reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no o corega......one tez oczyszczaja oddech :-):-);-):tak:

hmmmmmm
z tego co pamiętam:confused:, a produkt ten był reklamowany już dość dawno temu to corega tabs z siłą wodospadu czyściły protezy zębowe ale w szklance a nie w ustach:szok::szok::szok: więc nie wiem co z tym oddechem;-) corega tabs rozpuszczona w buzi mogłaby chyba wyrwać język:shocked2::shocked2::shocked2:

reklama
ale ja nic nie pije:szok::szok: przynajmniej na razie:-p:-p
Ty chodzisz bez gaci z tego co wiem, bo ci gacina wróżka zwinęła te przezroczyste a ja chodzę we flaneli bo.... ufffffffff :sorry2::-p
No ze mną dzisiaj pić nie będziesz :no:

hmmmmmm
z tego co pamiętam:confused:, a produkt ten był reklamowany już dość dawno temu to corega tabs z siłą wodospadu czyściły protezy zębowe ale w szklance a nie w ustach:szok::szok::szok: więc nie wiem co z tym oddechem;-) corega tabs rozpuszczona w buzi mogłaby chyba wyrwać język:shocked2::shocked2::shocked2:
hi hi
Ok
ide do szafy

hmmmmmm
Cholewka oplułam sobie kawą monitor jak to przeczytałam

zaczne od tego ze nie lubie tego kraju:wściekła/y::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y: poje...ncy!:no::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:
Kurde teraz ja do porodu :sorry2::sorry2::sorry2:

Potem długo długo nic i reszta lasek :blink:

Ale zanim Karin i Niesia urodzą to ja juz bede miała akcję ogarnietą :blink::shocked2: To kto bedzie mnie wspierał i mi radził?:sorry2:

PS> Zdjęcia obiecuje zrobię i wstawię :cool2::shocked2:
no oczywiscie ze IPLC czyli internetowe pogotowie lipcowych cioteczek:tak:

Niania, opiekunka przychodzi na 4 godziny i tylko rano. Wychodzi z nim na dwor, bawią się i mały je z Nią śniadanie. Pomijając już różne kwestie (w tym kaskę :sorry2:) to ja nie chcę siedzieć z opiekunką caly dzien w domu. Wolę już chyba jakoś się zorganizować i sama poradzić z tym wszystkim.

Pomysł z gazikiem jest super! Ja myslalam o tym zeby patyczkiem do ucha po języku, ale to może byc niebezpieczne, no i mały jest taki patyczek...

Moze sprobuje choć ze dwa razy dziennie ściągnąć pokarm i zobaczę jak to idzie. Coś czuje ze ten zagęszczacz będę dawac co jakiś czas a nie przy każdym karmieniu. Mam nadzieję, że tak mozna?

A co do sciągania pokarmu to lekarka proponowala, zebym co karmienie sciągala pierwszy pokarm i wylewała, bo jest w nim najwięcej cukru, a to wlasnie cukier jest glownym winowajcą przy problemach małej. A skoro to mleko i tak jest do wyrzucenia, to chyba wystarczy jak tylko wypłuczę laktator, co?

W jakimś szoku jestem dziewczynki. Kilka razy to wszystko wyprobuje i pewnie się ułoży. Ale na razie tak bardzo mi się ręce trzęsą, bo ja robię leki, a mała wtedy płacze. Jak jeszcze Maciek jednocześnie coś chce to mam ochotę płakać :-:)zawstydzona/y: Najgorsze jest to, że nie mam mozliwosci przyghotowac tego wszystkiego wczesniej - muszę w ostatniej chwili.
ojojoj! Gazelka swietnie ci idzie! tylko spokojnie. poczatek zawsze trudny ale z kazdym razem kiedy podajesz leki nabierasz wprawy i bedzie ci to szlo szybciej. leki tez zaczna dzialac wiec Jagodka bedzie sie miala coraz lepiej. wytrzymalas juz miesiac, dasz rade jeszcze troszeczke.:tak:

a z tym laktatorem to bym nie przesadzala. umylabym tylko i koniec. nie ma sobie co zycia komplikowac. przeciez to po mleku z piersi a nie drinku egzotycznym;-)

A ja zamiast śniegu chcę 25 stopni, zapach rozwitających pąków na drzewie, błękit nieba i białe, puszyste chmury poruszające się leniwie w rytm śpiewu ptaków :sorry2:
tak! z tym ze ja chce 30 stopni!:sorry2:

Ja na dodatek od wczoraj jestem kura bez majtek :crazy:
no dobra o co chodzi z afera majtkowa? bo chyba cos przeoczylam:confused:

hej, my zdrowi :p w rezultacie ja dziś w pracy i od razu zapierdziel na maxa...siedzimy z kumpelą i składamy do kupy taaaakie cuda:szok: ale mam już dość Mich stęka nad uchem ....

reklama
Do góry