbiam takie pierdoły robić;-):-)
tak oto wykorzystaliśmy wysuszone pomarańcze....teraz wysuszymy sobie jeszcze raz i zrobimy drugi stroik:-)
Ja kupowałam ostatnio bardzo fajny fotelik, polecony przez jedna z dziewczyn od nas. Tylko chorobcia nie pamietam jak się nazywalMoge ewentualnie sprawdzic w domu.
A tak swoja drogą to moge Ci go odsprzedać bo go w sumie nie uzywamZostalismy przy starym, a tamten uzylismy chyba z raz
![]()
O mam to taki
FOT CONECO COMET LUX 9-36kg wys.0zł+10xGRATIS !!! (279969727) - Aukcje internetowe Allegro
Weronika mówi juz wszystko pełnymi ciągnącymi sie kilometrami zdaniami , jedynie nie potrafi wymówic jeszcze "r" i zastępuje ta literke "ł"
Po za tym mówi juz wszystko i ciągle, nawet przez sen
Najlepszy tekst jak do tej pory to - mamusiu nie śpiewaj, nie mas talentu
i drugi: jedziemy sobie autobusem a weronika przyglada sie kobiecie stojącej obok i nagle mówi- ta pani ma bzydką capke, po prostu paskudnom![]()
Nenius my tez jesteśmy na etapie rozgladania sie za większym fotelikiem- tzn kupimy jak G przyjedzie i my na 100% zdecydujemy sie na ten, ktory ma Niania- jest solidny, fajnie wyglada i chyba jest wygodny- kilka moich kolezanek go ma i sa bardzo zadowolone wiec i ja sie na niego zdecyduje
Z tych ktore wklejałas widziałam jeszcze ten chicco key u koleżanki ale nie wiem czy jest z niego zadwowolona- moge zapytac, natomast ten zoot podobno twardy i dosyc szeroki i dziecko sie w nim lekko obija jak jest w ubrankach letnich
witam
Nenius my dostalismy ten BABY DESIGN co wkleilas i jak dla mnie to jakies badziewie
lezy narazie bo my uzywamy nadal tego do 18kg,ale raczej w Pl mam zamiar kupic cos lepszego,jak wg mnie bardziej bezpiecznego![]()
nie przekonuje mnie ten fotelik nic a nic![]()