reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

co do Mikołaja to dzieciaki dostaną pod poduszkę, a raczej obok łóżeczka
Chciałam się Was spytać czy dajecie prezenty tylko na Mikołaja, czy na gwiazdkę też?

reklama
a z nowych rzeczy Oli super już śpi u siebie w pokoju w dużym łóżku, poszło gładko
jest już odpampersowany prawie całkowicie, zakładam tylko na noc

Iwonka najlepiej juz dzis zadzwon i sie zarejestruj np, na za tydzien!!!!
ja tez bede Cie o to molestowac!!!!!!

No dzisiaj nie mogę, bo własnie czekam na @, ale jak tylko będzie po- dzwonię, nie ma głupich. Już nawet M. mnie upomina :confused:

Ja miałam jazdę z Oliwierem poparzył się kominkiem:-(
Strasznie płakał, ale już wszystko się ładnie goi, strupki schodzą raczej nie powinno być blizny, 1000 razy przechodził koło kominka i wiedział że jest gorący a tu taki wypadek:szok:

Bidulek :-:)-:)-( Całuję :elvis:

Gazelko mówiłam, że rośnie mała Dorotka :happy2:

Strasznie płakał, ale już wszystko się ładnie goi, strupki schodzą raczej nie powinno być blizny, 1000 razy przechodził koło kominka i wiedział że jest gorący a tu taki wypadek:szok:
Bidulek całuski w strupki:elvis::elvis::elvis:

co do Mikołaja to dzieciaki dostaną pod poduszkę, a raczej obok łóżeczka
Chciałam się Was spytać czy dajecie prezenty tylko na Mikołaja, czy na gwiazdkę też?

Wiki na gwiazdkę też :tak:

Gazelko mówiłam, że rośnie mała Dorotka :happy2:

:-):-):-)

też myślę, że to wykapana mamusia ;-)

2007_11_27_2.jpg

2007_11_27_4.jpg

Gazelko widać,ze to rodzeństwo,bo mają taką samą bródkę.........ale się i różnią........przede wszystkim włoski i oczka,Jagódka będzie miała Twój kolor oczek(od razu widać,że ma na zdjęciu ciemny niebieski),a Maciejka ma niebieskie:tak::tak::tak:

pewnie po prostu rodzice zapomnieli wyjąć z szafy :-D:-D:-D
watpie. mial byc zart ale chyba za glupia na to bylam:eek:
Olivia napisz kim jest ten Szymek do ciebie bo juz nie raz chcialam zapytac :-) bo czesto o nim piszesz :happy2:
juz pisalam kiedys ze szymek to synek mojej starszej siostry. pierwszy "maly" w rodzinie-wiecie co to znaczy;-) do tego moj chrzesniak(drugim jest Niccolo-synek kolezanki). na poczatku stycznia skonczy dwa lata. bylam przy porodzie, a teraz bardzo czesto mam go pod opieka. jak zajrzysz do galerii nowych lipcowek to znajdziesz kilka jego zdjec.:-)
to jeszcze sie pochwale ze od dzis jestem Ada:confused2::blink::cool2: moja mama jakis czas juz probuje go nauczyc ciocia Aga. bezskutecznie. a dzis sam zaczal za mna latac i wolac "Ada, Aaaada!" no niech mu bedzie. lepiej niz "tata". swego czasu kazdy znajomy dorosly byl "tata":eek::-D

U gina bywam regularnie, mnie proszę odhaczyć ;-)
ja tez. cytologia raz na rok jest robiona:tak:

o rany, bidulek:-(

:-):-):-)

też myślę, że to wykapana mamusia ;-)
Macius i Jagodka maja identyczne brodki i noski! ale oczka rzeczywiscie sie roznia. oj bedzie laseczka z Jagodki bedzie. i brazowe oczka!:cool2::cool2:

ide polozyc spac delikwenta:cool2:

reklama
Witam babeczki - Bardzo dziekuje za wszystkie zyczenia - to naprawde niezmiernie mile jak sie zapomina ze Wy pamietacie i wpada sie na zyczenia dla siebie. Dziekuje Wam kobietki:elvis:

Ja z ogromiastym spoznieniem zycze wszystkiego naj dla Iwon (wspanialych koncertow, pysznych obiadkow z Thermomixa;-), kasy do wykonczenia mieszkanka) i Kredzi (udanego biznesu, spokoju i cierpliwosci).

Do góry