reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
No to tyle. Mam godzinę przerwy, to idę sprzątać. Co tu tak będę sama do siebie gadać...
Jak sama do siebie ? :szok::szok::szok: A ja? :szok::szok::szok: Joasia? :szok:

Asiu przykro mi z powodu taty ale zobaczysz sama bedzie dobrze :tak:
Moja teściowa ma bajpasy juz dwa lata i żebys wiedziała co ona wyprawia na tej swojej pseudo budowie :shocked2::shocked2::shocked2:
Trzeba sie oszczędzać to jasne ale można z tym zyc , zreszta sama wiesz :tak:
Caluski :elvis::elvis::elvis:

baby ja wiem, ze ten zabieg bedzie plusem dla Niego, ale cała rehabilitacja, nie wiem co bedzie z ojca praca......ale dam rade, bo jak zwykle nie ma innego wyjscia.
jestescie kochane :elvis::elvis::elvis:

elf Ty to chyba masz jakies tajemne moce, zgadnij w czym poszłam na Andrzejki...........i dlaczego mam dziurę w spódnicy.....pożałowałaś hihihihih

dla wszystkich chorowitkow buziaki!!!!!

Moja teściowa ma bajpasy juz dwa lata i żebys wiedziała co ona wyprawia na tej swojej pseudo budowie :shocked2::shocked2::shocked2:
Trzeba sie oszczędzać to jasne ale można z tym zyc , zreszta sama wiesz :tak:
Caluski :elvis::elvis::elvis:
Do mnie kiedyś na ćwiczenia przyszła kobieta z "bajpasami" (na własną odpowiedzialność - za Chiny się nie dała przekonać, że dla niej lepsze są spacery w parku niż aerobik :baffled:). Rany, jak ja się stresowałam, żeby jej się coś nie stało, bo zajęcia mamy raczej intensywne. A ona śmigała i twierdziła, że się świetnie czuje :-) Tak, że Asia, Tato was jeszcze pewnie zaskoczy po operacji nie raz.:tak:

elf Ty to chyba masz jakies tajemne moce, zgadnij w czym poszłam na Andrzejki...........i dlaczego mam dziurę w spódnicy.....pożałowałaś hihihihih
Taaa czarownica elfica :-p:-p:-p

Moje dziecko jest niegrzeczne, strasznie okropnie niegrzecznie
Nie słucha mnie wcale , ciągle robi mi na złośc, zaczęła bić :szok: wszystko i wszystkich ktorzy sie znajduja w zasięgu jej ręki i teraz uwaga najgorsze- pluć!! :szok::szok::szok:
Załamka normalnie, nic nie działa, stawiane do kąta, nawet straszenie klapsem.
Trwa to juz od jakiegos czasu i przybiera na sile.
Wczoraj w kościele taka akcje mi odstawiła ,ze w połowie Mszy musiałam sie ewakuować :-(

U nas śniegu już nie ma, jest za to 10 stopni na plusie i deszcz.

Aaaa, Maciek zaczął wymawiać "R". Narazie mu wychodzi takie f(h)ancuskie, ale już coraz częściej przypomina to "R", więc jest "kopahra" a nie "kopaja" :-)

No i jestem zła, że "Gleba" wygrał "You can dance." :wściekła/y:Ja stawiałam na Roofiego :-)

.
U nas jest 8 stopni, pada deszcz i wieje paskudne wietrzysko

Weronika tez juz probuje to "r" wymawiać ale tylko jak sie stara to potrafi powiedziec natomiast jak sie spieszy to nadal zamienia na "j"

u Nas r juz nawet wychodzi.......a najbardziej lubie jak Kuba mowi cz albo sz :-):-)

elf Kuba ma chyba ten sam czas, nie pluje ale strasznie krzyczy i piszczy, pozniej ma przez 2 dni straszna chrype. Tez nic na niego nie działa, jak stosowałam staniew w kacie to cały czas krzyczy : Mamusiu przepraszam, kocham Cie nad zycie..........a R patrzy wtedy na mnie jak na dziwaczke :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

moze trzeba przeczekac i jakos powoli to sie zniweluje.........

Wczoraj w kościele taka akcje mi odstawiła ,ze w połowie Mszy musiałam sie ewakuować :-(

My już dawno przestaliśmy chodzic z Maćkiem do kościoła. Teraz chodzimy na dwie tury. On w kościele musi wszystko skomentować, zagaduje ludzi. W efekcie nic z tej mszy nie wiem.

reklama
Taaa czarownica elfica :-p:-p:-p

Moje dziecko jest niegrzeczne, strasznie okropnie niegrzecznie
Nie słucha mnie wcale , ciągle robi mi na złośc, zaczęła bić :szok: wszystko i wszystkich ktorzy sie znajduja w zasięgu jej ręki i teraz uwaga najgorsze- pluć!! :szok::szok::szok:

Elfik moja Otylcia robi mi takie same numery,tylko zamiast plucia...Gryzie,a osatnią ewakuację zaliczyłam tydzień temu z rozwrzeszczanym na wpół wiszącym poza wózkiem dzieckiem,jak byłam w realu...........oczywiście całe stado bab chciało mnie nauczyć,co mam robić z dzieckiem.........a najgorsze było to,że do fotelika w aucie nie mogłam jej zapiąć:baffled:ale juz wraca tatuś i bedzie nas dwoje do tej uparciuchy,więc bedę mogła liczyć na małe wytchnienie..........w sumie ta myśl trzyma mnie jeszcze przy zdrowych zmysłach:sorry2:

Do góry