reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

muszę cichutko i malutkimi napisać że od pół godzinki martynova śpi:szok:
nie pamiętam kiedy ostatnio poszła spać o 21

o której kładziecie maluchy?
Moja pada najpozniej o 20 stej codziennie :tak: ale Nisia juz nie śpi w dzien wcale
Zdarza sie jej jak jest bardzo chora pospac w dzien godzinke ale sporadycznie
a wstaje to moje dziecie o 6 rano ostatnio :szok::szok::szok:

reklama
poczytałam sobie co tam u Was słychać,troszkę mi się micha uśmiechnęła.........ale nie mam sił na nic..........buziaczki:elvis::elvis::elvis::elvis:

Część:-)
dzisiaj ja wyglądam jak zombie:eek::eek::eek: (gazelka)
dawid oczywiście zapalenie krtani, ale nie mamy antybiotyku, tylko Bactrim...spałam w nocy 3 godziny i to w przerwach a o 5 rano wstawałam do pracy..bo na autobus, dalej jestem zasypana:dry: Dawidek cała noc sie dusił, płakał, miał temperature i drgawki...normalnie nosiłam go na rekach, żeby chociaz na chwilę sie uspokoił...szok...dawno nie było takiej nocnej akcji:-(

Dzisiaj jest z nim teściowa a popołudniu R. jedzie z nim na inhalacje..a ja w pracy, akurat gdy on taki chory...dosłownie powieki mam na zapałkach , wypiłam już 2 kawy..a dalej wyglądam jak zombie..:baffled::baffled::baffled:

Cześć :happy2:

Anusiu, strasznie współczuję :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis: i życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Dawidka.

A ja idę na Sylwestra tra la la :cool2::cool2::yes::rofl::rofl2::cool2::tak: - teściowa zgodziła sie przyjechac i zostać z małą (tylko Daria jeszcze nigdy z nią nie zasypiała i trochę sie boję.......). Tak więc idziemy, razem z grupką znajomych, myślę, że będzie faaaaajnie :tak:

hej babeczki :-):-)

wstałam, pije kawe, musze sie nastroic jakos do roboty bo wczoraj przebimbałam cały dzien :-p:-p:-p

R wczoraj wrocił pozno, pojechał po nowe auto, niestety nic nie kupił, obserowane okazało sie straszna padlina ( czyt, złomem :sorry2::sorry2:)
takze łos podłamany a moje prawo jazdy sie lekko oddala :-p:-p

Anusia bidoku, biedny Dawidek, omeczy sie dziecko strasznie, zapalenie krtwani to meczaca choroba, zreszta kazda choroba dla dziecka jest meczaca.
ja sie tak tylko zastanawiam, dlaczego dostraliscie bactrim, moze lekarz uwaza, ze po meczeniu organizmu potrzeba cos "lzejszego" ale nie wiem czy Bactrim az tak szybko sie upora z choroba.........Mam nadzieje, ze organizm Dawidka sobie z tym poradzi!!!

Anusia bidoku, biedny Dawidek, omeczy sie dziecko strasznie, zapalenie krtwani to meczaca choroba, zreszta kazda choroba dla dziecka jest meczaca.
ja sie tak tylko zastanawiam, dlaczego dostraliscie bactrim, moze lekarz uwaza, ze po meczeniu organizmu potrzeba cos "lzejszego" ale nie wiem czy Bactrim az tak szybko sie upora z choroba.........Mam nadzieje, ze organizm Dawidka sobie z tym poradzi!!!
Joasiu, w sumie nie wiem czemu bactrim..pewnie dlatego, że byłby to 3 antybiotyk z rzędu i skoro bede jezdzić codziennie z młodym na inhalacje, to nie jest to konieczne. Teraz dzwoniłam do domu i tesciowa mówi, że jest lepiej, dostał lekarstwa, nurofen i spi....ale mówił, że boli go ucho..czyli chyba bez antybiotyku sie nie obejdzie:baffled:

dajcie mi jakiegos łiskacza, bo padam:baffled:

Gazelko chciałam Ci napisać, że radzisz sobie doskonale a to, że się denerwujesz i ręce Ci się trzęsą jest jak dla mnie zupełnie naturalne. Z każdym dniem będzie lepiej :tak: Przesyłam buziaki :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

Oliviaa - ja też nie za bardzo wiem o co chodzi z majtkami Elfika, ale z tego co rozumiem wcięło jakieś przezroczyste :confused:

ja też z kawą sie witam i zapałkami :-) wiecie co? jak juz sie człowiek zwlecze z łóżka, po przespanku kilku godzin i wtrybi w codzienność to jakoś idzie :baffled:

Asiu - brak samochodu wcale Cię nei zwalnia z robie PJ :happy2::happy2::happy2::happy2:
Anusiu - współczuję chorego Dawidka :-:)-( oby inhalacje i antybiotyki szybko dały pożądany efekt :tak: trzymajcie sie
Nenius - gratulacje w sprawie sylwestra:tak: u mnie będzie impreza piżamowa :-D
Hanti - trzymam kciuki :tak: i czekam na czwartkowe wyniki
Kasiu - moja pada po Rupercie, czyli miedzy 19.45 a 20, wstaje 5.50 (5 minut po mnie, więc NIE MAM SZANS zdąrzyć z łazienką w spokoju :dry::dry::dry:)
Alka - co wy tak skaldacie i składacie???

odnośnie wczorajszej wymiany zdań na temat coreg, gaci, kurodomowania i innych nie wypowiem się - chyba sie nie wyspałam i nie do końca łapię o czym była rozmowa :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Mamo Julci - o której godzinie urodziła się Twoja córeczka? tak mnie to jakoś ciekawi :sorry2:

co do zabawek dla Julina: niestety ostatnio moje dziecko jest zafascynowane reklamami (mamo baje nie, jetame puść! :baffled:) i co chwilę słychać: to cem! to cem! :confused::confused::confused: Ośmiorniczka i magnetofon z mikrofonem to typy nr 1 u nas :-)
aha, a w czasie urlopu udało mi sie w końcu kupić buty zimowe dla Julki i dla siebie :-D:-):-):-D

reklama
Joasiu, w sumie nie wiem czemu bactrim..pewnie dlatego, że byłby to 3 antybiotyk z rzędu i skoro bede jezdzić codziennie z młodym na inhalacje, to nie jest to konieczne. Teraz dzwoniłam do domu i tesciowa mówi, że jest lepiej, dostał lekarstwa, nurofen i spi....ale mówił, że boli go ucho..czyli chyba bez antybiotyku sie nie obejdzie:baffled:

dajcie mi jakiegos łiskacza, bo padam:baffled:

nie jestem pewna czy to codzienne jeżdżenie na inhalacje w taką pogodę jest dobrym pomysłem...........no ale chyba lekarz wie co robi...

Do góry