reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

no o corega......one tez oczyszczaja oddech :-):-);-):tak:

hmmmmmm
z tego co pamiętam:confused:, a produkt ten był reklamowany już dość dawno temu to corega tabs z siłą wodospadu czyściły protezy zębowe ale w szklance a nie w ustach:szok::szok::szok: więc nie wiem co z tym oddechem;-) corega tabs rozpuszczona w buzi mogłaby chyba wyrwać język:shocked2::shocked2::shocked2:

reklama
ale ja nic nie pije:szok::szok: przynajmniej na razie:-p:-p
Ty chodzisz bez gaci z tego co wiem, bo ci gacina wróżka zwinęła te przezroczyste a ja chodzę we flaneli bo.... ufffffffff :sorry2::-p
No ze mną dzisiaj pić nie będziesz :no:

hmmmmmm
z tego co pamiętam:confused:, a produkt ten był reklamowany już dość dawno temu to corega tabs z siłą wodospadu czyściły protezy zębowe ale w szklance a nie w ustach:szok::szok::szok: więc nie wiem co z tym oddechem;-) corega tabs rozpuszczona w buzi mogłaby chyba wyrwać język:shocked2::shocked2::shocked2:
hi hi
Ok
ide do szafy

hmmmmmm
Cholewka oplułam sobie kawą monitor jak to przeczytałam

zaczne od tego ze nie lubie tego kraju:wściekła/y::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y: poje...ncy!:no::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:
Kurde teraz ja do porodu :sorry2::sorry2::sorry2:

Potem długo długo nic i reszta lasek :blink:

Ale zanim Karin i Niesia urodzą to ja juz bede miała akcję ogarnietą :blink::shocked2: To kto bedzie mnie wspierał i mi radził?:sorry2:

PS> Zdjęcia obiecuje zrobię i wstawię :cool2::shocked2:
no oczywiscie ze IPLC czyli internetowe pogotowie lipcowych cioteczek:tak:

Niania, opiekunka przychodzi na 4 godziny i tylko rano. Wychodzi z nim na dwor, bawią się i mały je z Nią śniadanie. Pomijając już różne kwestie (w tym kaskę :sorry2:) to ja nie chcę siedzieć z opiekunką caly dzien w domu. Wolę już chyba jakoś się zorganizować i sama poradzić z tym wszystkim.

Pomysł z gazikiem jest super! Ja myslalam o tym zeby patyczkiem do ucha po języku, ale to może byc niebezpieczne, no i mały jest taki patyczek...

Moze sprobuje choć ze dwa razy dziennie ściągnąć pokarm i zobaczę jak to idzie. Coś czuje ze ten zagęszczacz będę dawac co jakiś czas a nie przy każdym karmieniu. Mam nadzieję, że tak mozna?

A co do sciągania pokarmu to lekarka proponowala, zebym co karmienie sciągala pierwszy pokarm i wylewała, bo jest w nim najwięcej cukru, a to wlasnie cukier jest glownym winowajcą przy problemach małej. A skoro to mleko i tak jest do wyrzucenia, to chyba wystarczy jak tylko wypłuczę laktator, co?

W jakimś szoku jestem dziewczynki. Kilka razy to wszystko wyprobuje i pewnie się ułoży. Ale na razie tak bardzo mi się ręce trzęsą, bo ja robię leki, a mała wtedy płacze. Jak jeszcze Maciek jednocześnie coś chce to mam ochotę płakać :-:)zawstydzona/y: Najgorsze jest to, że nie mam mozliwosci przyghotowac tego wszystkiego wczesniej - muszę w ostatniej chwili.
ojojoj! Gazelka swietnie ci idzie! tylko spokojnie. poczatek zawsze trudny ale z kazdym razem kiedy podajesz leki nabierasz wprawy i bedzie ci to szlo szybciej. leki tez zaczna dzialac wiec Jagodka bedzie sie miala coraz lepiej. wytrzymalas juz miesiac, dasz rade jeszcze troszeczke.:tak:

a z tym laktatorem to bym nie przesadzala. umylabym tylko i koniec. nie ma sobie co zycia komplikowac. przeciez to po mleku z piersi a nie drinku egzotycznym;-)

A ja zamiast śniegu chcę 25 stopni, zapach rozwitających pąków na drzewie, błękit nieba i białe, puszyste chmury poruszające się leniwie w rytm śpiewu ptaków :sorry2:
tak! z tym ze ja chce 30 stopni!:sorry2:

Ja na dodatek od wczoraj jestem kura bez majtek :crazy:
no dobra o co chodzi z afera majtkowa? bo chyba cos przeoczylam:confused:

hej, my zdrowi :p w rezultacie ja dziś w pracy i od razu zapierdziel na maxa...siedzimy z kumpelą i składamy do kupy taaaakie cuda:szok: ale mam już dość Mich stęka nad uchem ....

reklama
Do góry