reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
No to witam się i ja poweekendowo:-)
Zaległe życzenia dla wszystkich solenizantek i jubilatek: Iwon, Kredzia, Kasie - buziaki
No znając cię Nienius i twój fart do robienia zakupów, to pewnie to wszystko kupiliście za 20 zł :-):-)
Zaległe życzenia dla wszystkich solenizantek i jubilatek: Iwon, Kredzia, Kasie - buziaki
No to gratulacje!!!!!!!! Asia, i trzymam kciuki za prawko :-)opijamy nowe autko, teraz to juz tylko robienie prawa jazdy i wiooooo
Hej. My po zakupach :-). W portfelach pustki . Chcecie wiedzieć co kupiliśmy?
No to tak (ciekawe czy o czymś nie zapomnę )
Sławek:
koszula + krawat na Sylwestra :-)
4 swetry
2 pary spodni
pantofle na Sylwestra :-)
czapka z daszkiem
czapko-kapelusz (w takim sportowym charakterze)
3 pary majtek
Ja
sukienka na Sylwestra :-):-):-)
pantofle na Sylwestra :-)
kozaki
korale - sztuk 4 (w tym 2 w komplecie z kolczykami, 1 z przeznaczeniem na Sylwestra)
opaska
czapka+szalik
Daria
czapka na zimę
spinka do włosów
No znając cię Nienius i twój fart do robienia zakupów, to pewnie to wszystko kupiliście za 20 zł :-):-)
Leje
nenius
Przyjaciółki 2008
Niestety nie tym razem ;-). Tym razem wszystko nowe, więc i ceny jak za nowe...
hanti
Lipcowe Mamy '05
U nas przed chwilą padał grad, potem była zamieć śnieżna, zrobiło się ciemno jak w nocy, napadało tak, ze było wszędzie biało, a teraz wyszło słoneczko, jest wiosna i cały ten śnieg stopniał. Fuck, co za popieprzona pogoda.
Klaudia tak samo jest u nas,tylko gradu nie było
hanti
Lipcowe Mamy '05
kobitki,czy któreś lipcowe dziecię ma może tą zabawkę?
zastanawia mnie,czy fajna ta zabawka..........oglądałam ją w sklepie,ale niestety nie były włożone baterie,więc nie sprawdziłam,o co w nim komon.........ponoć gada po polsku
zastanawia mnie,czy fajna ta zabawka..........oglądałam ją w sklepie,ale niestety nie były włożone baterie,więc nie sprawdziłam,o co w nim komon.........ponoć gada po polsku
reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
kobitki,czy któreś lipcowe dziecię ma może tą zabawkę?
nie mamy