reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Joasiu jak zwykle potrafisz wynaleźć coś fajnego :tak: No i cóż za talia :-) I te ciemne włosy, super :-)

Dziękuje kochane moje za wszytskie miłe słowa.

Potrzebuje rady :sorry2: Pomyślicie, ze jestem walnięta, ale.....w jakim kolorze włosów jest mi najlepiej ? Znów zrobiłam to co zawsze. Zafarbowałam na jasno i juz załuje. Znów chce ciemne chyba,,,,ale sie boje :nerd: Mam załamkę, Ratujcie!!

I jezscze jedn pytanie ? Czy któras z Was jest zadowolona ze swoich włosów ?? Jesli nie to czego w nich nie lubicie ?:confused::blink:

reklama
Dzieweczki kochane te co robia włosy kolorem nie-blond
napiszcie czym farbujecie włosy ?Jaką farbą i jakim kolorem ?:sorry2::sorry2::sorry2:

polecam farby firmy Joanna
ja farbuje czarnym bzem :)

Joasiu jak zwykle potrafisz wynaleźć coś fajnego :tak: No i cóż za talia :-) I te ciemne włosy, super :-)

Czy któras z Was jest zadowolona ze swoich włosów ??

dzieki

i nic nowego nie napisze, ze lubie teraz jeszcze bardziej swoje włosy......

aniu a moze jakas czekoladka z refleksami, co???

a ja wczoraj spedziłam 2 h maraton posklepowy, z łosiem i z Kuba, nie mosze mowic jakie to było trudne :cool2::dry::dry::-p:-p
Zakupiłam piękną spodnice i bluzeczke, oczywiscie w kolorze czarnym
mam nadzieje, ze ubranie sie sprawdzi na Gali Tanecznej :)

gazelka jak dzisiaj samopoczucie???

Joasia, ale Ci fajnie z zakupami. A na zdjęciach wyglądasz mega-bosko. Że też R Cię puści na tą imprezę, hihih

A ja dziś.. nic nie napiszę o swoim samopoczuciu, bo nie chcę żeby się odmieniło w następne noce. W każdym razie po raz pierwszy coś drgnęło. JUPI :-) Mam nadzieję, że to nie był przypadek, tylko leki coś zadziałały :tak:

Dziękuje kochane moje za wszytskie miłe słowa.

Potrzebuje rady :sorry2: Pomyślicie, ze jestem walnięta, ale.....w jakim kolorze włosów jest mi najlepiej ? Znów zrobiłam to co zawsze. Zafarbowałam na jasno i juz załuje. Znów chce ciemne chyba,,,,ale sie boje :nerd: Mam załamkę, Ratujcie!!

I jezscze jedn pytanie ? Czy któras z Was jest zadowolona ze swoich włosów ?? Jesli nie to czego w nich nie lubicie ?:confused::blink:

Nianiu, ślicznie wylądasz. Jak zwykle dopracowana :-) No i włosy rzeczywiście jasniejsze niż gdy ostatnio Cię widziałam :tak: Brzuszek już masz ładnie zaokrąglony, zaraz sprawdzę jaki ja miałam na tym etapie ;-) U Ciebie już niedługo połowinki, ale czas leci, co? A moja niunia dziś kończy miesiąc!!!

Maks ma chyba taką egzotyczną urodę. Ciemna karnacja, przepiękne oczy. No i ta czapa bardzo podkresla Jego rysy. Fajny chłopak :-D

Co do włosów - mi się moje nie podobają :no:. Za bardzo przylizują się, mają mało puszystości. Gdybym nad nimi codziennie posiedziała, to da się coś wykombinować, ale wymaga to czasu i wielu kosmetyków. No i to czego najbardziej nie lubię - szybko tracą swoją świeżość. A ja nie lubię codziennie myć głowy, suszyć i układać... Poza tym mój typ włosa xle wygląda gdy są długie, a ja bym chciala chociaż raz w życiu mieć długie, grube włosy ;-)

Joasia, ale Ci fajnie z zakupami. A na zdjęciach wyglądasz mega-bosko. Że też R Cię puści na tą imprezę, hihih

A ja dziś.. nic nie napiszę o swoim samopoczuciu, bo nie chcę żeby się odmieniło w następne noce. W każdym razie po raz pierwszy coś drgnęło. JUPI :-) Mam nadzieję, że to nie był przypadek, tylko leki coś zadziałały :tak:

dzieki dorotka :)
a R idzie ze mna, on jest organizatorem turnieju, ja tam tylko podaje kawe :-p:-p:-p

to dobrze ze nic nie piszez, ze jest dobrze ;-);-);-):cool2:

cześć lipcówki
i mnie dopadło
chyba:happy2:
sennie
jesiennie
:nerd:

a ja wczoraj spedziłam 2 h maraton posklepowy, z łosiem i z Kuba, nie mosze mowic jakie to było trudne :cool2::dry::dry::-p:-p
Zakupiłam piękną spodnice i bluzeczke, oczywiscie w kolorze czarnym
mam nadzieje, ze ubranie sie sprawdzi na Gali Tanecznej :)

A to Ty tam będziesz tańcować?:szok::szok::szok:
chyba, że czegoś nie doczytałam:shocked2::tak:

No to jedziemy. To ja teraz :cool2: i moje dziecie numer 1. W wersji zimowej i w łozeczku Marcela:-p

Wstawiam tu, bo nie chce mi się kombinowac :happy2:

Swoją drogą skorzystam i uaktualnie suwaczki:-p

No no matka, apetyczna jesteś na maksa:cool2::zawstydzona/y:

a ku ku miłe Panie...ja juz dzis po pracy ...kto wie moze w przyszłym tygodniu znów bedę w domu bo...mały znów chory :no::no::no: ...o jego Pani doktor się nie wypowiem bo nie mam ochoty bluźnic tak otwarcie ehhh szkoda gadac...

zdrówka dla małego :elvis:

napiszcie czym farbujecie włosy ?Jaką farbą i jakim kolorem ?:sorry2::sorry2::sorry2:

Ja ostatnio malowałam mroźnym kasztanem i to jest chyba w końcu to czego szukałam;-) Bałam się, że skoro to kasztan to mi wyrudzieje po kilku myciach, ale fryzjerka zapewniła mnie, że to tylko taka nazwa handlowa farby a w rzeczywistości to jest brąz w zimnym odcieniu. Jest dżi:sorry2:

W każdym razie po raz pierwszy coś drgnęło. JUPI :-) Mam nadzieję, że to nie był przypadek, tylko leki coś zadziałały :tak:

no to ciiiiiiiiii, oby tak dalej:cool2:;-):tak::tak:

a R idzie ze mna, on jest organizatorem turnieju, ja tam tylko podaje kawe :-p:-p:-p

to dobrze ze nic nie piszez, ze jest dobrze ;-);-);-):cool2:

aaaaaaaaa:tak::tak: no to już teraz wiem:blink:
Tak czy inaczej miłego wieczorku;-):-):-):-)

nie mam zielonego pojęcia jaka farbą :no: - fryzjer wie:-p. Kolor - jakaś taka czekolada + jasne refleksy

Oj nie wiem Nianiu, ja Cię chyba w ciemnych nigdy nie widziałam więc nie mam porównania......

Z włosów nigdy do końca nie jestem zadowolona :no:, ale cóż ja to bym chciała żeby układały sie rewelacyjnie mimo, ze ja prawie nic z nimi nie robię a to niestety nie jest możliwe.........

A moja niunia dziś kończy miesiąc!!!

Wszystkiego dobrego dla Jagódki i jej mamusi :-)

Anikaa - zdrówka dla małego!!!

reklama
Do góry