reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Nianiu uważaj na siebie kochana,DUŻO ZDRÓWKA:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

powiedz szefowi,że kobiecie w ciąży się nie odmawia,bo mogą go myszki odwiedzić:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

No to witam się i ja poweekendowo:-)
Zaległe życzenia dla wszystkich solenizantek i jubilatek: Iwon, Kredzia, Kasie - buziaki :elvis:
opijamy nowe autko, teraz to juz tylko robienie prawa jazdy i wiooooo:sorry2::sorry2::sorry2:
No to gratulacje!!!!!!!! Asia, i trzymam kciuki za prawko :tak::-)

Hej. My po zakupach :-). W portfelach pustki :-p. Chcecie wiedzieć co kupiliśmy?

No to tak (ciekawe czy o czymś nie zapomnę :sorry2:)

Sławek:

koszula + krawat na Sylwestra :-)
4 swetry
2 pary spodni
pantofle na Sylwestra :-)
czapka z daszkiem
czapko-kapelusz (w takim sportowym charakterze)
3 pary majtek :-p

Ja
sukienka na Sylwestra :-):-):-)
pantofle na Sylwestra :-)
kozaki
korale - sztuk 4 (w tym 2 w komplecie z kolczykami, 1 z przeznaczeniem na Sylwestra)
opaska
czapka+szalik

Daria
czapka na zimę
spinka do włosów

No znając cię Nienius i twój fart do robienia zakupów, to pewnie to wszystko kupiliście za 20 zł :-):-)

U nas przed chwilą padał grad, potem była zamieć śnieżna, zrobiło się ciemno jak w nocy, napadało tak, ze było wszędzie biało, a teraz wyszło słoneczko, jest wiosna i cały ten śnieg stopniał. Fuck, co za popieprzona pogoda.:wściekła/y:

U nas przed chwilą padał grad, potem była zamieć śnieżna, zrobiło się ciemno jak w nocy, napadało tak, ze było wszędzie biało, a teraz wyszło słoneczko, jest wiosna i cały ten śnieg stopniał. Fuck, co za popieprzona pogoda.:wściekła/y:

Klaudia tak samo jest u nas,tylko gradu nie było:baffled:

kobitki,czy któreś lipcowe dziecię ma może tą zabawkę?
odkurzaczpo4.jpg

zastanawia mnie,czy fajna ta zabawka..........oglądałam ją w sklepie,ale niestety nie były włożone baterie,więc nie sprawdziłam,o co w nim komon.........ponoć gada po polsku:confused::sorry2::tak:

reklama
Do góry