reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joasiu jak zwykle potrafisz wynaleźć coś fajnego :tak: No i cóż za talia :-) I te ciemne włosy, super :-)

Dziękuje kochane moje za wszytskie miłe słowa.

Potrzebuje rady :sorry2: Pomyślicie, ze jestem walnięta, ale.....w jakim kolorze włosów jest mi najlepiej ? Znów zrobiłam to co zawsze. Zafarbowałam na jasno i juz załuje. Znów chce ciemne chyba,,,,ale sie boje :nerd: Mam załamkę, Ratujcie!!

I jezscze jedn pytanie ? Czy któras z Was jest zadowolona ze swoich włosów ?? Jesli nie to czego w nich nie lubicie ?:confused::blink:

reklama
Dzieweczki kochane te co robia włosy kolorem nie-blond
napiszcie czym farbujecie włosy ?Jaką farbą i jakim kolorem ?:sorry2::sorry2::sorry2:

polecam farby firmy Joanna
ja farbuje czarnym bzem :)

Joasiu jak zwykle potrafisz wynaleźć coś fajnego :tak: No i cóż za talia :-) I te ciemne włosy, super :-)

Czy któras z Was jest zadowolona ze swoich włosów ??

dzieki

i nic nowego nie napisze, ze lubie teraz jeszcze bardziej swoje włosy......

aniu a moze jakas czekoladka z refleksami, co???

a ja wczoraj spedziłam 2 h maraton posklepowy, z łosiem i z Kuba, nie mosze mowic jakie to było trudne :cool2::dry::dry::-p:-p
Zakupiłam piękną spodnice i bluzeczke, oczywiscie w kolorze czarnym
mam nadzieje, ze ubranie sie sprawdzi na Gali Tanecznej :)

gazelka jak dzisiaj samopoczucie???

Joasia, ale Ci fajnie z zakupami. A na zdjęciach wyglądasz mega-bosko. Że też R Cię puści na tą imprezę, hihih

A ja dziś.. nic nie napiszę o swoim samopoczuciu, bo nie chcę żeby się odmieniło w następne noce. W każdym razie po raz pierwszy coś drgnęło. JUPI :-) Mam nadzieję, że to nie był przypadek, tylko leki coś zadziałały :tak:

Dziękuje kochane moje za wszytskie miłe słowa.

Potrzebuje rady :sorry2: Pomyślicie, ze jestem walnięta, ale.....w jakim kolorze włosów jest mi najlepiej ? Znów zrobiłam to co zawsze. Zafarbowałam na jasno i juz załuje. Znów chce ciemne chyba,,,,ale sie boje :nerd: Mam załamkę, Ratujcie!!

I jezscze jedn pytanie ? Czy któras z Was jest zadowolona ze swoich włosów ?? Jesli nie to czego w nich nie lubicie ?:confused::blink:

Nianiu, ślicznie wylądasz. Jak zwykle dopracowana :-) No i włosy rzeczywiście jasniejsze niż gdy ostatnio Cię widziałam :tak: Brzuszek już masz ładnie zaokrąglony, zaraz sprawdzę jaki ja miałam na tym etapie ;-) U Ciebie już niedługo połowinki, ale czas leci, co? A moja niunia dziś kończy miesiąc!!!

Maks ma chyba taką egzotyczną urodę. Ciemna karnacja, przepiękne oczy. No i ta czapa bardzo podkresla Jego rysy. Fajny chłopak :-D

Co do włosów - mi się moje nie podobają :no:. Za bardzo przylizują się, mają mało puszystości. Gdybym nad nimi codziennie posiedziała, to da się coś wykombinować, ale wymaga to czasu i wielu kosmetyków. No i to czego najbardziej nie lubię - szybko tracą swoją świeżość. A ja nie lubię codziennie myć głowy, suszyć i układać... Poza tym mój typ włosa xle wygląda gdy są długie, a ja bym chciala chociaż raz w życiu mieć długie, grube włosy ;-)

Joasia, ale Ci fajnie z zakupami. A na zdjęciach wyglądasz mega-bosko. Że też R Cię puści na tą imprezę, hihih

A ja dziś.. nic nie napiszę o swoim samopoczuciu, bo nie chcę żeby się odmieniło w następne noce. W każdym razie po raz pierwszy coś drgnęło. JUPI :-) Mam nadzieję, że to nie był przypadek, tylko leki coś zadziałały :tak:

dzieki dorotka :)
a R idzie ze mna, on jest organizatorem turnieju, ja tam tylko podaje kawe :-p:-p:-p

to dobrze ze nic nie piszez, ze jest dobrze ;-);-);-):cool2:

cześć lipcówki
i mnie dopadło
chyba:happy2:
sennie
jesiennie
:nerd:

a ja wczoraj spedziłam 2 h maraton posklepowy, z łosiem i z Kuba, nie mosze mowic jakie to było trudne :cool2::dry::dry::-p:-p
Zakupiłam piękną spodnice i bluzeczke, oczywiscie w kolorze czarnym
mam nadzieje, ze ubranie sie sprawdzi na Gali Tanecznej :)

A to Ty tam będziesz tańcować?:szok::szok::szok:
chyba, że czegoś nie doczytałam:shocked2::tak:

No to jedziemy. To ja teraz :cool2: i moje dziecie numer 1. W wersji zimowej i w łozeczku Marcela:-p

Wstawiam tu, bo nie chce mi się kombinowac :happy2:

Swoją drogą skorzystam i uaktualnie suwaczki:-p

No no matka, apetyczna jesteś na maksa:cool2::zawstydzona/y:

a ku ku miłe Panie...ja juz dzis po pracy ...kto wie moze w przyszłym tygodniu znów bedę w domu bo...mały znów chory :no::no::no: ...o jego Pani doktor się nie wypowiem bo nie mam ochoty bluźnic tak otwarcie ehhh szkoda gadac...

zdrówka dla małego :elvis:

napiszcie czym farbujecie włosy ?Jaką farbą i jakim kolorem ?:sorry2::sorry2::sorry2:

Ja ostatnio malowałam mroźnym kasztanem i to jest chyba w końcu to czego szukałam;-) Bałam się, że skoro to kasztan to mi wyrudzieje po kilku myciach, ale fryzjerka zapewniła mnie, że to tylko taka nazwa handlowa farby a w rzeczywistości to jest brąz w zimnym odcieniu. Jest dżi:sorry2:

W każdym razie po raz pierwszy coś drgnęło. JUPI :-) Mam nadzieję, że to nie był przypadek, tylko leki coś zadziałały :tak:

no to ciiiiiiiiii, oby tak dalej:cool2:;-):tak::tak:

a R idzie ze mna, on jest organizatorem turnieju, ja tam tylko podaje kawe :-p:-p:-p

to dobrze ze nic nie piszez, ze jest dobrze ;-);-);-):cool2:

aaaaaaaaa:tak::tak: no to już teraz wiem:blink:
Tak czy inaczej miłego wieczorku;-):-):-):-)

nie mam zielonego pojęcia jaka farbą :no: - fryzjer wie:-p. Kolor - jakaś taka czekolada + jasne refleksy

Oj nie wiem Nianiu, ja Cię chyba w ciemnych nigdy nie widziałam więc nie mam porównania......

Z włosów nigdy do końca nie jestem zadowolona :no:, ale cóż ja to bym chciała żeby układały sie rewelacyjnie mimo, ze ja prawie nic z nimi nie robię a to niestety nie jest możliwe.........

A moja niunia dziś kończy miesiąc!!!

Wszystkiego dobrego dla Jagódki i jej mamusi :-)

Anikaa - zdrówka dla małego!!!

reklama
Do góry